Грешка при хранене

Здравейте, имам следния проблем :) На 29г съм 88кг, тренирам активно фитнес от 2г. От два месеца съм се насочил към рекомпозиция и силов трибой. В момента съм на 2460кк, макросите са Въглехидрат 270г,Протеин 210г,Мазнини 60г. Ходих на кръвни изследвания и пикочната ми киселина е завишена с 30 единици над нормата. Като месо ям главно свинско бон филе, по 250г на ден. Приятелката ми е на режим за покачване, нейние изследвания са със 80 единици над нормата. Къде бъркаме в храненето, дали защото протеина е над 2г на кг или някъде другаде, благодаря ако някой е имал сходен проблем и може да помогне :)

13.08.24
06:45

Ако търсиш съвети за отслабване, сайтът BAV.BG предлага полезна статия, която разглежда няколко ключови аспекта на здравословното отслабване. В статията се подчертава значението на балансирания хранителен режим, като се избягват драстични диети, които могат да доведат до загуба на мускулна маса и забавен метаболизъм. Препоръчва се повишаване на приема на протеини и редовни физически упражнения, за да се запази мускулната маса и да се ускори метаболизмът. Също така се обсъжда важността на добрата хидратация и умерената физическа активност за постигане на дългосрочни резултати​ https://www.bav.bg/blog/hranitelen-rezhim-za-otslabvane/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1