17.04.06
22:44
Здравеите след като погледнах в един форум но не разбрах вси4ко ставаше дума за някакви цикли при тренировките за една година,за мезоцикли и разни други цикли за хипертрофия и сила в рамките на една година ,може ли някои от форума да ми обясни по подробно как се правят и с какви програми трябва да се тренира на4ини ,повторения ,техники.Благодаря предварително
Трябва да се напише цяла книга, за да ти се отговори на така зададеният въпрос ;) Питай нещо по - конкретно.
17.04.06
23:18
добре , един въпрос ,например в фазата на натрупване на колко цикъла трябва да се разделят тренировките на 4 хипертрофия ,маса ,хипертрофия,маса .Така ли е
18.04.06
00:15
В контекста, в който говориш, мисля че под хипертрофия и маса имаш предвид едно и също нещо. Сигурен ли си, че си си изяснил за себе си термините.
Хипертрофията може да бъде структурна(саркоплазмена) и функционална(миофибриларна). По-бързо се качва маса, когато целта на тренировката ти е саркоплазмена хипертрофия.
Прочети FAQ-то на сайта и някъде имаше и речник на термините. След това пак задай въпроса си. ;)
18.04.06
14:32
добре обясни ми вси4ко за тренеровъ4ните цикли за маса :)
:) здравеите след като се наложи да си отговоря сам на някои въпроси , ето и един пример за циклите при тренировките ,извинявам се 4е е на испански но които иска може да му преведа някои от думите http://www.musculacion.net/Article34.html
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor