16.04.06
13:34
Здравейте хора, на 23 съм (почти на 24), 1.80, 70 кила. Тренирам от 4-5 месеца и тъкмо бях стигнал 70 кила (кат се има предвид че като почвах бях 63) и се разболях жестоко и драпнах много назад. Тва стана преди 3 седмици и отслабнах до 66-67 кила. За тея три седмици сам вече почти 70, но не взимам нищо. Храня се по 4 пъти на ден + вечерта ям нещо сладко, нямам специалне режим, просто наблягам на месо, яйца, риба, ориз, хляб. Имам добре оформен релеф (според мен) но ми трябва маса. А някои ми каза че с Глюкоза се качвало. Въпроса ми е да почна ли да зимам, по колко, дали има опасност да натрупам мазнини и да си разваля релефа и ако спра дали ще се запази теглото? И въобще кажете някъф ефикасен метод за покачване на масата, след което да се запазва поне отчасти, а не след като сменя режима и да падна до началното ниво. Иска ми се за лятото за около 2 месеца да драпна малко малко по барзо с масата. Моля помогнете. Мерси предварително :wink:
16.04.06
13:42
http://www.bb-team.org/forum/search.php
И после питай!
16.04.06
18:15
[quote author=“Roli”]Кчването на маса е най-лесното нещо.
Абе да ти кажа за мен свалянето е най-лесното нещо ама за некой е много трудно. А ми обесни как става тая работа са. :lol: :lol:
16.04.06
19:28
Абе човек стига си съветвал човека за глупости!Значи много от нещата които каза са вярни,и биха му били от полза,но кви са тия глупости да тренира по минимум 1.30-2.00 часа??Чел съм сигурно поне на 100 места и знам от личен опит,че при тежка тренировка колкото по бързо свършиш,толкова по-добре.Максимум се тренира по 1.15 според мен при големи натоварвания.Даже ако свършиш за 45мин до 1 час ще е най-добре,защото след 50 минути(ако не се лъжа) кортизола ти се вдига рязко и оттам=>по-малак разтеж. :wink:
16.04.06
19:28
Може ли да ми обясниш защо сладоледа е вреден :shock: :lol:
16.04.06
19:31
[quote author=“Body_Builder”]Може ли да ми обясниш защо сладоледа е вреден :shock: :lol:
Аре искам да обясниш за сладоледа хахаха
тва ми стана супер смешно то даже е хубаво да ядеш мн сладолед
16.04.06
19:34
[quote author=“DirtyandNasty”]
тва ми стана супер смешно то даже е хубаво да ядеш мн сладолед
Че не е лошо сладолед ама не чак много 1-2 пъит седмично е нормално.
Zna4i sladoleda sam 4el na mnogo mesta 4e UVREJDA I RAZRU6AVA DNK to.Ne hubavo osobenno za hora koito lesno se omazniavat,sladoleda 100% se otlaga v oragnizma kato maznini.A za trenirovakta triabva da trenira mnogo vreme za6oto pravi mnogo pauza mejdu seriite.Barzata trenirovak 4esto e pretupana i napravena na dve na trI .
17.04.06
18:50
[quote author=“Roli”]Zna4i sladoleda sam 4el na mnogo mesta 4e UVREJDA I RAZRU6AVA DNK to.Ne hubavo osobenno za hora koito lesno se omazniavat,sladoleda 100% se otlaga v oragnizma kato maznini.A za trenirovakta triabva da trenira mnogo vreme za6oto pravi mnogo pauza mejdu seriite.Barzata trenirovak 4esto e pretupana i napravena na dve na trI .
Е това вече трябва да иде в “Бисери на форума” :lol:
ОМФГ!!! :shock:
17.04.06
19:00
Какво е ОМФГ!!! :?:
оу май фак... Год :) manson
ахахахах, РОЛИ, къртиш, бате. Те престъпниците начи убиват некой, ядат 2 седмици по кофичка сладолед на ден и не може да ги фанат по ДНК :).
17.04.06
23:44
[quote author=“Liofle”]ахахахах, РОЛИ, къртиш, бате. Те престъпниците начи убиват некой, ядат 2 седмици по кофичка сладолед на ден и не може да ги фанат по ДНК :).
аз мисля че СЛАДОЛЕДА може да се нарече разрушител на ДНК
то тея от От МЕстопрестъплението напрао да се откажат никога няма да хванат някой убиец
по-добре да сменят професията
18.04.06
14:30
Айде стига глупости! MemphyS, ако имаш още въпроси пише ми ЛС да отключа темата.