RQ; реjим за пока4ване на тегло

Темата е заключена.
MI

16.04.06
15:58

iskam da na pravite edna pograma za ka4vane na teglo na 16godini 1.75m. i 56kilograma teja i py6eneto pre4i li i kato po4na da triniram trqbvali vedna ga da vzimam protein

Ред: Петко К
Прочети правилата и пиши на кирилица. После, прочети малко теми из форума, преди да си зададеш въпроса - сигурен съм, че сам ще си отговориш.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:51.

18.04.06
15:04

Пи4 ни6от не ти се раз4ита хахах тва което аз успях да разбера е 4е си 175 56кг и жапроса дали като запо4нае6 да тренира6 триабжа да зима6 протеин жеднага.Отговора ми е 4е парво триабжа да направи6 стаж в залата после да мисли6 за хранителни добавки

П.П-Недеи да пи6е6 толкова ситно  :lol:

Ред: петко К.
Ситно е, заради моята редакция, мисля, че е очевидно!
И на теб нищо не ти се разбира, нищо, че пишеш “едро”. Не замействай букви с цифри и пиши по - грамотно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1