amino предозиране.

17.04.06
22:28

взел сам си amino whey на нутрим и пия по 10-12 на ден,когато имам тренировка.искам да ви питам има ли предозиране  за тези киселини и опасно ли е.а съшто искам да жи попитам удачно ли щте е сас тези амино киселини да пия също и амино 2700.Благодаря ви предварително.

18.04.06
00:04

[quote author=“mustang”]взел сам си amino whey на нутрим и пия по 10-12 на ден,когато имам тренировка.искам да ви питам има ли предозиране  за тези киселини и опасно ли е.а съшто искам да жи попитам удачно ли щте е сас тези амино киселини да пия също и амино 2700.Благодаря ви предварително.

Пий само едни аминокиселинни няма смисъл от 5 вида
просто организма не може да ги усвои всичките и се изхвърлят и се едно хвърляш пари на вятъра

18.04.06
10:15

Няма опастност от предозиране,каквото е в излишък просто го изхвърляш в тоалетната.А ако ти е мерак за още един вид аминокиселини вместо амино2700 си вземи БЦАА.

EN

18.04.06
10:31

[quote author=“obelka”]Няма опастност от предозиране,каквото е в излишък просто го изхвърляш в тоалетната.А ако ти е мерак за още един вид аминокиселини вместо амино2700 си вземи БЦАА.

Я кажи коя е границата от кои момент предозираш зада не може да се усвои и го изкарваш към “святото” място!

18.04.06
12:58

Не мога да ти кажа точно,съмняваме че някои изобщо може.То зависи от много неща-от вида на аминокиселините,човека,теглото му,но главно не трябва да се превишават дозите препоръчани от производителя...,освен ако не са някои по-съмнителни.

18.04.06
13:17

[quote author=“obelka”]Не мога да ти кажа точно,съмняваме че някои изобщо може.То зависи от много неща-от вида на аминокиселините,човека,теглото му,но главно не трябва да се превишават дозите препоръчани от производителя...,освен ако не са някои по-съмнителни.

давам пример пиеш амино на 2222 Оптимум место 3 зимаш 6 и останалото във WC
хвърляш материала на вятъра

EN

18.04.06
14:37

[quote author=“obelka”]Не мога да ти кажа точно,съмняваме че някои изобщо може.То зависи от много неща-от вида на аминокиселините,човека,теглото му,но главно не трябва да се превишават дозите препоръчани от производителя...,освен ако не са някои по-съмнителни.

Ами когато нещо не го знаеш не го пиши,така само заблувдаваш хората,напоследък говорих с доста хора които се състезават и преди състезание ползват само АК ,пия по много ама наистина много 10таб на веднъж и съм сигърен че не го пращат във WC-то,това е протеин дали е под формата на АК или на шеик разлика няма (количествена).значи можеш да изпиеш един шеик от 30гр а 5-6-7 АК които са 10-12гр неможеш

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“obelka”]Не мога да ти кажа точно,съмняваме че някои изобщо може.То зависи от много неща-от вида на аминокиселините,човека,теглото му,но главно не трябва да се превишават дозите препоръчани от производителя...,освен ако не са някои по-съмнителни.

давам пример пиеш амино на 2222 Оптимум место 3 зимаш 6 и останалото във WC
хвърляш материала на вятъра

Амни нее така усвоваш си ги,мизерията прави невъзможноста да се пие повече АК а не това че не се усвоявали!

18.04.06
17:35

И аз познавам културисти които пият по 15-20 таблетки... и аз не мисля че се предозират...

MI

18.04.06
18:21

[quote author=“kao”]И аз познавам културисти които пият по 15-20 таблетки... и аз не мисля че се предозират...

А на мене са ми казвали за културисти , които пият и по 50 хапа амино ,така че ...  8)  8)
по-здрави

18.04.06
18:24

[quote author=“energymax”]
Амни нее така усвоваш си ги,мизерията прави невъзможноста да се пие повече АК а не това че не се усвоявали!

Абсолютно!!! Имам приятелка която праскаше по 10 суроватъчни и по 10 BCAA. Меко казано  добре и се отрази  :lol:  и все тя е  жена какво  остава за мъж два пъти по тежък

18.04.06
18:49

Ем що тогава фирмите производител дават определени дози за продукта,а не пишат колкото повече,толкова повече..аз мисля че е точно заради това...или пък за да не отчаиват клиента,които виждаики големите дози би си направил сметка че му излиза скъпо и с малките дози един вид залъгват клиентите.Вече почвам да се убеждавам и в това защото четох една стара тема в която някои член от форума беше взимал по 25-30гр креатин и беше постигнал забележителни резултати,само с него което противоречи на това че повече от 10 грама не се усвоявали и тн..тогава сори за некомпетентното мнение по-горе.
И искам да попитам примерно 30гр протеин равнява ли се на 30гр аминокиселини?

18.04.06
20:25

[quote author=“obelka”]Ем що тогава фирмите производител дават определени дози за продукта,а не пишат колкото повече,толкова повече..аз мисля че е точно заради това...или пък за да не отчаиват клиента,които виждаики големите дози би си направил сметка че му излиза скъпо и с малките дози един вид залъгват клиентите.Вече почвам да се убеждавам и в това защото четох една стара тема в която някои член от форума беше взимал по 25-30гр креатин и беше постигнал забележителни резултати,само с него което противоречи на това че повече от 10 грама не се усвоявали и тн..тогава сори за некомпетентното мнение по-горе.
И искам да попитам примерно 30гр протеин равнява ли се на 30гр аминокиселини?

хаха не бе едно и също е
хааххаха аз мисля че 30 гр протеин се равнява на 30 аминки
както някой беше написал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1