18.04.06
21:55
Сигурно пиша тема номер 1 000 000, съжалявам за което, моля ви дайте ми съвети по следните въпроси
*На опаковката на креатина, който си купих пише че зареждащата доза е 15 гр за човек с мойте кг (71-80) - това значи ли ,че трябва да приемам по 15 гр и в дните, в които не тренирам?
*как да пия поддържащата доза?
*достатъчно ли са 4 седмици почивка между циклите на пиене?
Знам, че сигурно виждате тези въпроси отново и отново, извинявам се отново, но днес си купих креатин и утре имам тренировка и искам да извлека максимума от това което съм купил, и знам че този форум е едно от малкото места, в които мога да получа наистина професионален съвет, ако имате и други препоръки ще се радвам да ги чуя, благодаря ви предварително.
1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
2.Поддържащата доза си пиеш всеки ден по 5гр.
3.Достатъчни са 4 седмици почивка м/у циклите
18.04.06
22:26
[quote author=“Ryu”]1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
3.Достатъчни са 4 седмици почивка
ахам мн мерси а как точно да преценя колко грама пия, че тука се мъча да правя сложни сметки с чаена лъжица
18.04.06
23:01
[quote author=“Nike_Footwear”][quote author=“Ryu”]1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
3.Достатъчни са 4 седмици почивка
ахам мн мерси а как точно да преценя колко грама пия, че тука се мъча да правя сложни сметки с чаена лъжица
5 дена зареждаща доза по 4 приема по 5 грама
сутрин,30 мин преди трен и след трен и вечер след товя
тренировъчен ден =два приема 30 преди трен и веднага след трен
нетренировъчен=сутрин
18.04.06
23:44
една чаена лъжичка е околко 5гр, супената около 20 :wink:
Ами една чаена лъжичка с връх е към 5гр.Но ако държиш да си абсолютно точен има едни мерителни лъжички,който са точно 5гр.(едно време ги имаше във всеки сироп за кашлица)Питай в някоя аптека не може да нямат.
Аз мога да ти предложа моя първобитен метод за мерителна лъжичка... Ще се смеете като го видите ама си работи безотказно. Ако си съгласен казваи утре да поствам снимков матерял :lol:
19.04.06
10:32
[quote author=“x_3_mar”]Аз мога да ти предложа моя първобитен метод за мерителна лъжичка... Ще се смеете като го видите ама си работи безотказно. Ако си съгласен казваи утре да поствам снимков матерял :lol:
поствай искам да видя доста ми е интересно
Един път премерих на аптекарска везна колко са 5 гр. после ги сложих в ето това——-> http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/IMG_2548.jpg отрязах го, така че като сложа петте грама да е точно до горе ..... и тва е! Като го гледам чак на мене ми става смешно ама си работи хах Аааа ако се чудите кво е тва на снимката - капачка от гланц за усни :lol: :wink:
19.04.06
13:27
[quote author=“x_3_mar”]Един път премерих на аптекарска везна колко са 5 гр. после ги сложих в ето това——-> http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/IMG_2548.jpg отрязах го, така че като сложа петте грама да е точно до горе ..... и тва е! Като го гледам чак на мене ми става смешно ама си работи хах Аааа ако се чудите кво е тва на снимката - капачка от гланц за усни :lol: :wink:
COOL
19.04.06
15:48
Хехе браво бе тва наистина е яко откритие :D .Ама аз кво да направя-да влезна с торбата с креатин в аптеката и да им кажа:Дайте само да си отмеря тука и се махам :lol:
е прояви малко въображение де :) и на златарска везна става абе все някъде ще можеш да примериш 5 гр
19.04.06
18:06
ми има едни мерителни лъжици в аптеките за сиропи те са за 5 мл сироп.С тях може също да си го отмерваш само нз дали се продават отделно или не питай
20.04.06
14:07
На момчето с изобретението от гланц за устни искам да кажа евала и на другите много ви благодаря :) Получи се наистина хубава тема
Кога според вас е по добре да се пие креатин в период на зареждане-преди или след ядене?
02.05.06
16:39
[quote author=“G_UniTeD”]Кога според вас е по добре да се пие креатин в период на зареждане-преди или след ядене?
според мен е по-удачно след хранене
02.05.06
18:18
Преди.
02.05.06
20:04
ми нз ама тря да има разстояние м/у едното и дргото сес като ше пиеш преди да ядеш ще изчакаш поне 30 мин.