Отново Креатин

18.04.06
21:55

Сигурно пиша тема номер 1 000 000, съжалявам за което, моля ви дайте ми съвети по следните въпроси
*На опаковката на креатина, който си купих пише че зареждащата доза е 15 гр за човек с мойте кг (71-80) - това значи ли ,че трябва да приемам по 15 гр и в дните, в които не тренирам?
*как да пия поддържащата доза?
*достатъчно ли са 4 седмици почивка между циклите на пиене?
Знам, че сигурно виждате тези въпроси отново и отново, извинявам се отново, но днес си купих креатин и утре имам тренировка и искам да извлека максимума от това което съм купил, и знам че този форум е едно от малкото места, в които мога да получа наистина професионален съвет, ако имате и други препоръки ще се радвам да ги чуя, благодаря ви предварително.

18.04.06
22:18

1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
2.Поддържащата доза си пиеш всеки ден по 5гр.
3.Достатъчни са 4 седмици почивка м/у циклите

18.04.06
22:26

[quote author=“Ryu”]1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
3.Достатъчни са 4 седмици почивка

ахам мн мерси а как точно да преценя колко грама пия, че тука се мъча да правя сложни сметки с чаена лъжица

18.04.06
23:01

[quote author=“Nike_Footwear”][quote author=“Ryu”]1.Зареждащата доза е 5 дни(в нетренировъчните пиеш също)
3.Достатъчни са 4 седмици почивка

ахам мн мерси а как точно да преценя колко грама пия, че тука се мъча да правя сложни сметки с чаена лъжица

5 дена зареждаща доза по 4 приема по 5 грама
сутрин,30 мин преди трен и след трен и вечер след товя
тренировъчен ден =два приема 30 преди трен и веднага след трен
нетренировъчен=сутрин

VE

18.04.06
23:44

една чаена лъжичка е околко 5гр, супената около 20 :wink:

18.04.06
23:52

Ами една чаена лъжичка с връх е към 5гр.Но ако държиш да си абсолютно точен има едни мерителни лъжички,който са точно 5гр.(едно време ги имаше във всеки сироп за кашлица)Питай в някоя аптека не може да нямат.

19.04.06
01:04

Аз мога да ти предложа моя първобитен метод за мерителна лъжичка... Ще се смеете като го видите ама си работи безотказно. Ако си съгласен казваи утре да поствам снимков матерял  :lol:

19.04.06
10:32

[quote author=“x_3_mar”]Аз мога да ти предложа моя първобитен метод за мерителна лъжичка... Ще се смеете като го видите ама си работи безотказно. Ако си съгласен казваи утре да поствам снимков матерял  :lol:

поствай искам да видя доста ми е интересно

19.04.06
12:33

Един път премерих на аптекарска везна колко са 5 гр. после ги сложих в ето това——-> http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/IMG_2548.jpg отрязах го, така че като сложа петте грама да е точно до горе ..... и тва е! Като го гледам чак на мене ми става смешно ама си работи хах Аааа ако се  чудите кво е тва на снимката - капачка  от гланц за усни  :lol:  :wink:

19.04.06
13:27

[quote author=“x_3_mar”]Един път премерих на аптекарска везна колко са 5 гр. после ги сложих в ето това——-> http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/IMG_2548.jpg отрязах го, така че като сложа петте грама да е точно до горе ..... и тва е! Като го гледам чак на мене ми става смешно ама си работи хах Аааа ако се  чудите кво е тва на снимката - капачка  от гланц за усни  :lol:  :wink:

COOL

IN

19.04.06
15:48

Хехе браво бе тва наистина е яко откритие :D .Ама аз кво да направя-да влезна с торбата с креатин в аптеката и да им кажа:Дайте само да си отмеря тука и се махам :lol:

19.04.06
16:13

е прояви малко въображение де :) и на златарска везна става абе все някъде ще можеш да примериш 5 гр

19.04.06
18:06

ми има едни мерителни лъжици в аптеките за сиропи те са за 5 мл сироп.С тях може също да си го отмерваш само нз дали се продават отделно или не питай

20.04.06
14:07

На момчето с изобретението от гланц за устни искам да кажа евала и на другите много ви благодаря :) Получи се наистина хубава тема

02.05.06
14:06

Кога според вас е по добре да се пие креатин в период на зареждане-преди или след ядене?

02.05.06
16:39

[quote author=“G_UniTeD”]Кога според вас е по добре да се пие креатин в период на зареждане-преди или след ядене?

според мен е по-удачно след хранене

Преди.

02.05.06
20:04

ми нз ама тря да има разстояние м/у едното и дргото сес като ше пиеш преди да ядеш ще изчакаш поне 30 мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1