Молба за съвет за стари и вече болни

ST

18.04.06
13:26

На 54 години съм / и вие ще станете/ имам диабет (не инсулинозависим), високо кръвно и холестерол и велоергометър. Не съм много дебел на вид -височина 178 - 95 кг. Искам да отслабна. Вече месец карам сутрин и вечер по 20 мин и на практика нищо освен тонуса. Дайте съвет.

RE

18.04.06
13:48

Намали приема на въглехидрати.Замени белия хряб с черен такъв.
Наблегни на чистото месо, без мазнини пилешко, риба.Пии повече вода.водата прогонва глада и се чувстваш сит.

18.04.06
14:54

[quote author=“realityman”]Намали приема на въглехидрати.Замени белия хряб с черен такъв.
Наблегни на чистото месо, без мазнини пилешко, риба.Пии повече вода.водата прогонва глада и се чувстваш сит.

Освен това се храни до определено време и избягвай късните вечерни хранения.Ако можеш да ограничиш яденето до 19 часа ще бъде добре.Карай велоергометър на гладно сутрин и вечер.Постепенно увеличавай времето на въртене.По половин час сутрин и вечер мисля,че са добре.Съобрази всичко казано до тук и целите които имаш с със здравословните си проблеми.Няма нищо по ценно от здравето.

Успех.

ST

18.04.06
15:22

Много БЛАГОДАРЯ. Моля Ви и за съвати отнасящи се за хранителни добавки.

18.04.06
18:10

Можеш да приемаш Л-карнитин,който освен понижаващ теглото ефект стимулира и сърдечната дейност.Препарата се приема 3 седмици и се прави почивка.Потърси информация във форума и сайта за начин на приемане и т.н.

18.04.06
18:32

Ако си от София горещо ти препоръчвам да се консултираш с проф. Добрев от НСА. Ако не си от София пак ти го препоръчвам де  :D

19.04.06
09:52

[quote author=“Jay_C”]Можеш да приемаш Л-карнитин,който освен понижаващ теглото ефект стимулира и сърдечната дейност.Препарата се приема 3 седмици и се прави почивка.Потърси информация във форума и сайта за начин на приемане и т.н.

Макар, че доста хора казват доста различни мнения по въпроса. Сега пък виждаш цифрата “3 седмици”. Принципно знам, че се пие 5-6 седмици, след което се прекъсва, понеже организма “свиквал” и се “губел ефекта”.

От доста други хора - в залата и не само пък съм чувал и мнения от типа на - няма смисъл да се спира. Това, че Л-Карнитин-а се произвежда в тялото ни е факт, но той не се произвежда “нон-стоп” и определено не в необходимите за сваляне количества. И е безвреден.

Виж ако някой ти препоръча Кленбутерол - недей. Човек на възраст си (дано и ние стигнем, Амин!) - а той покачва кръвното налягане, качва телесната температура... Освен това има и лек анаболен ефект - запазва мускулите, за да не топиш и от тях при сваляне.

Всичко си има плюс и минус, но оптималния вариант си остава Л-Карнитина - няма странични ефекти

(за Ефедрин не мисля да говорим изобщо, той си е от групата на “Забранени Медикаменти”)

Успех

ST

19.04.06
10:36

Много ви благодаря млядежи. Ще ползувам съветите ви! Пожелавам ви успехи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1