18.04.06
17:28
здравейте,тренирам вечер след работа вече 1 месец, и почти свеки път след тренировка почват иглички в областа на сърцето и недостиг на въздух,да не говорим че до 2ч не мога да заспя.спазвам ввд и пия витамини.
1.отначало си мислих че това е от напитката по-време на тренировка/някаква тонизираща/,но не е.
2.мислих че се претоварвам,но май и това не е./или така аз си мисля/
3.вчеря бях много зле и ходих през нощта на лекар в пирогов,казаха ми че
такъв ми бил организмът и въпреки че не съм се пренатоварвал тези тренировки ми влиаят точно наобратно.
демек като се “тонизира”организма, вместо да заспи вечер той се събужда.произвеждало се някакъв хормон,
който така влияел,на нервната ми система/за съжаление тя ми е зле/,че се получавало стесняване на кръвоносни
съдове и оттам иглички и т.н.,което си е било проблемация.каза да тренирам само сутрин.
МОЛЯ,ако някой знае нещо повече,дали сутрин ще е удачно и дали въобще дали да продължавам да тренирам да каже
18.04.06
18:27
Ами сигурен ли си че тези боцки в областта на сърцето са от него,може да е междуребрена невралгия нешо такова беше и аз от време на време получавам такива боцки и не мога да си взема добре въздух от тях.И аз като тренирам по-късно вечер,ако направя по-хард тренировка и вечер не мога да спя,защото от нея организма се превъзбужда.Продължи си тренировките,ако имаш възможност тренираи сутрин да видиш дали ще има подобрение,щом така са ти казали.
18.04.06
20:12
[quote author=“obelka”]Ами сигурен ли си че тези боцки в областта на сърцето са от него,може да е междуребрена невралгия нешо такова беше и аз от време на време получавам такива боцки и не мога да си взема добре въздух от тях.И аз като тренирам по-късно вечер,ако направя по-хард тренировка и вечер не мога да спя,защото от нея организма се превъзбужда.Продължи си тренировките,ако имаш възможност тренираи сутрин да видиш дали ще има подобрение,щом така са ти казали.
Между другото аз днеска го получих тва по-време на тренировка ама не обърнах много внимание
обаче болката беше силна и не беше боц а напрао ме сряза се едно някой ме е ударил
точно така ще направя/ще ходя сутрин/.вече се отписах в стария фитнес щото почват работа в 9 ч.трябва да ходя някъде където са от 7ч сутринта.ще пробвам 1-2 пъти.както и да се чувствам ще съобщя във форума
29.12.12
00:59
здравейте, имам почти същия проблем с малка разлика,че не тренирам.Аз съм на 18 и от доста време имам проблеми около областта на сърцето.Имам чувството,че хиляди иглички ме бодат,също така много често избухвам и се нервирам от най малкото нещо особено като пия кафе... Рядко пия и не пуша не знам на какво се дължи това.Ще бъда благодарен ако някой ми даде някакъв съвет.
01.01.13
23:34
Момчета, това се дължи на различни неврози. Просто го ударете повече на излизания, алкохол и жени :). Най-добрия вариант е да започнете да спортувате с постепено натоварване. Смени вечерната със сутришна тренировка и натоварвай постепенно, след време организама ще свикне и ще започнеш да се чувстваш много по добре. Това е докато изградиш поне някакъв режим, важното е да не се плашите :)
Мнението беше редактирано от asdfsdfg sdfgsdfg на 02.01.13 07:18.