Athletic Whey Protein

16.04.06
02:47

Интересува ме някой скоро пробвал ли е Суроватъчния протеин на Athletic . Защото чух , че си били оправили качеството ( ратворимостт-а , овкусяването ) и най важното това което пише на опаковката се потвърдило на лабораторен анализ .

Надявам  се някой да сподели нещо по въпроса , ясно ми е ,че всеки има предобеждение към тази марка . Затова  питам някой скоро ако е пробвал въпросния продукт

IV

16.04.06
08:31

Ей тва е най голямата смешка брато ако си купиш Атлетик все едно си сереш на парите.А и един протеин не е само овкусяване и разтворимост.Далеч от всякакви Бг протеини.

19.04.06
10:29

Преди колко време си го пробвал, или просто говориш на изуст ?  Един познат работи в ХЕИ и там му пусна едно излседване и си потвърди етикета : Протеин 70гр -+3

19.04.06
18:03

dobrilov ако казаното от теб е истина то тогава това е наистина интересно но ако го казваш само да обориш другото мнение е голяма глупост...

19.04.06
20:46

За какво ми е да лъжа , преди няколко дена си купих такъв 1кг - 25лв
И този който държи магазина каза , че пиел само такъв защото му излиза изгоден като цена. Не ,че няма възможността за ОН примерно но каза: Аз не мисля да плащам за етикет  :D

19.04.06
21:00

Атлетик не бих си купил дори да станат дъщерна фирма на Юнивърсъл :!:

19.04.06
22:10

[quote author=“Jay_C”]Атлетик не бих си купил дори да станат дъщерна фирма на Юнивърсъл :!:

Давай излишни пари като  имаш :D

EN

19.04.06
22:16

[quote author=“dobrilov”][quote author=“Jay_C”]Атлетик не бих си купил дори да станат дъщерна фирма на Юнивърсъл :!:

Давай излишни пари като  имаш :D

Пич незнам ти от кога се занимаваш с този спорт ,но аз доста отдавна и можеби точно на твойта възраст и аз бях доста наивен и финансово ограничен и неможех да си купувам качествени добавки,нямаше и информация тогава,и поради липса на финанси си купувах Атлетик това бяха 1998-2000г,до момента в които избухна скандал с добавките на Атлетик(сигурно и неси чувал за този случай),оказаха се пълни буклуци и бяха забранени за производство,бяха наложени глоби на фирмата и какво ли още не!Гледам от 1-2г отново са се появили на пазара,но някакси нелегално според мен,никои никаде неим прави реклама,което е показно,продават си ги кротко в аптеките и наивните деща които заделят парички от закуски си ги купуват!
Ако искаш си купувай никой неможе да те спре,парите са твои тялото ти също!
Успех!

19.04.06
23:58

Определено не е финансов проблема , просто един прител от Хеи им пусна едно изследване и се потвърди това от етикета и реших да пробвам . Нищо не ми пречи на давам по 60лв за ОН но , просто няма смисъл при условие ,че за тези пари мога да звема двойно повече.

20.04.06
00:22

[quote author=“dobrilov”]Определено не е финансов проблема , просто един прител от Хеи им пусна едно изследване и се потвърди това от етикета и реших да пробвам . Нищо не ми пречи на давам по 60лв за ОН но , просто няма смисъл при условие ,че за тези пари мога да звема двойно повече.

Прятел,не е важен само процента протеин,но и произхода му.Имай го това впредвид.А и хората са  казали:
Евтиното излиза скъпо. :wink:

20.04.06
10:28

[quote author=“dobrilov”]Определено не е финансов проблема , просто един прител от Хеи им пусна едно изследване и се потвърди това от етикета и реших да пробвам . Нищо не ми пречи на давам по 60лв за ОН но , просто няма смисъл при условие ,че за тези пари мога да звема двойно повече.

Стига с тези приятели и познати  :evil: , просто покажи изследването - всичко друго са празни приказки!

EN

20.04.06
10:31

[quote author=“red”][quote author=“dobrilov”]Определено не е финансов проблема , просто един прител от Хеи им пусна едно изследване и се потвърди това от етикета и реших да пробвам . Нищо не ми пречи на давам по 60лв за ОН но , просто няма смисъл при условие ,че за тези пари мога да звема двойно повече.

Стига с тези приятели и познати  :evil: , просто покажи изследването - всичко друго са празни приказки!

Ти го каза.
Мисля че темата е изчерпана,човека се е навил какво да си купи,предлагам да я заключите!

20.04.06
11:33

а относно това което ти е казал продавачът ти кво искаш да ти каже ми вазми си ги ама да знаеш че не отговаря на етикета и т.н. Много ясно че ще то ги каже че ги пие че даже е качил за 1 месец 1-2 см нормално :wink:

IV

20.04.06
18:39

Ха Ха тв ами звучи За какво да купувам Мерцедес не че нямам пари ама мога да си купя вместо него 3 Жигулита :)
Не се обиждай брато но освен теб друго положително мнение за този продукт не Видях.

21.04.06
10:01

Незнам за вас колко протеин приемате , но при мен е 1кг  на седмица ;))) . Ако пиех ОН , 250лв на месец само на протеин ли  треаше да давам ;)))

21.04.06
10:27

1кг седмично :shock: ти само на протеин ли караш? Ако пиеш по 1кило от Атлетик след няколко месеца се обади да те питам как си :D

EN

21.04.06
11:19

[quote author=“dobrilov”]Незнам за вас колко протеин приемате , но при мен е 1кг  на седмица ;))) . Ако пиех ОН , 250лв на месец само на протеин ли  треаше да давам ;)))

ами толкова,аз пия по 3кг на месец!(когато имам пари де)

21.04.06
12:00

Интересно - ако изследването е истина... Струва ми се, че малко скъпо го взимаш... Може да си го намериш и под 17-18 лв. Не знам дали е от значение, но на мен ми го препоръча Жоро от СК “99” (целият отбор ползват само Атлетик).

21.04.06
12:30

Немога да твърдя 100% ,че продуктите на Атлетик ги бива но за какво пък да ме лъже моя познат който работи в ХЕЙ.
В интерес на истината на вкус е по добре от този на П§Б, а за качеството след време ще се усети .
Че преди време е имало издънка имало е , но това не значи ,че неможе да са се поправили

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1