фитнес зала в Универсиада?

AN

20.04.06
13:21

има ли наистина такова животно и добро ли е?

20.04.06
15:17

Не съм чувал, живея горе-долу там и мисля, че няма зала в залата :D

20.04.06
16:12

Абе, има едно, което се води зала, но е доста мизерно.
1.Не е зала, а част от залата, в която се провеждат тренировките по аеробика и др. такива. Просто са преградили единия ъгъл от залата.
2.Има една лежанка и още около 3 уреда /доста стари и нещастни на вид/.
Информацията е от миналата година-есента.Тогава си търсих зала в ройона и попаднах там.

РР. Че даже искат и пари :shock:  :D

Поздрави!!!

AN

20.04.06
17:58

[quote author=“gentleman”]Абе, има едно, което се води зала, но е доста мизерно.
1.Не е зала, а част от залата, в която се провеждат тренировките по аеробика и др. такива. Просто са преградили единия ъгъл от залата.
2.Има една лежанка и още около 3 уреда /доста стари и нещастни на вид/.
Информацията е от миналата година-есента.Тогава си търсих зала в ройона и попаднах там.

РР. Че даже искат и пари :shock:  :D

Поздрави!!!

мерси и на двамата за инфото. А вие къде тренирате в района? Аз пробвах този Атлетик, обаче не си струва парите за тази малка зала под земята

21.04.06
08:53

Аз така и не успях да намеря зала, така че се насочих към центъра. Там има голям избор, а и не е много далече от района, който те интересува.

Поздрави!!!

DA

21.04.06
09:44

Има зала в Фестивална.

AN

21.04.06
13:36

[quote author=“dasdas”]Има зала в Фестивална.

знаеш ли дали е добра?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1