Купувате ли си Олимп?

12.08.04
17:03

Аз си купих Мускули, Мускули и Фитнес и Олимп.
Като за сега Олимп най-много ме кефи и е на сносна цена.
Има интересни статии. При вас как е? Намирате ли нещо интересно или само за новаци като мен става това списание?

12.08.04
17:07

Има интересни неща в Олимп, но Мускули и фитнес си е друго . :) От списания може да се научат доста неща, но аз не бих пробвал тренировките, предложени там. Купувам почти всичко на бг пазара и за мен най-доброто списание(след Плейбой!) е “Мускули и фитнес”

12.08.04
17:10

Да ти кажа нищо интересно не намирам в тия списания . Но то ако знаеш кви пасмини ги праят щи стане ясно ,защо няма нищо интересно. Иначе само мускули и фитнес става ,че чат пат има голям репортаж за некое състезание или статиа от уса-ско списание. Междо другото списаниата в юсеи са още по скапани там половината е със скапани стати и простоти ,а другата полувина с реклами.
по-здрави

12.08.04
17:21

Мускули и Фитнес е 4,5, а това е два пъти по скъпо от Олимп.

ако не се лъжа Олимп беше първото списание за билдинг
Според мен програмите на Крис Айсето са интересни, мислите ли, че са менте?

12.08.04
17:25

олимп не е първото списание първото си спомням че беше Флекс Уилар на корицата

LE

12.08.04
17:48

Е тука ще трябва да постна щото ми стана смешно кои ще ми изказва подобни мнения за Олимп :oops: .
За съжаление колкото и да не искат да го кажат някои хора информацията която може да предостави 1 Олимп е много по качествена и обемна отколкото писаниците в целият форум до сега!
Хмм и как прогресирате със знанията си ако не четете списания........сигурно питате баткото дето кляка с много кила в залата какво трябва да правите?
В Олимп статиите са научно обосновани и не са от сорта “свободни приказки”,да не говорим че въртят доста интересни теми до които във форума скоро няма да се стигне да се зададе въпрос,просто защото за това ниво ни трябват доста годинки четене и сериозни знания.
Мускули и Фитнес не е лошо списание но там преобладават интервюта и свобони разсъждения и това малко дразни.
Ако на Крис Аисето статиите са менте то тогава 90% от науката в билдинга е менте(хмм а дали ония многознаико във форума може да докаже че неговите не са менте?).
Пепър купуваи си яко списанията и направи един анализ на това което ти е казал някои спец форумец и същото казано от примерно читателска поща........анализа на въпросът и конкретната информация сравни това от форума и списанието,после виж къде е истината!
Досещам се защо според някои са прости статиите........отказва се да ги чете просто защото са написани на научен език а съответният човек не го разбира!

12.08.04
19:49

[quote author=“lesno_nema”]Е тука ще трябва да постна щото ми стана смешно кои ще ми изказва подобни мнения за Олимп :oops: .
За съжаление колкото и да не искат да го кажат някои хора информацията която може да предостави 1 Олимп е много по качествена и обемна отколкото писаниците в целият форум до сега!
Хмм и как прогресирате със знанията си ако не четете списания........сигурно питате баткото дето кляка с много кила в залата какво трябва да правите?
В Олимп статиите са научно обосновани и не са от сорта “свободни приказки”,да не говорим че въртят доста интересни теми до които във форума скоро няма да се стигне да се зададе въпрос,просто защото за това ниво ни трябват доста годинки четене и сериозни знания.
Мускули и Фитнес не е лошо списание но там преобладават интервюта и свобони разсъждения и това малко дразни.
Ако на Крис Аисето статиите са менте то тогава 90% от науката в билдинга е менте(хмм а дали ония многознаико във форума може да докаже че неговите не са менте?).
Пепър купуваи си яко списанията и направи един анализ на това което ти е казал някои спец форумец и същото казано от примерно читателска поща........анализа на въпросът и конкретната информация сравни това от форума и списанието,после виж къде е истината!
Досещам се защо според някои са прости статиите........отказва се да ги чете просто защото са написани на научен език а съответният човек не го разбира!

ае братле имаш ли представа колко хора правят списанието ‘олимп” ?
1 го прави :)) ае моляти се стига затворени очички а на статите на image са му казали че били много мидицински :))) предстаите си
по-здрави

12.08.04
22:38

Ааа като заговорихме за списание Олимп та се сетих, хайде много ще съм ви благодарен ако някой който има брой 5 от месец май сканира една статия вътре “2см за един ден в рацете” се казва с Дейвид Сендлър май беше, че ми е интересно да прочета какво са измислили :D Или ако не да я сканира някой поне да напише някой неща от нея

13.08.04
00:47

Не аз чета само флекс.

13.08.04
01:13

abe olimp rulz 8)

В правилата пише:

...Всеки потербител се задължава да спазва следните правила:...
... 1. Пишете на кирилица. Има опция във форума, използвайте я....

vanisher

DO

13.08.04
01:35

еми взимал съм си и 3те списания които бяха написани в 1вия пост и Мускули и Фитнес и Олимп най м е кефят изчитал съм ги от корица до корица някои няколко пъти и са ми доста интересни но напослдък не съм си взимал
много често си взимам обаче мускули и фитнес вместо олип защото е по-голямо а и има стаитии във всеки брой почти а той тренра в мойта зала и ми е интересно малко или много ! иначе програмите в списанията наистина не струват повечето сам трябва да опознаеш тялото си и да разбереш кое ти помога не да кажеш ще правя като Рони и ще сум голям :) а иначе има много иситна в статийте за храните!!!

13.08.04
09:03

Лесно, за Крис Айсето знам, че е корифей в храненето на профитата. Та оттам следва, че неговите системи за хранене би трябвало да са леко секретни. Ето защо питам дали Олимп не си пишат квото си искат и да слагат името на КРис отдолу. В този смисъл дали са менте питам.

13.08.04
10:20

По принцип взимам всичко което излиза на тема бб.Предполагам че почти всички сте забелязали че доста неща се повтарят.Кой от кого плегиятства не знам,ама се вгледайте че и в 4-издания нещата са си еднакви.Мускули и фитнес,Олимп,Мускули,Културизьм и фитнес.Явно всички ползват информация най-вече от Флекс :lol:

LE

13.08.04
12:54

Емо нещо не чаткам къде видя че един човек прави Олимп-а???
Може би говориш за Хубенов и Мускули и Фитнес?
Пък и аз не говоря само за авторските статии,говоря и за превода от американските издания.Не всички знаем англииски че да четем само Флекс и Американския Мускули и фитнес и подобни.
Пък какво значи секретни системи.......?сигурно си има некои детаили и тактики на определено ниво от подготовката,обаче в статиите наи често се говори за новите открития в билдинг храненето и за базови неща които се обясняват........надали в 21 век ще са изпаднали толкова хората че да си играят да пишат статии с цел да дадат грешна информация и да скрият истината!?Пък и доста често се следва пътя на логиката така че ще ти стане ясно ако е менте.......пък тренировъчните програми са прекрасни защото всеки детаил е обяснен,ако някои е толкова глупав че да я следва сляпо без да я съобрази спрямо себе си:),без коментар.
Маил дето вика че се повтарят-Така е да обаче не се повтарят във две поредни издания на едно списание а във две или повече различни списаният които просто са превели статия от американско издание и после я пускат в определен брои-примерно Олимп решават да я пуснат след месец а Мускули след 3!Иначе проследи примерно 10 поредни Олимп-а да видиш колко различни и многообразни статии има........за неща за които дори не си се замислял!

FL

13.08.04
13:25

лесно,не те ли е срам след всичкия рев където изрева,сълзливото збогуване което направи,обидите който изсипа върху създателите на bb-team,пак да пишеш!?пич да си чувал за морал и достойнство?!
п.с.моля те не ми изписвай един тон оправдания,въпросите бяха риторични!

13.08.04
15:12

лесно ти пак се появи бе човече :lol: Мога да се поровя в нас и да ти цитирам броеве с еднаква информация,а имам купища,но това едва ли е нужно.За мен това все пак си е информация.И в мускули и фитнес и в Олимп си има доста полезни неща,особено за хранене .P.S Лесно знам че ме превеждаш от англ.,ама като ми кажеш майл,ми става смешно,аз сьм си миле :lol:  :lol:  :lol:

13.08.04
15:29

Не че нещо, но ми е смешно, когато някой сравнява разни списания с форуми в Интернет... ами те нямат нищо общо! Все едно да сравняваш кола и самолет и ад кажеш кое е по-добро... Само ще отбележа, че от потребители във форума съм научил неща, които не ги пише по списанията.

И между другото, смятам, че някой може да парадира със знанията на Крис Айсето само око го наеме за личен консултант - аз лично не познавам такива хора...

И да, има много хора, които по една или друга причина копират тренировъчните програми от списанията 1:1, но това и сами си го знаете  :wink:

13.08.04
16:20

Еклипс,абсолютно сьм сьгласен с тебе,поне аз сьм гледал вьв форума да пиша неща които лично аз сьм правил, а те смея да твьрдя не са малко.Какво ли не сьм опитвал ,но това е друга тема.Все пак Олимп си е едно прекрасно списание за нашите стандарти,просто леко ме дразни че вьв всички има по нещо от другите.Не знам кой от кого плегиятсва,но смятам че това специално едва ли е толкова важно.Все пак си е информация която може да се систематизира и да се използва според собствените качества :wink:

LE

13.08.04
16:31

М.... едиственото от което ме е срам е че някога съм могъл да имам нещо общо с тебе(макар и в един форум) :evil:  :evil:  :evil: !!!
Пак ли пиша....... мисля че още с първият пост написах-Е тука ще трябва да постна........това нещо навява ли ти на изстънялото недобре оформено за годините ти мозъче............бахти комплексите на твоите години жалко ми и МНОГО МИ Е ЖАЛКО............не свършихме ли с тази тема още с ЛС-тата???Или във краткия ти живот само това те вълнува че Лесно Нема може да постне?Гледам и ти не постваш.......обаче ако можеш да се заядеш веднага.Думата за такова същество чувала ли си? ХАХа кои ми говори за морал и достоинство!?
Оправдания не изписвам а просто се защитавам от псе.а като теб.
И още смятам същите неща за създателите на бб-теам........бардака ще си остане бардак,не искам да си помислям за тях щото получавам газове,доповръща ми се и  ми спада ерекцията като си представя физиономиите им............ е сега доволен ли си???Маи отношението ми не се е променило а?И маи поствам по една тема а?И маи с началото на поста става ясно нещо а?Другият ми пост е в темата за среща във варна или и там не мога да постна щото не мога да се видя със хората които ще идват във Варна а?
Сега сигурно главатаря на корекциите ще се намеси така че ако има проблем с моето мнение надявам се да има и с твоето!

13.08.04
16:32

Ми купувайте си като мен - само Олимп.  :lol:  :lol:  :lol:

13.08.04
16:49

Aбе лесно пич,не знам що ми се нахвьрляш,ама вьзклицанието ми беше сьвсем добронамерено,просто отдавна не сьм те виждал из форума :cry: Ако имаш нещо против него просто недей пич с мене да го првиш.Сьжалявам ако си се засегнал от нещо ,ама не виждам от какво.Все пак обсьждаме някькав вьпрос и просто не виждам какьв проблем сьм ти сьздал. :cry:

LE

13.08.04
17:00

Абе Маил ти все ме убиваш от смях:)))....където и да се скарам все си мислиш че на теб се карам:).Говоря на пича 4 поста преди теб :twisted: !Сещам се че още един път така с некои имах разправия и ти пак мислеше че на теб говоря......що така бе Маил:)?
Пък ти що не ми тегли една маина ако мислеше че на тебе го пиша......я ме напсуваи едно хубаво :wink:
п/п дано не затворят темата щото оня намерил къде да си вкара емоциите и после на мен да се сърдят!

FL

13.08.04
17:06

къде я събра тая злоба?

ВН

13.08.04
18:24

Истина е сп. “Олимп” се прави в огромната си част от главния му редактор. Човека работи наистина яко за да го оформи. Преводите са си преовди. Сега - засега всички преписват от лидерите, а всички знаем кои са те. Ще го кажа просто. Хората разработващи всичко в сверата на профи спорта разполагат с наистина големи средства. Бюджета ни е твърде нищожен за да си позволим да платим на корифей като г-н Айсето да състави хранителен режим за билдъри по българските стандарти или за мястото на продукт като киселото мляко в менюто на българския билдер, например. Ще се опитаме да привлечем някои по-скромни персони и съвсем не корифей в ББ. Мисля, че някоя друга статия от специалист писана от България за България не би внесла недоразумения както се случва при превода на статии писани от корифеи за билдери граждани на страните, където менюто е гъвкаво изпълнимо (разбирайте всички продукти са налице и за  недостиг на средства не става и дума). Не желаем да се обвързваме с крайни становища. Изданието има научно популярна, развлекателна и образователна цел. В българското списание “Наука и Техника” много малко от статиите са на близки на редкаторския колектив хора. Повечето са преведени издания на корифеи. Това не пречи то да излага достоврна научна информация! Тук става дума за електронно издание. Да превеждаме статии би било безсмислено. Предпочитаме да сглобим една ясна рамка за възможностите и границите, ползите и влиянието на непрофесионалния спорт бодибилдинг в/върху ежедневието на практикуващите го. Силно ще се замисля как става така, че има неразбрали това? Специално за Лесно Няма:
Между мен и много уважаемия корифей Крис Айсето, неможе да става и дума за сравнение по няколко причини.
1. Той работи в областта на откритията, а аз в областта на разпространение на откритията.
2. Неговата специалност са професионалните спортисти, аз опитвам да помагам на кондиционно трениращите.
3. На него му се плаща да прави това, а на мен не - правя го, защото ми доставя удоволствие.
Отиваш в фитнес залата питаш инструктура как да се храниш, той потрива пръсти - плащащ 20-50 лв (зависи в кой град си) и получаваш режим с картофи, пилешки гърди и ориз...
До този ден не съм взел и 1 бира за това, което съм направил. Прдлагани са ми пари, отказвал съм отказвам и ще отказвам. Да взема пари за 10 реда написани по куц модел, немога. Против философията ми е. Който иска чете статиите, който не иска -  не ги чете!

“На човек насила неможеш му даде, можеш само му взе!”

LE

13.08.04
20:45

Ще понапиша нещо върху горе казаното.........само да не стане да затворите пак темата защото се опитвам да коментирам изказвания???
Почти всяко списание има в основата си 1-2-3 човека които да го правят(може би трябва да изключим американските гиганти)+сумати и консултанти и тем подобни.Мисля че ясно пише кои са консултантите на списанието и това са все известни хора които застават зад написаното,това важи за читателската поща и за статиите.....пък и един човек да го прави какво значение има нека коментираме качеството!Преписват но не го крият!И тук съм виждал преписанани статии от Олимп но не съм видял да е упоменато.
Нямам предвид че режимите или методиките пасват идеално за нас,говоря че там е обяснено в детаили кое защо се прави и ти може да вземеш наи доброто от там като наука и да го паснеш спрямо твоите възможности и индивидуални особености,това че не можеш примерно да си вземеш някои продукт препоръчван там не значи че няма негов заместител...след като разбереш защо препоръчват точно този продукт ти съответно ще поразсъждаваш и намериш алтернатива.
Недостига на средства и т.н също влизат в това да съставяш сам след като си разбрал идеята........мога да кажа че примерно аз от сумати неща които съм прочел и примерите дадени към съответната диета или тп не съм копирал нищо и се различават коренно от горепосочените,НО съм разбрал идеята и съм съставил нещо за себе си което съм направил точно благодарение на съответната статия-Науката е истината(друг е въпросът ако тръгнем да спорим за 1000-лядите научни спорове на дадена тема).В повечето случаи нещата са изпробвани и се знае дали деистват или не........пък и имената носят голяма отговорност ако ти се случи нещо!
Аз не сравнявам форума с Олимп взех мнение просто защото се каза че не пишело нищо ново и интересно там........като че ли двете имат различни цели.
Не смятам че трябва да поставяме такива бариери между професионалист-непрофесионалист,платен-неплатен и т.н.,науката си е наука ако може да състави тп на професионалист значи може и на 52 кг ектоморф на 15 години.Примерно наскоро в негова статия “Само в един ден” всичко беше за непрофесионалист и за човек които не спазва кои знае колко стриктна диета.
Сравнението беше на друга база-достоверност!Нямам никакво намерение да правя анализ Имеидж-Крис Аисето......просто звучи абсурдно!
Хора опитаите и сами ще се убедите колкото и да си пишем вземете един Олимп и попрочетете нещо пробваите го.....и тогава ще си говорим,задаите един въпрос тук задаите същият и в читателската поща,аз съм го правил-разлика от земята до небето и във разяснения и във всичко.От опит глава не боли.

14.08.04
00:31

Много красиви писаници пич просто прелест !!! И апсолутно безмислени при тва ! Значи кви са тия простоти ,да ти дадат програма като за рубот кога ,в колко чеса и в какво количество и ти видиш ли не требе ,да четеш написаното и да го испълняваш а требе ,да откриваш смисала в тва и да четеп междо редовете. Еми вместо да се прави тоя уродски и нечовешки мисловен и амисловн процес ,по-добре направо ти се напише идеят на диетата и ти индивидоално да си я съставиш със знаниата ,които вече имаш. Този пример само доказва коло безмислени и ненормално типи са тия списания ,като се почне от флекс и се стигне до олимп. Ма тука имаше пичове ,които си го казаха че требе книги и очебници на тая тема за да имаш достоверно инфо ,а списанията са за да видиш новата простотиа от вц бодибулдинг и новите клюки и репортажи.
по-здрави
пп сравнението междо image i Kris Aiseto не е толко апсурдно ,че тия американци са мнооо тупи копчета а владо се пак е българче

16.08.04
17:01

Лесно явно е голям дразнител, както забелязвам и поради това никой не ще да го чуе. :)
Както пише в предния пост “требе книги и ОЧЕБНИЦИ” за достоверно инфо. Добрееее... Но всяко инфо прочетено някъде може да бъде полезно. Аз например влизам в този форум да вида кой какво казал, как мисли, НО попивам само това, което ме интересува.
Никой не те кара да купуваш списания като ги намираш за пошли, обаче има и бая постни книжки. Понякога се чете за да отсееш не само полезното, но и нещата, които са бълвоч. Колкото повече информация, толкова по-добра ориентация. :)

17.08.04
09:31

Що бе, аз съм съгласен с Лесно за Олимпа, че е най-читав за четене.
Не съм го чел много внимателно, но това с читателската поща е абсурден пример.

Лесно,  10 доктора да попиташ ще ти кажат различни диагнози. Десет треньора да попиташ пак същото.

Аз специално действам на принципа на най-популярното. Там грешка няма.

За мен истината е една - 2,2гр протеин, двойно въглехирати, малко мазнини, ква да е тренировка и резултата е налице. Останалото са подробности.

Как започнах аз? Запали ме една мацка, даде ми преснимани статии от списания за билдинг. Чета там, квото не ми е ясно питам тук. Запалих се и мисля и книга да си купя. Препоръчаха ми някаква Енциклопедия от Славейков, но не помня името. Някой ако се сеща да напише пълното заглавие.

17.08.04
14:46

Емциклопедия на бодибилдинга от Арнилд Шварценегер - може за това да става въпрос...

26.08.04
00:22

да ви кажа и аз бях много голям фен на списанията... но може би дота късно открих че съм се понабутвал с бая пари ... по-добре да си платя нета и да сърфирам из ББ ресурсите - там инфото е супер скорошно, а не остаряло както е в много случаи с списания, пък и не е писано от хора чиято цел е да си продадат суплементите, вместо да образоват спортистите... Няма какво да говорим... това са списанията - истината... дали има едно две списания в света, които работят за спорта, всичко останало е комерсия. Но тия едно две списания не са ФЛЕКС и Мускули и Фитнес.... Не си правете илюзии - кои са собственици на Олимп - Патрик ангелов - шеф на Биогейм, брат му и Юлиан Карабиберов - шеф на SNC… НООооо... признавам че репортажите им от състезания в които участват българи са ненадминати! Съжалявам да ви кажа че съм се набутал да си купувам тонове стари броеве, като съм могъл да си набавя необходимата информация в нета, но всеки се учи от грешките си...

FL

26.08.04
11:29

maxx,кажи за кои списания говориш.

26.08.04
11:30

maxx_muscular Апсолютно съм сагласен с тебе ! И готин подпис имаш!
по-здрави

05.09.04
14:57

:) не си спомням точно името но имаше едно много хвалено списание ... Muscular Development мисля че се казваше. Не съм го чел но ми правят впечатление отзивите за него... че не предлагало суплементи, ами качествени изследвания във връзка с правилното хранене и тренировки, но нищички за суплементите.

Пак казвам че не съм го чел и написаното за него не са мои впечатления...

OM

05.09.04
18:38

[quote author=“maxx_muscular”]:) не си спомням точно името но имаше едно много хвалено списание ... Muscular Development мисля че се казваше. Не съм го чел но ми правят впечатление отзивите за него... че не предлагало суплементи, ами качествени изследвания във връзка с правилното хранене и тренировки, но нищички за суплементите.

Пак казвам че не съм го чел и написаното за него не са мои впечатления...

Сега нямам наблюдения, но преди две години Muscular Development беше пълно с реклами и ревюта на суплементи наравно с другите американски списания. Имаше рубрика на няколко десетки страници, посветена само на суплементи. Сега може да са си променили политиката, но ме съмнява - кой, ако не фирмите производители на добавки ще рекламира в тия списания ? Което и американско издание да отвориш, половината е реклами - главно на суплементи, гарнирани тук-таме с по някой препарат против оплешивяване или за нарастване на оная работа  :lol:  “Muscles, Money and Looks are OK, but a woman needs a bigger man” :lol:

09.09.04
02:13

От две години не си купувам и не чета списания. Наскоро в залата разгледах Олимп. Ами нищо не се е променило за две години, все едно чета някой от старите броеве. Преди време си прегледах всички стари броеве за нещо ценно. От три - четири издания (Олимп, Мускули и Фитнес, само мускули, Културизъм и Фитнес и т.н., май станаха повече от четири :) ), събирани в продължение на 4 - 5 години успях да събера около 30 страници полезна информация. Останалото го изхвърлих :). Ако искате да научите нещо полезно, прочетете няколко сериозни книги по темата. За съжаление на български такива книги почти няма, но затова пък в интернет има всичко :).

PO

09.09.04
12:26

списания глупости...тряа си чакал то в залата има (поне в тая която ходя) всичките броеве..ама ко да им четеш при положение че има на разположение Playboy :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1