11.08.04
18:32
kakvo trqbva da se pravi za da ima harmoniq v tqloto
ot kakvo zavisi?povtoreniq,serii,uprajneniq,tejesti i t.n.
Моля пишете на кирилица!
lexus
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:00.
Виж сега, това вече е въпрос на вкус.
Иначе хармонията в тялото е баланса в развитието на отделните мускулни групи. Можеш я постигнеш чрез наблягане на групи, които според теб са изоставащи. Има таблици, които уж определят идеалните за теб размери, но лично не вярвам в тях. Както казах, въпрос на вкус :wink:
Ае китаиските философи не са постигнали хармониа ,пак ние ще ти кажем как става. Ако говориш за пропорционалност в бодибуилдинга е трудно да се каже как се постига .Това е индивидоално.
по-здрави
11.08.04
20:28
Както каза вече Eclipse гледаш се в огледалото и каквото не ти харесва наблягаш на него в тернировките.
Само да дам един пример: за мен добра хармония е нещо като Кирил Вълчев (и пак казвам въпрос на вкус :wink: )
Снейк, да ти имам и вкуса :Р
За всеки определението хармония е различно. Важно е що ти казва очото ;)
А постигането ти го обясниха вече.
11.08.04
22:31
ми според мен хармонично тяло имат Вин Диесел и Скалата иначе както вече казахме наблягаш на изоставащите групи и до колкото можеш ги изравняваш с другите !!!
успех
Според мене освен тренировките за ,да има хармония и пропорционалното е важно още начина по ,които спим ,ходим и тн въубще стоиката която заема тялото ни в тези ситоаци. Аз смятам ,че тялото има подходяща стоика за всеки мускул ,да е в хармониа и ако стоиката ни не е правилна има стрес върхо мускулите. Та ако стоиката ни е няква разкикерена ,то мускулите ще са под стрес и това ше води до дисбаланс в мускулите. Защото тези под стрес ще растат по-малко от другите ,защото са хронично претоварени.
по-здрави
пп нол уоман, нол краи! -няма жени ,няма краи :))
пп1 енд нафинг елс метаа -повече не си ми маика :))
13.08.04
20:02
emil_mlo е много прав :D Аз съм жив пример за дисбаланс в мускулите . От лявата ми страна трапеца е много добре оформен и набъбнал :lol: :lol: докато от дясно никъф го нема :o и това се дължи само и единствено на това че вече 10 годинки си мъкна раницата за даскало на дясното рамо ( догодина смятам да я премахна тая раница :D :D )
14.08.04
00:20
еммм баси бая ти е била тежка раницата аз мойта почти не я усещам но имам да я мъкна още ааа колко беше 3 год. най-малко :)
Абе не забравяйте и вродената физиология. Много лесно можеш да постигнеш хармония ако имаш хубава структура. Ама ако генетично нещо не ти хармонично...От всеки не става Вин Дизел :)
Работиш по-усилено върху това, което изостава и не се вманиачаваш в идеята да си Скалата 2…
16.08.04
23:42
хах някъв намек ли долавям :)