19.04.06
21:06
Можете ли да ми кажете за билката Tribulus terrestris на каква цена е и ако е на листа как се приема?Четох във саита една статия,но не разбрах някои неща. :)
19.04.06
21:22
[quote author=“St0iAn”]Можете ли да ми кажете за билката Tribulus terrestris на каква цена е и ако е на листа как се приема?Четох във саита една статия,но не разбрах някои неща. :)
Ами братле няма да има много ефект от тая билка
прави се като се едно чай
изсипваш билката една супена лъжица в вряла вода чакаш 10-15 мин и прецеждаш и пиеш
струва 1,50 струва можеш да го намериш в тая билкова аптека
на Юлий Венерин пряка на Шишман
има и готови капсули , които се пият на различни фирми. Знам със сигурност че ON има разфасовка 50 хапа за 16-17 лева , но на всяка фивма грамажа на всяка ампула е различен...Моят съвет е ако ще си купуваш да е на българска фирма.Този продукт покачва тестостерона по естествен път и е подходящ за след цикъл , инъче ако искаш да качиш тестостерона чесънът преди лягане е супер.
19.04.06
21:55
В сайта прочетох че се пие 40 дена по 3 пъти на ден и обща дневна доза минимум 1.5 грама , вярно ли е това , по колко да се пие от начинаещи с по 7 8 месеца опит и искам да знам на коя фирма е най-добрия и каква е цената примерно за 60 ампули или там както си е в пакет.
Мерси.
19.04.06
22:04
[quote author=“Barcelona_FC”]В сайта прочетох че се пие 40 дена по 3 пъти на ден и обща дневна доза минимум 1.5 грама , вярно ли е това , по колко да се пие от начинаещи с по 7 8 месеца опит и искам да знам на коя фирма е най-добрия и каква е цената примерно за 60 ампули или там както си е в пакет.
Мерси.
на Оптимум мисля че е най-добър и цените са 50 капсули-20 кинта и 100 капсули-36 лева
една капсула съдържа 625 мг Трибилус пиеш по две на ден
на мисля че има смисъл освен ако нямаш проблеми с произвеждането на тестостерон
до 25 години си произвеждаш после може да го пиеш,но сега мисля че е излишно
19.04.06
22:40
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Barcelona_FC”]В сайта прочетох че се пие 40 дена по 3 пъти на ден и обща дневна доза минимум 1.5 грама , вярно ли е това , по колко да се пие от начинаещи с по 7 8 месеца опит и искам да знам на коя фирма е най-добрия и каква е цената примерно за 60 ампули или там както си е в пакет.
Мерси.
на Оптимум мисля че е най-добър и цените са 50 капсули-20 кинта и 100 капсули-36 лева
една капсула съдържа 625 мг Трибилус пиеш по две на ден
на мисля че има смисъл освен ако нямаш проблеми с произвеждането на тестостерон
до 25 години си произвеждаш после може да го пиеш,но сега мисля че е излишно
Мерси !
Значи най-добрият Трибулус си е Българският.
Той се изнася в много страни sopharma
Пие се 2 месеца и се почива 1 най добре е да се комбинира с други добавки.
този на sophrama е много добър но е скъп. към 60 хапа за към 30 лв.
Сега си взех да тествам на Вемо 99 който излиза по-евтино.
Много хора казват че няма ефект и т.н. Истината е че просто не са го комбинирали по правилният начин.
21.04.06
13:34
[quote author=“FiLA”]Значи най-добрият Трибулус си е Българският.
Той се изнася в много страни sopharma
Пие се 2 месеца и се почива 1 най добре е да се комбинира с други добавки.
този на sophrama е много добър но е скъп. към 60 хапа за към 30 лв.
Сега си взех да тествам на Вемо 99 който излиза по-евтино.
Много хора казват че няма ефект и т.н. Истината е че просто не са го комбинирали по правилният начин.
Кажи ми ти как го комбинираш
Най добър ефект получих с комбинация “еленов корен”
значи ето и програмата.
Сутрин на гладно еленов корен 30 капки вторият месец по 40 капки
Трибулис на ВЕМО 99 или Софарма (демек български) 1000-1500 гм на ден.
Протеин ULTRA WHEY PRO на JK nutrition 3х30гр.
Витамин Б комплекс 2x3
Витамин Б12 1000ug на месец
Витамин C 100 mg/perday
Амино 2700 8/perday
С тези добавки и с 4пъти тренинг в седмицата резултатите са много добри.
21.04.06
20:29
[quote author=“FiLA”]Най добър ефект получих с комбинация “еленов корен”
значи ето и програмата.
Сутрин на гладно еленов корен 30 капки вторият месец по 40 капки
Трибулис на ВЕМО 99 или Софарма (демек български) 1000-1500 гм на ден.
Протеин ULTRA WHEY PRO на JK nutrition 3х30гр.
Витамин Б комплекс 2x3
Витамин Б12 1000ug на месец
Витамин C 100 mg/perday
Амино 2700 8/perday
С тези добавки и с 4пъти тренинг в седмицата резултатите са много добри.
Мерси ще го пробвам макар че мойте добавки са на Оптимум
ще си купя еленов корен мисля че в аптеките го продават
б12 на ампули ?
B12 на ампули просто самият витамин се усвоява най-добре с инжекции иначе ако го лапаш на хапове стомашните кисилини го унищожават.
тази програма може и да се форсира малко с още малко добавки но просто аз нямам финансовата възможност.
22.04.06
00:53
[quote author=“FiLA”]B12 на ампули просто самият витамин се усвоява най-добре с инжекции иначе ако го лапаш на хапове стомашните кисилини го унищожават.
тази програма може и да се форсира малко с още малко добавки но просто аз нямам финансовата възможност.
обаче тва последното да си бия б12 нито ми се занимава
нито знам как се бие
22.04.06
17:04
недей се занимава, няма смисъл от това Б12, само за едната енергия, която може да си я осигуриш с пчелен прашец примерно :)
22.04.06
17:47
[quote author=“Infernaloverkill”]недей се занимава, няма смисъл от това Б12, само за едната енергия, която може да си я осигуриш с пчелен прашец примерно :)
или пък със Сърженор 10 ампули 12 кинта нещо такова
23.04.06
13:26
Трибестан на таблетки най-добър ефект . :) :o
23.04.06
13:29
[quote author=“DirtyandNasty”]или пък със Сърженор 10 ампули 12 кинта нещо такова
Сарженора си е доста добър. Аргинин с отлична усвоямoст.
23.04.06
16:42
[quote author=“Sportex”][quote author=“DirtyandNasty”]или пък със Сърженор 10 ампули 12 кинта нещо такова
Сарженора си е доста добър. Аргинин с отлична усвоямoст.
Спортекс ти как го пиеш Сърженора
едно преди тренировка нали така ?
23.04.06
17:49
[quote author=“DirtyandNasty”]Спортекс ти как го пиеш Сърженора
Ами аз ако го пия го пия 3 пъти на ден както пише в указанието пия го сутрин, след трен и преди лягане. Много е скъпо така ама усещах доста ефект. Тонусът ми беше много приповдигнат целият ден. Но и цената е прилична. :?
23.04.06
18:17
[quote author=“Sportex”][quote author=“DirtyandNasty”]Спортекс ти как го пиеш Сърженора
Ами аз ако го пия го пия 3 пъти на ден както пише в указанието пия го сутрин, след трен и преди лягане. Много е скъпо така ама усещах доста ефект. Тонусът ми беше много приповдигнат целият ден. Но и цената е прилична. :?
значи по три ампулки на ден