22.04.06
16:31
Взех си сурватъчен протеин на БиоТех, обогатен бил с креатин+глутамин+таурин+БЦАА. Става ли за маса, дали съм се набутал с него, качествена ли е фирмата, че е бая - 0.5 кг.?
Кажете ми моля и как да го пия - по колко пъти, по колко грама и по кое време на денонощието
22.04.06
16:47
[quote author=“MemphyS”]Взех си сурватъчен протеин на БиоТех, обогатен бил с креатин+глутамин+таурин+БЦАА. Става ли за маса, дали съм се набутал с него, качествена ли е фирмата, че е бая - 0.5 кг.?
Кажете ми моля и как да го пия - по колко пъти, по колко грама и по кое време на денонощието
пич тази фирма че е качествена е качествена,ама има няколко вида съроватки,поне аз съм ползвал 3 вида,та ти ко си си взел?
бая,бая...има няма за седмица:)
30гр сутрин половин час преди ядене,30 грама преди тренировка и 30 грама след тренировка.Ако нямаш финансова възможност махни приема преди тренировка.
В нетренировъчни дни оставяш само сутрешния прием.
Наблегни стабилно на храненето,щото ако разчиташ само на протеина няма да стане.
Пише Супер ВПЦ, к’вото и да значи, мисля че тва му е вида. Мерси за начина на приемане, а мога ли да го комбинирам с някакъв гейнър или трибестан?
П.С.
Jay_C - тва по 30 преди и след трен колко време, половин час или точно преди трен и веднага след нея?
А като продължителност колко да го приемам: месец - два, почивка да правя ли и колко време?
Мерси предварително :)
Пич сори че ти спама темата.
Какво ви е мнението за млечно-яйчния протеин биотех?
[quote author=“MemphyS”]П.С.
Jay_C - тва по 30 преди и след трен колко време, половин час или точно преди трен и веднага след нея?
А като продължителност колко да го приемам: месец - два, почивка да правя ли и колко време?
Мерси предварително :)
30 минути преди и до 30 минути след тренировка.
WPC = Whey Protein Concentrat
22.04.06
19:03
[quote author=“MemphyS”]Взех си сурватъчен протеин на БиоТех, обогатен бил с креатин+глутамин+таурин+БЦАА. Става ли за маса, дали съм се набутал с него, качествена ли е фирмата, че е бая - 0.5 кг.?
На БиоТех суплементите са супер и суроватъчните и млечно-яйчените протеини съм ги пил и съм доволен . :lol:
22.04.06
20:57
[quote author=“diksi”]Пич сори че ти спама темата.
Какво ви е мнението за млечно-яйчния протеин биотех?
ами смесено,за 68,2% май нее зле като цена/качество,аз сега пия от него!
500 грама е 25 лева.Доста примамливо за хора с малки финансови възможности. Фирмата каква е по народност?
Зависи с колко малки.50 лв си идва килото пак.
22.04.06
21:42
[quote author=“diksi”]500 грама е 25 лева.Доста примамливо за хора с малки финансови възможности. Фирмата каква е по народност?
е добре е 1кг/50лв,аз го взех за 23лв,>Хамбург ; Германия
Мисля , че идва що годе евтино. На Оптимум Нутришън 908 грама беше кам 100 лева май.
23.04.06
10:46
[quote author=“diksi”]Мисля , че идва що годе евтино. На Оптимум Нутришън 908 грама беше кам 100 лева май.
908 грама е 60 кинта
а пък аз си взех за 95лв -2,30 кг
23.04.06
14:32
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]Мисля , че идва що годе евтино. На Оптимум Нутришън 908 грама беше кам 100 лева май.
908 грама е 60 кинта
Говориш за млечно-яйчен нали?нестава въпрос за суроватка!
23.04.06
16:40
[quote author=“energymax”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]Мисля , че идва що годе евтино. На Оптимум Нутришън 908 грама беше кам 100 лева май.
908 грама е 60 кинта
за суроватка говоря ама пак е изгодно
между другото защо млечно-яйчния е толкова скъпичак
сигурно е доста добър
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“energymax”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]Мисля , че идва що годе евтино. На Оптимум Нутришън 908 грама беше кам 100 лева май.
908 грама е 60 кинта
за суроватка говоря ама пак е изгодно
между другото защо млечно-яйчния е толкова скъпичак
сигурно е доста добър
къде го намери за толкова пари :shock:
25.04.06
14:48
Няма да е лошо mansonда качи цените на Bio tech за суроватка и др. протеини на фирмата в темата за цените.