22.04.06
14:32
Като искам да сваля кила,трябва ли да намаля водата,сега пия кам 3,4 литра на ден,а много хора са ми казвали 4е е добре да се пие вода по време на тренировка???И 6те е добре ли ако дигна повторенията от лежанка,тесен хват и другите опражнения с щанга от 8 на 12 ???
22.04.06
16:31
[quote author=“haralampi”]Като искам да сваля кила,трябва ли да намаля водата,сега пия кам 3,4 литра на ден,а много хора са ми казвали 4е е добре да се пие вода по време на тренировка???И 6те е добре ли ако дигна повторенията от лежанка,тесен хват и другите опражнения с щанга от 8 на 12 ???
по-добре увеличи килата а не повторенията
Мерси за савета,щото някои хора са ми казвавли че повече повторения повече мазнини се изгарят? А за водата ???
22.04.06
17:43
[quote author=“haralampi”]Мерси за савета,щото някои хора са ми казвавли че повече повторения повече мазнини се изгарят? А за водата ???
ами пий по време на тренировка по малки глътки без да се наливаш,че като се подуеш ще започнат да ти излизат киселини и упражнения малко по-трудно ще ги правиш
22.04.06
18:18
[quote author=“haralampi”]ок,а за дневното количество ?
ми да ти кажа и на мене някаде 3-4 литра не ми бягат и са като почнах и креатина
по 2 литра на трен изпивам
а попринцип нормалното на човек който не тренира е 1,5 литра дневно
но понеже ние сме трениращи и също така зимаме разни добавки
организма изисква повече
абе към 3 литра дневно
22.04.06
18:33
[quote author=“haralampi”]да,но като сваляш съм чувал,че ставало натрупване на вода в организма ?
е натрупва се ама като правиш кардио я гориш като се потиш
толкова много теми има за водата,потърсете...
3 литра са малко,поне 5 трябва да бъдат,особено ако зимаш добавки.
До 7 литра може спокойно да пиеш.В сайта има програми за изгаряне на мазнини и ще забележиш,че по-малко от 12 повторения не се правят,сам си прави изводите=>намаляш малко килата и почиваш от 30 до 60 секунди между сериите.Я помисли дали ще можеш да направиш на лежанката 4x12 с 100 кила примерно като почиваш по 30 секунди? или ако правиш с 60-65?
[quote author=“a8n”]толкова много теми има за водата,потърсете...
3 литра са малко,поне 5 трябва да бъдат,особено ако зимаш добавки.
До 7 литра може спокойно да пиеш.В сайта има програми за изгаряне на мазнини и ще забележиш,че по-малко от 12 повторения не се правят,сам си прави изводите=>намаляш малко килата и почиваш от 30 до 60 секунди между сериите.Я помисли дали ще можеш да направиш на лежанката 4x12 с 100 кила примерно като почиваш по 30 секунди? или ако правиш с 60-65?
Парво темата ми е насочена към задаржането на вода в тялото ти,и дали за релеф е по-добре да намалиш дневния прием на вода,а не колко вода е нормално да се приема.Ако ти незнаеш преди да отиде на състезание култористе спират приемането на водата една седмица преди това за да постигнат по добър релеф.Колкото до сериите никаде не сам виждал на лежанката 12 повторения и знам че когато една мускулна група се пренатовари започва да се свива.Мисля,че този форум е създаден не да се заяждаме един с друг,а да си помагаме и саветваме :!: :!: :!:
Виж сега, ти не си културист, че да спираш да пиеш вода 1 седмица ..
после ти знаеш ли преди да спрът да пият вода за 1 седмица колко вода приемат на ден (около 12-15 литра може и повече)
Добре е да винаги да се пие повечко вода (50-100мл кг/телесно тегло)
особено когато си в период за релеф, тогава от кардиото и тренировката с тежести която е препоръчително да е много интензивна се губят много вода апък и сега лято, постоянно пот, термогенни и диуретични фетбърнъри и от тях много вода се губи ... абе пии повече накратко казано :)
за лежанката - аз лично под 10 не бих паднал ... индивидуално е, добре е когато се чистиш повече повторения да правиш, но ако не усещаш мускула да се “помпи” с кръв, тогава според мен само си губиш времето ...
25.04.06
14:41
ако приемаш хранителни добавки като креатин протеини др.н е е добре да намаляш приема на вода.
Не! Трябва да я увеличиш даже...
[quote author=“haralampi”]Значи ще си пия вода , колкото ми се пие :)
пиеш,потиш,п*каеш
естествен кръговрат :lol: :wink:
бах ти съветите.Да умреш!
Килограмите се качват когато искаш да качиш маса-там са малко поворенията,докато при горенето на мазнини е важно аеробното движение,което е с по-малко кила и поне 10-12 повторения-НЕДЕЙТЕ да лъжете момчето !!!!
А относно водата- при нея важи правилото ” клин-клин избива”.
Така че действай!
17.05.06
10:46
:!: Водата спомага за изхвърляне на токсините от тялото и влияе положително на организма, като подобрява функцията на черния дроб, което означава,че мазнините ще се разградят по-бързо.