.

Темата е заключена.
FI

21.04.06
23:13

.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:46.

FI

22.04.06
20:01

ОЩЕ ЕДНО ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ И ПОЛУЧАВАШ ДИРЕКТЕН БАН !!!!!!
ASTOR

22.04.06
20:11

[quote author=“fiestahami”]На 17 съм и краката ми са доста изкривени. Кажете нещо по въпроса: ими ли някякви упражнения или лекарства, има ли възможност да се оправят, тъй като още не съм спрял да раста и да се развивам?

Един юнак ми каза преди време: Крива жена и криви крака не се оправят.  :wink:

22.04.06
20:14

Защо не си попитал доктор до сега?Отдавна е трябвало да се посъветваш с медицинско лице щом те притеснява този факт.Ходи на доктор е моят съвет.

HA

22.04.06
20:23

[quote author=“fiestahami”]На 17 съм и краката ми са доста изкривени. Кажете нещо по въпроса: ими ли някякви упражнения или лекарства, има ли възможност да се оправят, тъй като още не съм спрял да раста и да се развивам?

А колко си висок и слаб ли си?
И аз до съвсем скоро имах такъв проблем (само така си внушавах), нокато качих някое и друго килце нещата взеха да се оправят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1