Гейнер-гаден вкус

20.04.06
19:20

здравейте.купих си мега масс 3000.в началото вкусът беше идеален сега не моа да го понасям просто.не знам какво има в него но ми е адски гадно в момента на приемането,дори понякога ми се доповръща?кажете ми от какво би могло да става така?

При мен беше точно обратното с ванилията  :roll:  Трай бабо за хубост  :wink:

20.04.06
21:09

Не всичко хубаво е хубаво :lol:

21.04.06
13:09

Как може един гейнер да е гаден, при положение че имат на разположение цели 50-60% въглехидратно съдържание, където да набутат един куп овкусители

22.04.06
20:30

Гейнер само съм опитвал и има много готин вкус.Но да ви кажа за протеина това не е сладкиш,това трябва да си е с вкус на лЯйно(иначе не е протеин)

22.04.06
21:07

На мен с вкус на шоколад ми беше перфектен !!! Пиех си го с удоволствие  :P

HA

22.04.06
21:23

[quote author=“GoPeee”]здравейте.купих си мега масс 3000.в началото вкусът беше идеален сега не моа да го понасям просто.не знам какво има в него но ми е адски гадно в момента на приемането,дори понякога ми се доповръща?кажете ми от какво би могло да става така?

Пич има 3 варианта:
1.Не слагаш достатъчно вода(мляко)
2.Не го разбиваш добре(става на топчета)
3.Гейнера е менте(не ми се вярва, и аз пия същия)

Не може просто така от само себе си да му се промени вкусът.

22.04.06
22:36

[quote author=“vaseto89”]Гейнер само съм опитвал и има много готин вкус.Но да ви кажа за протеина това не е сладкиш,това трябва да си е с вкус на лЯйно(иначе не е протеин)

Имаш предвид че ако протеина е вкусен значи е менте ??? Тогава можеш ли да ми обясниш защо протеина на Оптимум вкус ягода който си взех е убийствено вкусен пък се и води един от най-добрите а може би и най-добрия протеин в света ???

HA

25.04.06
22:59

ако всичко е наред с гейнера трябва да му е хубав вкуса..пил съм го и е много хубав...но на мен ми се е от многото влага да започне да мирише лошо... :x все пак мисля че вкуса на Mega mass 3000 си е мн добър :wink:

05.01.07
23:02

Аз взимах едни протеини 1 месец с вкус на ванилия ,сега като видя ванилия или ми замирише ми се драйфа ;) Иначе в началото ми беше супер кеф да го пия предполагам че ми е “ВТРЪСНАЛО”
и 1 въпрос,взех си гейнер само че не знам по колко да пия :?:  .... тежа 70 кг

07.01.07
00:21

[quote author=“Batgogo”][quote author=“vaseto89”]Гейнер само съм опитвал и има много готин вкус.Но да ви кажа за протеина това не е сладкиш,това трябва да си е с вкус на лЯйно(иначе не е протеин)

Имаш предвид че ако протеина е вкусен значи е менте ??? Тогава можеш ли да ми обясниш защо протеина на Оптимум вкус ягода който си взех е убийствено вкусен пък се и води един от най-добрите а може би и най-добрия протеин в света ???

Най-продавания е заради добрата цена (в щатите),но като разглеждах тамошните форуми има къде къде по-добри протеини,но цената е коренно различна,а пък ако ги вкарат и тука с тия надценки сигурно 5 кила няма да са 250 кинта като Оптимума,а минимум 500-600 :wink:

07.01.07
00:27

Абе всичко, което го пиеш дълго време ти става гадно след време. И при мен е така, затова смятам да го подкарам на протеинови блокчета, само трябва някой да ме посъветва какви да си взема и от къде.  :D

07.01.07
00:36

Доста скъпо ще ти излезе на блокчета, а и не е същото. щото в една доза протеин има почти само протеин, а вблокчето и ма много повече въглехидрати. То става когато нямаш време да ядеш.

09.01.07
12:13

Добре ясно а някой д ами каже по колко да пия? Парите не ме вълнуват всех си 3 кг за 48 евро най-добрия който намерих тук (Виена) само дето пише по 75мл. ма тва не ми се вижда нормално за 1 доза...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1