22.04.06
14:45
Как да избегнем набуването на стомаха по време на диета,защото аз лично имам вазмойност да ям 4 пати дневно и често стомаха ми се надува ???
мисля че това не може да се избегне ...щото май корема се пълнеше с въздух или нещо такова беше..примерно там гладуващите деца ако си забелязвал са супер слаби ребрата им личат но корема им е издут...
22.04.06
21:54
Това е при зверска нечовешка диета. То даже си е глад! Не можете да го сравнявате. Издуването се получава защото настъпват изменения в организма, подуват се органи и т.н. Това е болест.
Това е при зверска нечовешка диета. То даже си е глад! Не можете да го сравнявате. Издуването се получава защото настъпват изменения в организма, подуват се органи и т.н. Това е болест.
Не говорим за глад или няква зверска диета,на мен ми се е случвало примерно ям в 9:00 след това в 12:00 след това в 4:00 и в 6:30 и след 4 часа особено ако съм приел повече вода се получава този ефект .
Не говорим за глад или няква зверска диета,на мен ми се е случвало примерно ям в 9:00 след това в 12:00 след това в 4:00 и в 6:30 и след 4 часа особено ако съм приел повече вода се получава този ефект .
е ако пиеш много вода няма как да не ти се издува корема...
24.04.06
13:49
Асцит - Изпълване на коремната кухина с течност, по-близка по състав с водата, отколкото с кръвта.В миналото заболяването е наричано водянка. - затова децата в Сомалия и останалите подложени на зверски глад имат кореми.
Ако в диетата ти преобладават белтъчините, а сигурно е така, няма начин да го избегнеш. В накоя от статиите четох, че това се получавало в следствие на разграждането на белтъчините до аминокиселини, някои от които предизвиквали газове и подуване на стомаха. Нещо такова ми се върти в главата, но може и да не е много точно.Ако някой може да даде повече подробности ще е добре, защото и аз имам подобен проблем :( Май е неизбежно.
Поздрави!!!