Препарат съдържащ ефедрин-от къде да закупя

Темата е заключена.

22.04.06
21:54

Просто комбинацията от минимално количество ефедрин и кофеин е невероятна.Но вече не мога да намеря от къде да се сдобия с това чудо.Не съм сигурен дали е спрян от производство или просто се преструват и не го дават без рецепта.Пробвал съм други начини, но по ефективен вариант не съм намерил.Ако някой може да помогне ще съм безкрайно признателен.  advertbg@gmail.com

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:25.

23.04.06
00:51

Еми Ефедрина се води вече наркотик. Няма да го намериш, само на черно го има. В момента го ползвам и наистина много сила и енергия дава.

23.04.06
01:40

Извинявам се за офтипика.
Какви са цените на ефедрина?

23.04.06
09:29

[quote author=“diksi”]Извинявам се за офтипика.
Какви са цените на ефедрина?

Блистер от 20брх50мг - 20лв
За толкова го вземам.

MI

23.04.06
10:03

ефедрина е  наркотик вече , но щом искаш да се сдобиеш , като имаш път към Турция - там го има в изобилие в аптеките и най-интерестното е че цената му е под 50 стотинки за 20 хапа ;)
по-здрави

23.04.06
10:04

Нео, от кой или откъде го взимаш? да не е менте?

23.04.06
10:13

[quote author=“Liofle”]Нео, от кой или откъде го взимаш? да не е менте?

Не е менте, точно от такива хора го вземам, които са имали път към Турция  :wink: Доста глупаво е, че е забранен в Бг, сам по себе си не е страшен, сега вместо за два лева, го купуваме за двайсет. Това е разликата, има ли търсене, има и предлагане

23.04.06
20:33

Тогава защо  е забранен? И от къде мога да си набавя?

SP

23.04.06
20:37

[quote author=“diksi”]Тогава защо  е забранен? И от къде мога да си набавя?

Абе явно има идея щом е забранен не само в БГ а и на доста други места.

[quote author=“diksi”]Тогава защо  е забранен?

Заради няколко смъртни случая. Както и диуретиците при някой състезания.

24.04.06
14:00

[quote author=“mihail.kolev”]ефедрина е  наркотик вече , но щом искаш да се сдобиеш , като имаш път към Турция - там го има в изобилие в аптеките и най-интерестното е че цената му е под 50 стотинки за 20 хапа ;)
по-здрави

Ако си купя ефедрин от Турция , на българската граница няма ли да ми направят проблем че го пренасям?

24.04.06
14:38

Да ще ти направят проблем ефедрина вече спада към нарктотичните вещества не само в БГ ами почти навсякъде..недейте гледайте че в Турция там на черно има всичко

24.04.06
15:31

[quote author=“dido__”]Да ще ти направят проблем ефедрина вече спада към нарктотичните вещества не само в БГ ами почти навсякъде..недейте гледайте че в Турция там на черно има всичко

В грешка си, тука го купуваме на черно, там си се преизвежда легално и се продава в аптеките. Също така грешно е да се мисли, че сам по себе си ефедрина е наркотик. Не е такъв.

24.04.06
18:54

muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=329&Itemid=64

24.04.06
19:31

Може и да не е на 100% забранен(поне аз останах с такова впечатление).Все още го има като съставка в някои лекарства.Миналата година ми предписаха някакъв сироп (не помня името) за кашлица, в който имаше ефедрин(нищожни количества, но все пак...).

SP

24.04.06
19:34

Ефедрина e в списъка на забранените вещества по закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. :wink:

24.04.06
20:26

[quote author=“dido__”]muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=329&Itemid=64

“по редица причини ефедринът се счита за допинг и в някои части на света е забранен за продажба. Той се причислява към групата на бета-агонистите, които увеличават сърдечната честота и телесната температура.”
  Благодаря ти за инфото, точно това искам и аз да изтъкна: че има голяма разлика между допинг и наркотик...  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1