14.08.04
22:22
bihte li mi obqsnili kaf efekt 6te ima ako si plesna prrimerno 70 injekcii s omnadren i testosteron na edin cikul smisal bez po4ivka
В правилата пише:
...Всеки потербител се задължава да спазва следните правила:...
... 1. Пишете на кирилица. Има опция във форума, използвайте я....
vanisher
Много е дълго за обяснение ! Но е и индивидоално спред организма и други фактори.
по-здрави
ima li smisal vaB6TE OT TOLKO HIMIQ ili sa gluposti az mislq 4e nqma smisal i verno li e 4e kat si bie6 v guza injekcii i ti raste gaza
В правилата пише:
vanisher
[quote author=“tsukero”]verno li e 4e kat si bie6 v guza injekcii i ti raste gaza
ae kvi sa tia shturotii
В правилата пише:
vanisher
ми вчера с един си говорехме и каза че си е набил 70 инжекции в трицепсите шот гъза разтел и каза че си е плеснал по 10 наведнаж
injektirane v triceps = trup ...10 na vednyj = trup ..toq te zima za meze be :lol:
В правилата пише:
vanisher
i az taka predpolojih ama awe staa vapros 4e be6we dosta oformen za vremeto prez koeto e digal smisal se edno glda6 se e zanimaal primerno 3-4 godini primerno
В правилата пише:
vanisher
[quote author=“tsukero”]bihte li mi obqsnili kaf efekt 6te ima ako si plesna prrimerno 70 injekcii s omnadren i testosteron na edin cikul smisal bez po4ivka
Ami kaji za kakav cikal stava vapros be chovek! Edinstvenoto sigurno nesto e che ste se naduesh qko s voda :D !
В правилата пише:
vanisher