Ultra Whey Pro на JC Nutrition

21.04.06
10:02

Здравейте на всички,

Имам един въпрос и ще бъда благодарен на всички, които могат да ми помогнат. Става въпрос за суроватъчните протеини на JC Nutrition и по-специално Ultra Whey Pro. Значи, аз съм много доволен от него, защото само за две опаковки от по 2 кг имаше видим ефект, както външен, така и от гледна точка на възстановяване и покачване на силата (за 2 месеца увеличих килограмите на лежанката от 90 на 100 за 3-4 повторения). Все пак, обаче, съм малко резервиран по отношение на българските протеини и затова молбата ми е преди всичко към хората, които са използвали този продукт ( а не към онези, които само са чували оттук-оттам по нещо за него) да ми кажат дали и те са усетили някакво влияние от него. Освен това, ако някой има информация (но точна) как и от какво се произвеждат продуктите на JC Nutrition, моля да сподели.

Мерси предварително!

P.S. Забравих да кажа, че пия протеина по една доза сутрин след ставане, преди и веднага след тренировка. Понякога (но рядко) пия и вчер преди лягане.

21.04.06
18:17

[quote author=“gm_ivanov”]как и от какво се произвеждат продуктите на JC Nutrition, моля да сподели.

специално протеините се извличат...не се произвеждат

23.04.06
21:41

ами добре тогава......КАК СЕ ИЗВЛИЧАТ И ДАЛИ НАПИСАНОТО НА ЕТИКЕТА ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА

02.07.07
14:39

Ако някой е пил продукта да си напише мнението :)

02.07.07
16:53

Днес си го купих...Първия ми БГ протеин...Ще го видим как е в сравнение с ON,Dymatize,EAS,Ultimate и т.н....

03.07.07
06:25

Аз съм изпил доста от него. Приличен протеин, за бг продукт не е лош (най-вече заради цената) Сега пия на Power Food и съм по-доволен.

03.07.07
08:30

Къде ги има PowerFood и каква им е цената ? Много добри работи съм чувал за тая фирма,но нз къде ги има ..

03.07.07
09:19

Ся гледам,че на опаковката на протеина(JC) пише,че бил на американците от SportPharma-6у6у6у6,дано има некъв процент истина,защото тази фирма е една от най-стабилните в САЩ в специалност-протеини...А съставът го изкарали дори по-добър от този на изолата на SportPharma :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1