трен и болест?

24.04.06
08:40

От 2 дена ме боли гърло и имам малко хрема,а неска имам тренировка да ходя или да изчакам да ми мине напълно?

24.04.06
09:51

Ако нямаш температура нищо не ти пречи.

24.04.06
11:38

отиди на тренировка.ще имаш проблеми с дишането, но щом не си тежко болен, а само леко настинал няма какво да се чудиш :D

24.04.06
15:40

Ходих вече и наистина имах кофти проблем с дишането не само заради хремата май..
ади по-здрави

24.04.06
15:56

абе не се ходи болен на трен .. ще заразиш всички в залата като си болен лекувай се
някой път пропускането на тренировка е по-доброто решение

24.04.06
17:41

е аз също съм хремав в момента , но си ходих и дори забравих за хремата и некфо затруднение при дишането .... блъскай здраво бате :)

24.04.06
18:19

[quote author=“spllldag”]От 2 дена ме боли гърло и имам малко хрема,а неска имам тренировка да ходя или да изчакам да ми мине напълно?

Не ходи, нищо добро не може да излезе.

24.04.06
18:24

[quote author=“valaraukarky”]абе не се ходи болен на трен .. ще заразиш всички в залата като си болен лекувай се
някой път пропускането на тренировка е по-доброто решение

аз цяла зима подсмърчам и ако не бях ходил в залата..  :lol:

TU

24.04.06
19:09

Ако е настинка ходи, защото ако е вирусно нещо ще заразиш другите. Аз ако имам хрема и имам сили ходя и ми се отразява добре - носът ми се отпушва, раздвижвам се. Но ако си на антибиотици или се чувстваш отпаднал недей ходи.

24.04.06
19:49

абе то мен първо ме заболява гърлото после хремата и така накрая съм болен .. нз прицени си сам ама ако ще се разболяваш си остани у вас и се лекувай иначе ще бъдеш повече време болен и в крайна сметка изтърваш повече тренировки :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1