15.08.04
08:08
skivaite sega..beh obeshtal na nqkoi hora che shte namerq snimki na edin maniak v moite okolia..taka narechenia BIZON
nachi nqma da vi kazvam razmeri na po dolnite snimki..via sami gadaite kolko e rakata:)
choveka pochna predi 6 godini ot 62kg stigna do 148 kato kaloriite nadminaha po 10 000 na den
pyrva snimka: 148kg raka 58 i fenomenalno bedro ot 94 :)
vtora snimka: 127kg ...da vi izglejda nad 2 metra? ...chesno da vi kaja az kato go vidqh za pyrvi pyt i se stresnah..kato zastanah do nego se chuvstvah neznachitelen ..a imah skromno teglo ot 90kg ...daite expand i se vgledaite kak se usmihva..lunatik !!! :))))
treta snimka..kara si audito i ne mu puka 8) ..tuka nachi svali ot 150 na 91 za tochno 4 meseca ...drugite 3 snimki ostavam na vas da gi komentirate…moje da predpolagate kolko mu e rakata i grydnata :) ..btw tova po gyrba e boq ama se e raztekla neshto
http://www.angelfire.com/ab7/bullet/Georgi.jpg
http://www.angelfire.com/ab7/bullet/Georgi1.jpg
tva ako shtete vqrvaite se pravi osnovno s qdene..kato choveka speshe ot 6 sledobet do 4 prez noshta..kato v 4 mu se broi pyrvo qdene
neznam za vas ama spored mene toq chovek shte go gledate sled nqkoia godinka po systezaniaica 8)
Айде да пишем на кирилица, а???
vanisher
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:53.
15.08.04
10:26
Мили деца .... моля не правете това вкъщи, оставете опастноста на фанатиците :)
15.08.04
11:27
ем на мен ми излиза някво лого вместо снимка дай снимките не лога ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
15.08.04
13:44
Отвори един браузър и копирай адреса в него и ще се отвори. Не кликвай директно.
На колко е години? Тия снимки все едно са на различен човек! :) Никоя няма нищо общо с останалите. :D Ако отиде на състезание ще е супер да видим какво ще направи.
[quote author=“IMTH”]tva ako shtete vqrvaite se pravi osnovno s qdene..
Знаеш ли какво допълнитело е взимал. Не че не вярвам, че го е постигнал само с храна, но ми е интересно и да видя какво е взимал. :)
okolo 30 godini e ...znachi maika mu e aptekarka i polzva samo produkti na bio-game ...stranen izbor a :) sega za steroidi ne moga da govora nqkoi kazvat che e zimal drugi ne..az sym na mnenie che ne e zimal
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vanisher
15.08.04
21:28
ем според мен пък е 1 човек а бтв кво е тва на гърба му ?
Ще ме уморите от смях. :lol: Естествено, че е 1 човек. Казах, че не ми изглежда така, само за да подчертая удивлението си от това, което е постигнал. Това на гърба му е разтекла се боя, както е написал IMTH с невидим цвят! :wink: :twisted:
15.08.04
21:50
аз говоря за мнението на ЛЕКСУС!!!
Ясно ми е. :) Просто това:
[quote author=“Don_Anton”]според мен пък е 1 човек
прозвуча все едно се съмнявате... :wink: Без лоши чувства де, просто стана безмислен спор, а не казвате какво мислите за въпросния човек. :)
15.08.04
22:23
еми кво да кажа якичък
еми сори че звучи като съмнение не е :) !
17.08.04
13:40
Как якичък бе момчета това животно трябва да бъде в зоологическата градина! Направо не е за вярване какво правят хората със себе си и при това доброволно.
Този е като Пелов! От една огромна лоена топка се превръща в атлет с тяло на републикански по културизъм (е, може и повече)! Ама много воля трябва за тази работа - малко са хората, готови на толкова жертви!