Протеин по пощата

SP

24.04.06
13:57

Значи има възможност да ми пратят протеин по пощата от САЩ. Нали щом е обявен като подарък няма да му се начилси мито?

24.04.06
14:07

Като е обявен като подарък по принцип не плащаш ДДС, т.е. може да платиш само мито което 5-6% от от цялата цена ама е малко вероятно. И бтв не знам кога и от къде си го поръчал ама стоки пратени по пощата ги бавят адски много по митниците особено когато не са за обмитяване.. може да ти го задържат до 6 седмици тъй че го имай предвид :)

SP

24.04.06
14:10

[quote author=“wtf”]Като е обявен като подарък по принцип не плащаш ДДС, т.е. може да платиш само мито което 5-6% от от цялата цена ама е малко вероятно. И бтв не знам кога и от къде си го поръчал ама стоки пратени по пощата ги бавят адски много по митниците особено когато не са за обмитяване.. може да ти го задържат до 6 седмици тъй че го имай предвид :)

Ми не имам приятел в САЩ то ще го купи и ще ми го прати. 33$ е от 4-6 седмици за пристигане. За 10lb. Което си е оферта.

24.04.06
15:45

А я кажи малко как става тоя номер,понеже и аз имам един приятел в Канада и там цените са супер ефтини.Мене ми казаха,че и можело през самолет можело нещо от тоя сорт.Ако янкой разясни малко,ще съм му много благодарен :D

24.04.06
16:08

Ако праща да ползва само Air Mail. Другата пристига за 4-5 месеца. Ако искаш вярвай мен ми пратиха 2 колета от САЩ единия дойде след 4-5 месеца а другия не дойде....

SP

24.04.06
16:14

[quote author=“vanisher”]Ако праща да ползва само Air Mail. Другата пристига за 4-5 месеца. Ако искаш вярвай мен ми пратиха 2 колета от САЩ единия дойде след 4-5 месеца а другия не дойде....

знам че ще е бавно ама чак 5 месеца... са сайта на пощите на САЩ пише до 6 седмици. Аз съм пращал до Гърция с обикновена поща и стигна за 2 месеца така, че може да има доста истина в твойте думи, което е лошо. Щото Air мейл на 10либри е много.  :?

24.04.06
20:18

5 месеца.. вече тая поща с нищо не може да ме учуди. На мене са ми пращали доста колети обаче повече от 2 месеца не са ми ги бавили. Проблема е там че по митническите пунктове много ги бавят, митничарите направо си е*ли майката  :lol:

SP

24.04.06
20:20

Сега видях, че airmail е 40$ при 10либри, което е супер и пише до 10 дни т.е макс месец.  :lol:

24.04.06
23:29

ето ти реалните данни
Еър Меил пише 10 дни а стига за 30-40 дни.
Другата колета ми го пратиха началот на февруари и аз средата на юни отидох и тя ми каза че сега започвали да идват тея от февруари, нищо че казват 1 месец от САЩ те може да ог рпащат за толкова ама тука си е*ават майката в БГ на митницата.
Само Еър Меил !!

25.04.06
13:26

vanisher абсолютно съм съгласен с тебе

25.04.06
20:57

а я поразкажете малко,че не ги разбирам много нещата.Airmail предполагам е през самолетите като се праща като пакет,интересува ме как се смята доставката,колкото е по-тежко толко повече ли, или ??

SP

25.04.06
21:15

Да, за 10либри от САЩ до тук е 40$.

26.04.06
12:57

единственото,което ме спира е,че се чака по няколко месеца :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1