15.08.04
13:02
Здравейте, аз съм на 17 години, тежа 67 килограма и съм висок 181см От две-три седмици тренирам за да направя маса ...
Никога не съм бил дебел ... Обаче откакто започнах да тренирам мисля че подкожната ми мазнина значително се увеличи ... килограмите не растат ... аз виждам резултат от натрупването, но например на места като корема, малко на седалището и гърба се появи нещо като подкожна мазнина ... когато събера кожата тя леко се набръчква и се получава ... абе незнам ...
та значи тренирам 4 пъти седмично с две аеробни тренировки ...
По две групи мускули на тренировка ... прогресивно трениране
Храня се (доколкото ми е възможно) по диетата дадена на този сайт за мезоморфен тип ...
Та значи аз ли ям прекалено много и правя нещо кофти с метаболизма ли какво ... ?!
В крайна сметка ко да правя ... ?
Ако тря’а и снимки може да пратя
15.08.04
21:34
еми гледай да тренираш по-усилено и това което го приемаш всичкото да изгаряш нещо от него
а това което имаш ми мяза на стрии получават се от рязко надебеляване или отслабване и много трудно се махат има някви кремове и такива неща но рядко помогат дори и скъпите
веднъж получиш ли стрии много трудно се махат а 1 пр. взима някви хапчета защото имаше не че му се махнаха но намаляха а и тези хапчета предпазвали от по-нататъчно появяване
е не знам до кокло помогат но е доволен!успех с новото начинание!
Genetic, виж сега не е хубаво да се говори наизуст, ама...
...като гледам си екто, може да греша, но от тея данни толкова мога да кажа... Та значи, не се притеснявай от подкожните мазнини. По-добре намери примерен хранителен план за екто, не за мезоморф. Ако това, което се получава са стрии, не вярвам кремчетата да ти помогнат, по-добре се старай да качваш по-умерено като начало...