31.08.05
11:33
Незнам дали има пусната вече такава тема,но въпросат е ясен.Чуват се различни отзиви от двете фирми и целта на тази тема е всеки,които има някакво мнение да го изрази...
аз съм за Нутрим !!!
пил съм и от двете марки протеини и мога да кажа че нутрим са по добрите!за другите продукти незнам!
Ами за Биогеим само лоши мнения съм чувал и нямам намерение да ги погледна даже! Иначе сега си пия протеин на Нутрим и Л-карнитина им но нз нямам още мнение но все пак съм за НУТРИМ !
01.09.05
15:30
как мразя biogame….много са скъпи ! а ефекта ... уж го има :lol: :lol: :lol: гласувах за нутрим много ясно 8)
01.09.05
15:36
Други, други и да не са БГ - т’ва е най-важното за мен.
Sportex еми то хувабо да не са БГ ама като няма пари и турски ще зимам... :!:
12.09.05
22:49
Nutrim е върха ! Имам честа да ми преподава Доц. Николай Бояджиев (мисля че знаете кой е той) и съм запознат много добре със дейността на фирмата!Най-доброто българско на българския пазар.Научно обосновано 100% качество.Викат ми Митио Нутрима :)
12.09.05
22:59
Абе в Нутрим май слагат и нещо по-така.... за бързи резултати !
Имам такива съмнения !
Залагам на Биогейм - единствената проверена и под контрол - сертифицирана фирма у нас !
12.09.05
23:36
[quote author=“PROMPT”]Абе в Нутрим май слагат и нещо по-така.... за бързи резултати !
Имам такива съмнения !
Залагам на Биогейм - единствената проверена и под контрол - сертифицирана фирма у нас !
За кои продукти по-точно говориш?
13.09.05
08:48
[quote author=“PROMPT”]
човек не си запознат , и нутрим е такава фирма!И нутрим имат някакъв сертификат , даже бях пуснал тема навремето ,иначе Биогейм- пълен боклук е за мене(лично мнение).
по-здрави
Гласували сте 30-40 човека, а не знам дали и една трета от вас е пила нещо на нутрим или биогейм... всъщност мисля че повечето говорите наизуст.
Окей де, аз в момента пия едни евтинии от nutrium - hi fit special 80% протеин с магарешки трън и пчелно млечице. Но преди месец опитах и от Bio Game Supermass 2100. Както и да е, нямам мнение, понеже ми липсва опит с добавките...
Искам само да питам едно нещо. Как така, във всяка аптека в Стара Загора, която съм посетил, има само на Биогейм продукти? Това няква платена пропаганда ли е или просто аптеките отказват да продават другите марки по една или друга причина? Не мога да си го обясня. Затова си купувам от залата добавките, понеже в аптеките не мога да намеря нищо, а в магазините на Мусаши ги дават с 30-40% надценка :shock:
17.09.05
09:27
Да щом ти трябва нещо ходи направо при БРОФА долу на хр.ботев.
Мисля, ч в Бг Нутрим са без конкуренция. И отскоро са сертифицирани по ISO 9001:2000, което е все пак гаранция за качество, защото в България всеки може да си забърква каквото си иска, да му лепне етикет и цена.
17.09.05
11:19
В билата Нутрим са по евтини май но нямат големи разфасовки и Нутрим съм виждал най малко в 10 аптеки по центъра :wink:
23.09.05
14:30
и аз забелязах, че нутрим имат неща по някои аптеки
23.09.05
15:08
Nutrim rulzz :D
23.09.05
15:31
аз лично съм пил доста неща на нутрим :D но на biogame не съм пил ама имам много познати дет са пили ... после половината се оплакваха от болки в корема .... за тва никога не бих си зел нещо на biogame а и са скъпи бе майка им ! смешни са !!! хем не са много качесвени хем са и скъпи ....
23.09.05
16:20
Nutrim ... Nutrim..Nutrim u nak Nutrim! вчера си купих 4-та кутия Про Голд 90 и съм страшно доволен!Също преди доста време съм пил Л-карнитин 500 на БиоГейм и респективно Л-карнитин на Нутрим!
ее ае да спрат да се излагат пичовете от БиоГейм..нищо от продуктите им неструва!сори ама поне при мен е този ефект.. :wink: :lol:
23.09.05
17:42
я кажи ти как го пиеш про голда?и какви са ти резулататите до сега?
24.09.05
15:47
Sourcemag пия го преди трен. 1 час и преди лягане..Много съм доволен,качил съм 2кг чисто!
Но плюс тва пия и креатин и глутамин!
Аз съм пил на Биогейм карнитина и глутамина, само че такива разправии имах щото тез идиоти вкарали “мерителна” лъжичка дето уж трябва да е 5 грама апък в последствие се оказа че е 20 гр!!! и как ви се струва по 30 грама глутамин на ден!! и ми излязаха пъпки насякаде от тъз лайнария ... 2-ро на биогейм в сайта за начина на използване на добавките им пише едно, на опаковката друго, нямат баркод, дозировките им прецакани, абее смешна работа !!! на нутрим съм пил Hi-Fit Special и съм доволен, защото го пиех за възстановяване, а не за качване, но върши работа ... но по темата гласувах за “други”, защото аз ако разполагам с пари за добавки бих си взел на Optimum Nutrition или Musashi, макар че и нутрим са доста добри (поне така знам от приятели)
01.10.05
02:25
Аз също както повечето съм привърженик на Nutrim. Съчетават ниска цена с добро качество. За мен е глупаво да се купуват вносни марки протеини заради малко по-добро качество (да речем!) и да се дават двойно повече пари! Това лято за осигуряване на белтъчините в моето хранене използвах ProGold 90 в разфасовка 5 кг за 85 лв. с вкус на млечен шоколад. Привърших една кофа и сега съм на втората на половина.
Ниска цена, страхотен вкус и никакви стомашни проблеми - какво друго да желае един билдър от една марка протеин!
01.10.05
07:48
[quote author=“nikolaBULL”]
Ниска цена, страхотен вкус и никакви стомашни проблеми - какво друго да желае един билдър от една марка протеин!
да му разтат мускулите :wink:
01.10.05
19:02
[quote author=“Sourcemag”][quote author=“nikolaBULL”]
да му разтат мускулите :wink:
Определено и това.
Моето мнение е,че Нутрим са по-добри,но все пак да не забравяме,че пия 5-то бурканче :lol: Про Голд 90 и мнението не ми е много компетентно,но все пак усещам разлика с и без тоя протеин и мога да кажа,че Нутрим са по-добри.Един приятел беше бил нещо на биогейм или там как са и каза ,че не е усетил коляма разлика (даже хич).
По-здрави :)
02.10.05
17:27
Биогейм съкс! Бях си взел БИОГейм ПРО 80, отварям кутията, бъркам с лъжицата и гледам КОСЪМ....кво подяволите прави в кутията ми ?!?!?!?!?
Нямам думи....
02.10.05
18:08
Pittbul а защо го пиеш преди тренировка а не след?Колко време преди лягане го пиеш?
23.11.05
15:25
и аз смятам че Nutrim са по-добри, но не ели подозрително, че са по-евтини
23.11.05
21:38
Nutrim мачкат!!!
25.11.05
12:17
еми защото е млечно-яйчен и е по-бавно усвоим..за това ч час преди трен. А за преди лягането поради същата причина..усвоява се от мускулите за около 2-3 и повече часа и поддържа анаболния процес! 8) :lol: :lol: :lol:
25.11.05
13:10
[quote author=“Sportex”]Други, други и да не са БГ - т’ва е най-важното за мен.
Браво, ама анкетата е само за БГ
26.11.05
19:21
аз също съм за нутрим но няма да си кривя душата - вкуса на продуктите на биогейм е супер :wink: , доста по добър е от тези на нутрим но за качество сам за нутрим 8)
26.04.06
17:15
още ли мислите че НУТРИМ за номер 1 :twisted: :lol:
26.04.06
18:23
[quote author=“emo_one”]още ли мислите че НУТРИМ за номер 1 :twisted: :lol:
и двата са ебаси боклуците
26.04.06
18:36
По-субективна от тая тема няма. Изчерпана и вече неауктуална. Заключвам я.