ANDROBOLIC

Темата е заключена.
PI

16.08.04
18:18

Zdraveite..purvo da vi se izviniq 4e pak ne pi6a na kirilica ama kredore ne mi zaredi…sorry :wink:  ta..kum temata..na 17god sum 178..80kg treniram ot 1 godina..4uh za tozi steroid..androbolic…i iskam da vi pomolq za mnenie otnosno nego..i su6to taka ako nqkoi moje da mi kaje dali e efektiven i dali 6te imam dobre rezultati..kolko struva,nqkva shema..takiva raboti! 10x predvaritelno:) :)  :)  :)

В правилата пише:

...Всеки потербител се задължава да спазва следните правила:...
... 1. Пишете на кирилица. Има опция във форума, използвайте я....

vanisher

PI

17.08.04
16:12

eee kvo stava we…tuka hora nqma li?nali za tva sme tuk da si pomagame..pls kajete ne6to po temata dee.. :cry:  :cry:  :cry:

В правилата пише:

...Всеки потербител се задължава да спазва следните правила:...
... 1. Пишете на кирилица. Има опция във форума, използвайте я....

vanisher

17.08.04
18:17

Изключително силен.. повишава нивото на тестостерон страшно много и за това е особено опасен за черният ти дроб и бъбреците. Задължително трябва да си набавиш качествени протектори. Като цяло препоръката ми е.. да си избереш нещо друго, освен ако не си сигурен какво правиш.

18.08.04
13:59

Незнам какво е това ,аз търсих по литература ,но неможах да намеря! Ако може някои които има инфо да каже кво е тва животно плс.
по-здрави
Ново :
значи тая гадост е прохормонален препарат има нор-андро и андро и трибестан и цинг и магнези тва е !

18.08.04
18:33

Значи няколко фирми имат продукт наречен Androbolic, който съдържа 4-андростен-3,17-диол, 19-норандростендион, 5-андростендиол, трибулус (български :lol: ), Saw Palmetto, кризин и така нататък, много силно нещо, предполагам emil_mlo за него говори. Самият Androbolic мисля е и наименование на чист прохормон (4-андростен-3,17-диол). Той е едновременно и предшественик и метаболит на тестостерона, отговорен за развитието на вторичните полови белези.

В случая обаче мисля, че става въпрос за ветеринарния продукт Androbolic, който се произвежда в Аржентина и всъщност това е другото наименование на Boldenone, а за него мисля имаше друга тема.

18.08.04
21:31

[quote author=“Topolata”]В случая обаче мисля, че става въпрос за ветеринарния продукт Androbolic, който се произвежда в Аржентина и всъщност това е другото наименование на Boldenone, а за него мисля имаше друга тема.

Абе не се продава само в Аржентина, но съм съгласен, че в случая става въпрос точно за Болденон!
За мен това е чудесна химия! Само, че не се харесва на хора тийновете, заради бавния и не чак толкова драматичен прираст на маса и сила! Иначе е евтин! Аз съм му голям фен, защото е с много добро качество и е легален по ветеринарните аптеки! Има един недостатък - трябва да се бие често! Ако те интересува по-подробно малко експириънс, питай!

PI

19.08.04
12:33

така..начи мерси много за инфото!PC_genius да се обърна към теб.....не съм от онези лапета които искат да станат големи за 1 ден 8) и аз искам да кача,макар по-бавно и по-малко,но пък за сметка на това да го запазя :wink: така че моля ви се кажете ми дали да го пробвам тоя препарат?От каде да го намеря,колко струва?как се взима(схема няква)?има ли много странични ефекти,с какво се парират?мерси много предварително :lol:

PI

20.08.04
17:18

ееееееей няма ли хора тук :cry:  ае кажете нещто де...моля ви се де...!!! ае плс! :oops:

21.08.04
19:01

Ами няма смисъл да чакаш някой от форума да ти налива акъл - попрочети и съм сигурен, че сам ще си отговориш най-точно на въпросите!
Имай в предвид, че ако използваш само Болденон ще ти трябват сравнително големи дози за задоволителни резултати, пък и трябва да се бие честичко заради краткия полуживот!
Аз лично съм фен на комбинацията Болденон+Сустанон, ама тя не е от най-подходящите за начинаещи!!

PI

23.08.04
17:46

Pc_genius кой от двете ми препоръчваш лично ти... ратаболил или болденон..??? според теб кой е по-добрия като за човек който до сега не се е докосвал до химии??? мерси предварително :lol:

23.08.04
23:52

На 17 следва да не ползваш хормони, защото:
1. Се затварят костните епифизи (и спира костниа растеж)
2. Има опасност да си разбъркаш много сериозно ендокринната система - от окосмяване до стерилитет са примерни последствия
3. Естествения тестостерон е най-висок в пубертета и докато организма не се научи да  го контролира сам е най-добре да не го бъзикаш, което става при приемането на какъвто и да било анаболен стероид/простероид

24.08.04
00:41

[quote author=“gorgon”]На 17 следва да не ползваш хормони, защото:
1. Се затварят костните епифизи (и спира костниа растеж)
2. Има опасност да си разбъркаш много сериозно ендокринната система - от окосмяване до стерилитет са примерни последствия
3. Естествения тестостерон е най-висок в пубертета и докато организма не се научи да  го контролира сам е най-добре да не го бъзикаш, което става при приемането на какъвто и да било анаболен стероид/простероид

Какво му обясняваш той добре го знае а и чичо доктор “Pc_genius” ще му асистира с инжекциите!

PI

26.08.04
13:37

perlsite.. това както ти сам каза МИ Е ЯСНО...но ме разбери аз не искам планина от мускули..и да се тъпча като обезумял с стероиди...просто искам да напрая един едномесе4ен цикъл с ретаболил за да друпна малко напред...а това което gorgon написа знам 4е е вярно но дали от 4 инйекции ретаболил може да ми навредят толкова много при положение 4е взимам протектори???

моля даи отговор брато 6ото не ги разбирам тези не6та много..за това се допитвам до хора които евентуално може да ми помогнат! 10х :oops:

26.08.04
14:40

[quote author=“Pitt_Bull”]perlsite.. това както ти сам каза МИ Е ЯСНО...но ме разбери аз не искам планина от мускули..и да се тъпча като обезумял с стероиди...просто искам да напрая един едномесе4ен цикъл с ретаболил за да друпна малко напред...а това което gorgon написа знам 4е е вярно но дали от 4 инйекции ретаболил може да ми навредят толкова много при положение 4е взимам протектори???

моля даи отговор брато 6ото не ги разбирам тези не6та много..за това се допитвам до хора които евентуално може да ми помогнат! 10х :oops:

Проблемът не е в това, че ще правиш едно-месечен цикъл. Той е ок, що се отнася до черен дроб, бъбреци.. сърце. Вероятно нищо няма да ти стане ако не прекалиш с количеството на стероидите. Както казваш като вземеш някой и друг протектор, може би всичко ще е наред. Това което НЯМА да е наред и няма протектори за него е ендокринната ти система! Един месец е напълно достатъчно да разтроиш хормоналното си ниво в организмът. И понеже си на 17 няма никаква гаранция, как и дали ще се възтановиш. Най-вероятно никога след този цикъл няма имаш същите високи нива на тестостерон както досега. Т.е рискуваш след като “дръпнеш” от този месец на татък да започнеш по-бавно да качваш, което вероятно ще доведе до още един такъв “дърпащ”-цикъл и т.н... докато вече незапочне да става страшно за твоето тяло.

PI

26.08.04
18:27

perlsite..благодаря много за инфото..сега вече наистина ще се замисля дали да зимам...! здравето е преди всичко!мерси  :wink:  :wink:  :wink:

26.08.04
19:19

‘V medicinata sushtestvuvat mnogo metodi na lechenie na potisnatoto za tqloto prisushto hormonalno proizvodstvo ,no za razlika ot pacientite i nas nie podtiskame tova proizvodstvo sami po iskustven put i v po-vecheto sluchei to moze da bude zadvizeno samo ! Problema ni e ,che sled steroiden cikal tqloto ispada v katobolen stadi , pri tova moze da se poluchi taka che da izgubim po-golqma chast ot postignatoto pres cikala.”

26.08.04
19:30

Да в общи линии е така. В една статия която бях цитирал преди ден-два, шампионът за 2000година в кат. до 70кг след като направил доста дълъг (много глупав) цикъл му е било нужно 3 месеца за да възтанови до 50% естественото си ниво на тестостерон. Нямам идея, дали изобщо някога се е възтановил до 100% отново...

27.08.04
00:49

Az sas pregnil i klomid sam se ubedil, che sled cikal nqma nikakvi problemi s padaneto na testa v kravta i s hormonalniq balans - kojto e pravil cikal i posle e vazstanovqval s tezi preparati, znae za kakvo govorq!

27.08.04
01:23

[quote author=“Pc_genius”]Az sas pregnil i klomid sam se ubedil, che sled cikal nqma nikakvi problemi s padaneto na testa v kravta i s hormonalniq balans - kojto e pravil cikal i posle e vazstanovqval s tezi preparati, znae za kakvo govorq!

Ало момчето е на 17!

PI

27.08.04
17:28

perlsite,Pc_genius а вие по на колко години сте,момчета..??? питам от чисто любопитство...??? :lol:  :wink:  :lol:

27.08.04
19:57

[quote author=“Pitt_Bull”]perlsite,Pc_genius а вие по на колко години сте,момчета..??? питам от чисто любопитство...??? :lol:  :wink:  :lol:

23

27.08.04
22:27

Pitt_Bull: Ето ти още един страничен ефект от използването на стероиди в юношеска възраст:
http://www.e-psylon.bg/dot/index.php?item=article&action=view&article_id=675

PI

28.08.04
13:08

perlsite…видях батка наистина гадна работа..мерси за инфото!  :?

28.08.04
13:45

Глупости значи анаболните стероиди повишават агресивноста яко ,но и само тренировките го правят това. Това е зареди норадреналина и кортизола. Даже от тва следват доста болести. Можете да видите много хора обаче които не са стъпвали в залата и не са зимали стероиди които са много зли и имат една камара болести от тва като късогледство или дълекогледство. Просто емоционален стрес ,но и стероидите могат ти ебат маиката а ко си под емоционален стрес и се сринеш и си на стероиди е доста кофтарско.
по-здрави

PI

29.08.04
02:11

емо..батка..тва за агресивността си прав ама да те питам..начи ходя с едно приятлче да дигаме заедно..та..тои зимаше метан и омнадрен и стана адски,ама адски изнервен и се дразнеше за сичко ама като свърши цикъла сичко си дойде на мястото...това норамално ли е..в смислъл след края на цикала да се нормализира емоционалното състояние и т.н..???или в повечето случаи не е така? 8)

29.08.04
12:15

нормал

SK

29.08.04
15:51

http://www.suplements.net/bulgarian/products/androbolic.htm ето малко информация за него!

PI

29.08.04
16:29

SkA7er мда..тва го видях вече братле.. иначе мерси!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1