Сурватъчен протеин - съдържание?

26.04.06
20:24

Пичове, зех си сурватъчен протеин - БиоТех Супер ВПЦ, дали е за маса, казаха ми че трябва да има високо съдържание на въглехидрати за да кача маса, как да разбера дали има, какво трябва да пише на опаковката, и някои зимал ли го е и дали има ефект???

26.04.06
20:44

Еми то си пише какво е съотношението между протеин/въглехидрат на 100гр.

26.04.06

[quote author=“MemphyS”]Пичове, зех си сурватъчен протеин - БиоТех Супер ВПЦ, дали е за маса, казаха ми че трябва да има високо съдържание на въглехидрати за да кача маса, как да разбера дали има, какво трябва да пише на опаковката, и някои зимал ли го е и дали има ефект???

Не съм на 100& сигурен,но това е съроватачен протеин,не е гейнер.В него има въглехидрати,но са по-малко,като проценти.В един гейнер са 50-60%.В този протеин са 20-25%.Но това да не те притеснява-даже по-добре си направил,като си си взел WPC,а не гейнер.Купи си от аптеката малтодекстрин(не знам дали така се пишеше)и глюкоза и няма да имаш проблеми.С протеина примерно 20гр от едното и 15гр от другото в 200-300мл натурален сок и си номер 1. :wink: Това го правиш и преди и след,разликата е че след трен може да не взимаш малтодекстрина или ако го взимаш много малко на грамаж(да кажеме една суп.лажица).

Цената и на двата продукта е мн.малка и няма да ти е проблем да си ги вземеш.Във всяка една аптека се продават.
Малтодекстрина(някой да ме поправи,незнам дали така се пишеше)е бавен въглехидрат
Глюкозата(или декстроза едно и също е)е бърз и е нужен за бързото запълване на гликогена в мускулите.

EN

26.04.06
21:03

айде и аз да се обадя,всепак съм го ползвал!Добър е за качване на маса(особенно след тренировка),ако не държиш  на чистото!
68,2гр-белтъчини
22,3гр-Въглехидрати
2,3гр- мазнини

26.04.06
21:04

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“MemphyS”]Пичове, зех си сурватъчен протеин - БиоТех Супер ВПЦ, дали е за маса, казаха ми че трябва да има високо съдържание на въглехидрати за да кача маса, как да разбера дали има, какво трябва да пише на опаковката, и някои зимал ли го е и дали има ефект???

Не съм на 100& сигурен,но това е съроватачен протеин,не е гейнер.В него има въглехидрати,но са по-малко,като проценти.В един гейнер са 50-60%.В този протеин са 20-25%.Но това да не те притеснява-даже по-добре си направил,като си си взел WPC,а не гейнер.Купи си от аптеката малтодекстрин(не знам дали така се пишеше)и глюкоза и няма да имаш проблеми.С протеина примерно 20гр от едното и 15гр от другото в 200-300мл натурален сок и си номер 1. :wink: Това го правиш и преди и след,разликата е че след трен може да не взимаш малтодекстрина или ако го взимаш много малко на грамаж(да кажеме една суп.лажица).

Цената и на двата продукта е мн.малка и няма да ти е проблем да си ги вземеш.Във всяка една аптека се продават.
Малтодекстрина(някой да ме поправи,незнам дали така се пишеше)е бавен въглехидрат
Глюкозата(или декстроза едно и също е)е бърз и е нужен за бързото запълване на гликогена в мускулите.

Пич, нали говорим за качване на мускулна маса, без мазнини

на доза 30г има в него Суроватъчен концентрат 20г, декстроза 5г, 1г креатин, 0.500г глутамин, 1г таурин. За цената си по добро от тва нема. Аз в момента пия от него заедно със млечно яйчния той е същия като отношение, зимам 2 дози от суроватката след трен и 2 дози от другия преди трен или между храненията. Така общо ми се събира 80г протеин 4г креатин 2г глутамин 20г декстроза.

26.04.06
23:41

А каква му е цената ми е интересно ?

26.04.06
23:58

MemphyS,никъде не си написал,че искаш да качваш без мазнини.От написаното от теб се разбира,че искаш да качваш маса.Първото мнение човек,което си прави от прочетеното е че си слаб и искаш да качваш и в такъв случай мазнините не са ти проблем.И не съм си правил труда да обяснявам всичко толкова подробно,а ти да се правиш на много отворен и да ме наричаш пич :evil: Първо на първо сигурно съм по-голям от теб,а че разбирам много повече от тебе това всеки го вижда.Така че или се отнасяй с другите подобаващо или много ти здраве.

IN

27.04.06
00:12

Наистина е дразнещо като някой пикливец по-малак от тебе ти вика пич :shock:
Но в случая момчето не ти знае името и се съмнявам че е искал да те обиди :wink:

цената на протеиначето е 500г 23лв. Като се замислиш по добре дай  още 4-5лв отгоре и си го земи тоя отколкото некой български боклук.

28.04.06
07:10

[quote author=“Body_Builder”]MemphyS,никъде не си написал,че искаш да качваш без мазнини.От написаното от теб се разбира,че искаш да качваш маса.Първото мнение човек,което си прави от прочетеното е че си слаб и искаш да качваш и в такъв случай мазнините не са ти проблем.И не съм си правил труда да обяснявам всичко толкова подробно,а ти да се правиш на много отворен и да ме наричаш пич :evil: Първо на първо сигурно съм по-голям от теб,а че разбирам много повече от тебе това всеки го вижда.Така че или се отнасяй с другите подобаващо или много ти здраве.

Виж сега човек, не те знам на колко си(аз съм на 24) а и не те познавам и ти мен и нямаш право да ме нареждаш, аз ви задавам въпросчета, не се прая на отворен, само коет не ми е ясно и питам и такива кат теб дет са по напред миобясняват ако искат естествено. Ако ти имаш проблем с тва то си е твой проблем. Нямам за цел да обиждам който и да е в тоз форум, а само д аразбера нещо повече за качване на чиста ММ, а откъде да знам че ако кача малко мазнини няма да са ми проблем. Тва е и мерси за инфото

[quote author=“PowerWave”]Наистина е дразнещо като някой пикливец по-малак от тебе ти вика пич :shock:
Но в случая момчето не ти знае името и се съмнявам че е искал да те обиди :wink:

Защо реши че съм пикливец не можах да разбера, верно че не съм искал да обидя никой ама ти за ко ме обиждаш.

Вижте хора, не можах д ави разбера за ко се фанахте, тва е форум за мускули, не за караници, ко толкоз стана не ми е ясно. Човек да не ви каже нещо

28.04.06
11:37

MemphyS,виж сега,първо си оправи държанието и пиши по-учтиво.Можеше вместо пич да напишеш Body_Builder,и пак казвам никъде не беше написал,че искаш да качваш чисто.Така че аз няма от къде да знам.А и аз и PowerWave го написахме това чи си някакъв пикливец,защото напоследък във форума почнаха да влизат само малки деце и да пишат глупости и да се повтарат една и също тема по 100пъти.Аз ти се извинявам,дори си по-голям от мене.

Аре PEACE :wink:

IN

28.04.06
15:42

[quote author=“MemphyS”][quote author=“Body_Builder”]MemphyS,никъде не си написал,че искаш да качваш без мазнини.От написаното от теб се разбира,че искаш да качваш маса.Първото мнение човек,което си прави от прочетеното е че си слаб и искаш да качваш и в такъв случай мазнините не са ти проблем.И не съм си правил труда да обяснявам всичко толкова подробно,а ти да се правиш на много отворен и да ме наричаш пич :evil: Първо на първо сигурно съм по-голям от теб,а че разбирам много повече от тебе това всеки го вижда.Така че или се отнасяй с другите подобаващо или много ти здраве.

Виж сега човек, не те знам на колко си(аз съм на 24) а и не те познавам и ти мен и нямаш право да ме нареждаш, аз ви задавам въпросчета, не се прая на отворен, само коет не ми е ясно и питам и такива кат теб дет са по напред миобясняват ако искат естествено. Ако ти имаш проблем с тва то си е твой проблем. Нямам за цел да обиждам който и да е в тоз форум, а само д аразбера нещо повече за качване на чиста ММ, а откъде да знам че ако кача малко мазнини няма да са ми проблем. Тва е и мерси за инфото

[quote author=“PowerWave”]Наистина е дразнещо като някой пикливец по-малак от тебе ти вика пич :shock:

Защо реши че съм пикливец не можах да разбера, верно че не съм искал да обидя никой ама ти за ко ме обиждаш.

Вижте хора, не можах д ави разбера за ко се фанахте, тва е форум за мускули, не за караници, ко толкоз стана не ми е ясно. Човек да не ви каже нещо

Абе човек не съм ти казвал пикливец никога :shock: .Казах принципно за малките...както и да е...както видя те защитих а не те обидих :wink:

28.04.06

ОК, айде стига сме обсъждали държанието ми, ако аз съм обидил някой му се ИЗВИНЯВАМ  :wink:
Та кажете сега за чисто ММ както съм 180 на 70 кг малко мазнина не ми пречи и да взема 20 гр Малтодекстрин + 15 гр Глюкоза в 200-300мл натурален сок + протеина естествено???

28.04.06
20:49

Каква маса искаш? Мускулна или всякаква... ?

28.04.06
23:22

Я уточни какво ще рече всякаква, аз искам чиста мускулна

29.04.06
02:41

Ами има чиста мускулна - има и сланини. Като искаш мускулна пиеш високопроцентен протеин :) над 70%

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1