Възтановяване за баскетболист!!!

B_

27.04.06
00:46

Здравейте тренирам баскетбол и в последно време от многото тренировки се чуствам отпаднал понякога и ми умира желанието за игра. На скоро започнах една много изтощителна програма за отскок и практически тренирам двуразово.Има ли добавки които да подпомогнат по бързото възтановяване на организма ми?И кои са те.Аз съм а 17 години 183см висок и 86 кг.

Мерси предварително. :wink:  :arrow:

27.04.06
09:48

За бързо възтановяване суроватъчен протеин и аминокиселини .Щом се чустваш отпаднал и нямаш сила може и креатин да земеш.

B_

27.04.06
10:45

Понеже съм индиянец в тая област ше ме светнеш ли на коя фирма и какво да взема?А ако имат сайт - линкче ..пак мерси  :wink:  :arrow:

27.04.06
10:50

Аминокиселини, витамини.

И най-добре направи пауза, сигурон се увличаш в тренировките, обаче това резултат няма да ти донесе, даже напротив.

27.04.06
13:00

[quote author=“B_Ball_P”]Понеже съм индиянец в тая област ше ме светнеш ли на коя фирма и какво да взема?А ако имат сайт - линкче ..пак мерси  :wink:  :arrow:

Ето ти и някой друг сайт:
1 www.silata.com
2 www.fitnessbg.com
3 www.sncway.com
4 www.power-beauty.com
5 www.pandblabs.com

А за въстановяване-глутамин,таурин,декстроза и креатин и суроватачен протеин.
Избери си 2-3 от изброените и в комбинация са перфектни.
Примерно глутамин,таурин,декстроза(глюкоза)и протеинче.Работите не са мн.скапи
Таурин 50гр-7.50лв
Глутамин 120гр-14-15лв
Декстроза-75гр-60-70ст взимаш 10пакета и си имаш.
Протеин на Biotech в пакет 500гр за 23-26лв.

Беше сбъркал единия адрес :) manson

SP

27.04.06
13:51

[quote author=“Body_Builder”]
Декстроза-75гр-60-70ст взимаш 10пакета и си имаш.

Декстрозата е около 2-2.50 килото. :wink:

B_

27.04.06
19:27

И тези количества за колко време ще ми стигнат?И всеки ден ли трябва да се взимат .. примерно ако не отида на тренировка трябва ли да взимам ... говоря за възтановителните!

В Пловдив от къде и на коя фирма да си взема добавки?Да не е българска! :wink:

B_

04.05.06
18:28

В комбинация искам да сваля някое килце ... аминокиселини + л-карнитин става ли??? :?

04.05.06
18:48

Става

04.05.06
19:42

[quote author=“B_Ball_P”]И тези количества за колко време ще ми стигнат?И всеки ден ли трябва да се взимат .. примерно ако не отида на тренировка трябва ли да взимам ... говоря за възтановителните!

В Пловдив от къде и на коя фирма да си взема добавки?Да не е българска! :wink:

Genesis,Optimum,Champion Nutrition,Weider.
Ул.Прогрес 19
Протеин бара на рондо
магазинчето на центъра срещу халите
магазин Симфония-точно до фонтаните,където едно време можеше да се качиш на лодка(дано си ме разбрал,тъйкато незнам как се казва точно улицата) :twisted:

B_

17.05.06
18:38

значи взех си тези http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_amino1900.html ... казаха ми преди и след тренировка по 3-4 хапа .... колко време преди тренировка ми е въпроса  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1