10.10.05
12:01
Някой може ли да препоръча от къде мога да си купя сауна белт(мисля че така се казват, но ако греша, се извинявам). Също така, ако имате представа и за цената и дали има ефект от тях ще съм още по-благодарна:)? :oops:
10.10.05
15:32
Не!!!С нищо няма да ти помогне това поредно телевизионно залъгало.Освен книжката с диети,която дават с него.Иначе в Метро ги гледах,че го предлагат,но не ти го препоръчвам.Просто без правилен хранителен режим и аеробна тренировка(Кардио) няма да ти помогне...Прочети и разгледай сайта,виж за хранителни режими и вече ако има нещо питай. :)
Успех!
дори името му звучи смешно. съм с мнението на колегат. пък и тва запарване на бъбрците не знам до колко е здравословно.
11.10.05
09:38
Идеята е следната: от август почнах фитнес, за хранителен режим - опитвам се, но не винаги става :(.
Ако не съм на работа и си го развалям :( ...
Но като цяло, сега пак се опитвам да го спазвам - повече белтъчини, минимум въглехидрати и 3 пъти седмично фитнес, около час и положина.
През другите дни не правя упражнения, освен ходене пеш... Като добавка, пия и Л-карнитин сутрин на гладно, а в тренировъчните дни и 30мин до 1 час преди тренировка.
Както може да се сетите, ефект би могло да има след продължителни усилия (това ми е ясно), но дупето и краката са ми с повечко в обиколката...
Гледах за неопренови панталонки, но незнам дали има ефект и от тях...?
Не помня кой тук беше привърженик на тази теория, но такова нещо като локализирана липотропия няма, не можеш да индуцираш горенето на мазнините повече или по-малко в определени области. А самото горене става когато извършваш някаква аеробна дейност, тоест дори когато седиш на стол пред компютъра, но това не може да компенсира натрупванията при 2-3 хранения с високо гликемично натоварване. За горене трябва повишена аеробна активност, ефекта на подобни колани и панталонки е спорен дори когато се извършва усилено кардио, няма никакво съмнение, че при състояние на покой не помага с нищо.
П.П. Мързи ме да гледам, камо ли да преглеждам за грепки - извинявам се за което.
12.10.05
14:18
:) Това е ясно - нямам бюст който да се опитвам да задържа, знам че се отслабва навсякъде. Била съм с 20 кила отгоре преди време, и знам цената на успеха, но с годинките и е мнго, много по-трудно.
Колкото до кардиото, много ме изумяват различните мнениея, някой са минимум 30-40 минути, други - и 25 са достатъчни. Ами пробвах да бягам на 9км/час 40 мин, и да ви кажа, това е непосилно направо. Освен това пулса който трябва да се постигне, е повече от тоя на космонафтите... е как се очаква да се постигне нещо тогава?
ПП: И не се тъпча с въглехирдати :) а си имам хранителен режим + Л-карнитин
10.02.06
21:29
Аз ли4но ти препоръ4вам да въртиш вело-аргометър.Доста хора го мислят за муден и безполезен ,но в деиствителност от него можеш да извле4еш доста пове4е.Вси4ко идва от равномерността на въртене-избягваики травми в ставите и постигане на 4исто изгаряне на мазнини.Все пак докато ти4аш кра4ките не са равномерни.
За Сауна-белта...не мисля 4е би свършил работа.Все 1 да се потиш лятото в кафенето :).Същата история.Без движение няма резултат :).Късмет!
Аз имам такова животно вкъщи, купих го за подарък на мама обаче искам да ви кажа че единственото нещо което тя постигна е изгорена кожа на корема, така че не ти трябва такова зло :)
05.08.06
22:43
Това Sauna Belt e абсолютна глупост, както и всички други коланчета, вълшебни хапчета или лепенки, които ги рекламират по TV и обещават някакви невероятни резултати дори да се тъпчеш като свиня. Истината е спорт. Спорт му е майката! :D
П.С. Не се връзвай на тези TV манипулации!
ами тя темата е пусанта мин. година като гледам. ама от всичко което продават идеята е да ти вземат парите. никой не дава обяснения за последиците.
пробвах заради майка ми, тя ме накара и щях да се побъркам, много неприятно ми беше. така само ще загубиш течности, но реално да отслабнеш - не вярвам.
[quote author=“Unicorn”]Някой може ли да препоръча от къде мога да си купя сауна белт(мисля че така се казват, но ако греша, се извинявам). Също така, ако имате представа и за цената и дали има ефект от тях ще съм още по-благодарна:)? :oops:
И според мен НЕ! :wink:
Мисля, че се отстранява/насилствено/ водата която се задържа под кожата с това и така може да се намали обема... ама не е сигурно.
Пълна глупост ми се струва това нещо /както и 95% от всичко рекламирано/