22.09.04
01:03
Препоръвайте ми някоя по евтинка фитнес зала, която да става и за жени, защото в тази която аз ходя е само за мъже (обстановка, железа, поддръжка...), а една “приятелка” настоява да я водя на фитнес и нямам намерение да е в мойта зала :)
[quote author=“vanisher”]а една “приятелка” настоява да я водя на фитнес и нямам намерение да е в мойта зала :)
Ех.. как го закъса.. точно сега ли трябваше да правиш цикли и тест-а да ти е на ниско ниво? :wink: :lol:
мдам презаках се..ама ако треа пак ще се боцна или ще взема малко трибестна че като гледам ще имам доста нужда....макар че не чувствам полова слабост за момента
05.11.04
18:09
има една на стадион васил левски (не тоя на боевски) хигиената е на много добро ниво има велоаргометър и няква подобна машина отделна саблекалня за дамите чисто нова страшно готина е
фитнеса е на Gt RACING TEAM
07.11.04
02:24
Не пишеш нищо за квартал, не знам дали ще е удобна, но има една много приятна малка зала за жени в Банишора - в сградата на банята, където беше едно време, сега е търговски център.
Лошото е, че поне според мене става само за жени, аз там примерно не бих могъл да тренирам - свободните тежести са прекалено малко. Но ако ти е удобно мястото я виж сам как ще ти се стори.
08.11.04
19:36
mi be6e 4 leva na trenirowka no misla че от скоро ще е 3 лева а ако си земеш катра и по-евтино
но ше питам утре и ше драсна в форума
[quote author=“Omni”]Не пишеш нищо за квартал, не знам дали ще е удобна, но има една много приятна малка зала за жени в Банишора - в сградата на банята, където беше едно време, сега е търговски център.
Лошото е, че поне според мене става само за жени, аз там примерно не бих могъл да тренирам - свободните тежести са прекалено малко. Но ако ти е удобно мястото я виж сам как ще ти се стори.
Аз ходя в този фитнес в банишора.Много е приятен,4 лв е входа,(за единично посещение).Има доста уреди и аз бих го определила за по-”женски”,при положение,че и мъже го посещават.Иначе има и сауна и солариум...това вече допълнително.Аз ходя,1-2 пъти на седмица.