Фитнес зала за дами

22.09.04
01:03

Препоръвайте ми някоя по евтинка фитнес зала, която да става и за жени, защото в тази която аз ходя е само за мъже (обстановка, железа, поддръжка...), а една “приятелка” настоява да я водя на фитнес и нямам намерение да е в мойта зала :)

22.09.04
01:13

[quote author=“vanisher”]а една “приятелка” настоява да я водя на фитнес и нямам намерение да е в мойта зала :)

Ех.. как го закъса.. точно сега ли трябваше да правиш цикли и тест-а да ти е на ниско ниво?  :wink:  :lol:

22.09.04
01:19

мдам презаках се..ама ако треа пак ще се боцна или ще взема малко трибестна че като гледам ще имам доста нужда....макар че не чувствам полова слабост за момента

NI

05.11.04
18:09

има една на стадион васил левски (не тоя на боевски) хигиената е на много добро ниво  има велоаргометър и няква подобна машина  отделна саблекалня за дамите чисто нова страшно готина е
фитнеса е на  Gt RACING TEAM

06.11.04
14:37

Кач пара?

OM

07.11.04
02:24

Не пишеш нищо за квартал, не знам дали ще е удобна, но има една много приятна малка зала за жени в Банишора - в сградата на банята, където беше едно време, сега е търговски център.

Лошото е, че поне според мене става само за жени, аз там примерно не бих могъл да тренирам - свободните тежести са прекалено малко. Но ако ти е удобно мястото я виж сам как ще ти се стори.

NI

08.11.04
19:36

mi be6e 4 leva na trenirowka no misla че от скоро ще е 3 лева а ако си земеш катра и по-евтино
но ше питам утре и ше драсна в  форума

28.04.06
20:18

[quote author=“Omni”]Не пишеш нищо за квартал, не знам дали ще е удобна, но има една много приятна малка зала за жени в Банишора - в сградата на банята, където беше едно време, сега е търговски център.

Лошото е, че поне според мене става само за жени, аз там примерно не бих могъл да тренирам - свободните тежести са прекалено малко. Но ако ти е удобно мястото я виж сам как ще ти се стори.

Аз ходя в този фитнес  в банишора.Много е приятен,4 лв е входа,(за единично посещение).Има доста уреди и аз бих го определила за по-”женски”,при положение,че и мъже го посещават.Иначе има и сауна и солариум...това вече допълнително.Аз ходя,1-2 пъти на седмица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1