Supermass 2100 na Biogame

Темата е заключена.

17.08.04
16:06

nqkoi znae li kakvo e sustoqnieto na firmata Biogame?vuv po4ti vsi4ki apteki v koito sum vlizal ima tehni produkti i po spezialno Supermass 2100,no vupreki tova ni6to nemoga da namerq v internet za firmata a i kato gledam tuk nikoi ni6to ne kazva za neq.predi be6e edna ot nai populqrnite firmi a sega ne6to q nqma.
i edna molba,neka koito e pil supermass 2100 ili samo supermass da kaje kakuv e bil efekta i dali si zaslujava.
Blagodarq!!!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !
ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ ЩЕ ИМА САНКЦИИ !
vanisher

17.08.04
18:22

[quote author=“amonik”]nqkoi znae li kakvo e sustoqnieto na firmata Biogame?vuv po4ti vsi4ki apteki v koito sum vlizal ima tehni produkti i po spezialno Supermass 2100,no vupreki tova ni6to nemoga da namerq v internet za firmata a i kato gledam tuk nikoi ni6to ne kazva za neq.predi be6e edna ot nai populqrnite firmi a sega ne6to q nqma.
i edna molba,neka koito e pil supermass 2100 ili samo supermass da kaje kakuv e bil efekta i dali si zaslujava.
Blagodarq!!!

Официалният сайт е: http://civilinstitute.org/prosport/biogame/index.php?lang=bg

Какво да ти кажа.. на два пъти съм имал много сериозни проблеми след като съм пил този гейнър (2100). В момента имам една такава “фалшива” кутия.. с която не ми се рискува и сигурно ще я хвърля. Един фен във форума беше писал, че негов познат е лежал в болница заради протеина на БиоГейм.. но все пак ти си решаваш...

18.08.04
12:19

blagodarq za otgovora.ami az pitam informativno samo.a kakvi to4no problemi si imal,ili moje da mi kaje6 ako iska6 priqtelq na tozi fen za kakvo e lejal v bolniza(sigurno tvoite problemi i negovite sa bili edni i su6ti.)

18.08.04
16:24

[quote author=“amonik”]blagodarq za otgovora.ami az pitam informativno samo.a kakvi to4no problemi si imal,ili moje da mi kaje6 ako iska6 priqtelq na tozi fen za kakvo e lejal v bolniza(sigurno tvoite problemi i negovite sa bili edni i su6ti.)

Стомашно разтройство, с други думи натравяне в лека форма. А щом момчето е лажало в болница, значи натравянето е било бая здраво. Причината може да се крие в лоши съставки (с изтекъл срок на годност). Аз лично винаги проверявам кутията и в този случай “годността” е до: 12.11.2005
Което за мен значи че самият производител използва негодни съставки..

18.08.04
23:38

Всеки различно му минава.Някой може да пърди повече и така.Ти си знаеш как си

JO

19.08.04
08:26

Аз съм пил Supermass 2100 не усетих никакав ефект.
Не е вреден нищо не ми стана но и мусколи  не качих.
В нашата аптека продават само продукти на BioGame и Nutrim.
Аз взех BioGame Supermass 2100 500гр. за 9лв.

19.08.04
12:16

spored men na vseki razli4no mu viaqt proteinite na stomaha.nqkoi imat problemi sus stomaha,a nqkoi ne
] ПРЕДУПРЕДИХ ТЕ ТУК !
ТИ ПОВТОРИ !
ПРЕДУПРЕДИХ ТЕ ЛИЧНО !
ТИ ПОТРЕТИ!
ОЩЕ СМАО 1 МНЕНИЯ НЕ НА КИРИЛИЦА И ЩЕ СЪМ ПРИНУДЕН ДА ТЕ ИЗГОНЯ ОТ ТОЗИ ФОРУМ.
ПРАВИЛАТА СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ !!!

vanisher

19.08.04
15:44

[quote author=“amonik”]spored men na vseki razli4no mu viaqt proteinite na stomaha.nqkoi imat problemi sus stomaha,a nqkoi ne

Не,не.. Аз съм пил 10-на кутиики на БиоГейм и не съм имал проблеми... Това което вие казвате (газове, ала-бала) са странични ефекти.. и съвсем нормално... вътре има соя!
Аз ви говоря, че тази последната кутия, която пих точно 3 пъти доведе до невероятно разтройство.. нещо което не ми се е случвало никога! В рамките на 2 часа след приема и в.. абе няма да ви разказвам подробности. За мен това си беше чиста отрова!! От където следва, че неследят в БиоГейм за качество.. нямат никакъв контрол! Напълно съм убеден, че това момче което е лежало в болница, причината наистина е бил некачествена партида от протеина.
Аз го хвърлих този протеин, въпреки че е “годен” според етикета.. но щях с удоволствие да ти го дам, да си прочистиш червата.. ако имаш запек.. ти гарантирам, че действа по-добре от Mr-Muskul Водопроводчик - БиоГейм почиства тръби всякакви!  :roll:

HE

23.08.04
10:44

Така първо разликата между supermass и supermass 2100 е в това, че във втория се съдържа креатин /не знам до колко е вярно, но така пише на етикета/! Аз съм изпил до момента над 20 кутии и от двата вида и малко се омазних /но това е поправимо :wink: /. Причината поради която се отказах от продуктите на Биогейм е, че един прекрасен ден намерих в кутията с гейнъра една доста голяма треска от дърво!!!! :evil: Но недейте да мислите, че само при Биогейм нещата седят по този начин пускал съм още мнения по тази тема! Изобщо в заключение мога да кажа, че в София са малко местата където можеш да си качествен протеин или гейнър!

TR

01.09.04
17:44

zdraveite.imam vapros-na men proteinite ne mi deistvat(ne sam probval samo musashi)i iskam da znam dali ima smisal da zimam.Az sam poluchaval vednash stomashni problemi ush ot amerikanska firma.daite savet pls.mersi predvaritelno

Пиши на кирилица !
vanisher

HE

02.09.04
10:11

Какво означава “не ми действат”? Недей да си мислиш, че като изпиеш две кила протеин и ще можеш да ходиш по състезания :lol: ! А това, че си получил стомашни проблеми може да е по две причини:
1. Имаш чувствителен стомах
2. Попаднал си на поредната имитация на протеин /доста често срещано явление/!
В интерес на истината ти си първия човек на който не му “действат” протеини :D !

02.09.04
14:14

[quote author=“tribulos”]zdraveite.

Дай повече инфо за себе си:
Възраст, ръст, измерение, система, планета и най-важният въпрос: твоето тяло от органичен характер ли е?  :lol:  :lol:  :lol:
Не ти действа протеина, а?  :lol:
Повечето чужди фирми (Weider, Optimum, Universal, Sports One и т.н.) предлагат добри протеини. Преразгледай режима си на хранене и трениране.. има далеч по-важни фактори да изпълниш преди да стигнеш до обвиненията към протеина (белтъка)  8)

02.09.04
17:59

Този е добър ако е оригинален.
Изпил съм 2 кутии и е добро дава добър тонус.
Като цяло храненето ми е добро и само за тренировка го ползвам.
Според мен причината за оплакванията от български протеини е защото продават фалшификати.
1. Лесно се намират кутии
2. Нямат абсолиутно никакава защита или нещо подобно от фалшифициране
3. Добра печалба
+ това и самите български фирми не ги контролира никои
предполагам изработват от някакви суб продукти
аз съм попадал на 2 ментета биогеим (неистински) мисля че някои събира и преопакова стари кутии.

соев 82% - съдържанието му беше наполовина и си беше чисто сурово соево брашно (оригиналния протеин има бананов аромат и нищо общо няма с това)
млечен 84% - това си беше някакво сухо мляко или нещо подобно. Както и да е от него зелено сереш. и боли корема.

Иначе доста кутии сам изпил и не сам имал проблем (поне 10)

16.10.10
16:44

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 16.10.10 17:00.

CI

16.10.10
16:53

Горното мнение изби рибата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1