Кой креатин да избера??

VE

28.04.06
16:11

Здравейте разбрах че креатина имал голям ефект вьрху организма и искам и аз да взема някакьв но ме интересува кои да бьде :креатин - монохидрат

креатин - фосфат (КФ)

креарин - пируват

кре-алкалин (специализирана формула)

3-креатин малат (специализирана формула)

и знам че на този вапрос няма точен отговор но горе долу след колко време се вижда добьр ефект ? може ли да ми кажете и как да го взимам и какви са цените горе долу . Благодаря предварително.

ред: Петко К
Внимавай в кой раздел си пускаш темите.

28.04.06
17:53

креатин - монохидрат 
лично мнение

28.04.06
18:27

[quote author=“DOUBLE_B”]креатин - монохидрат 
лично мнение

Креатин монохидрат е най-употребявания креатин от билдерите,поне в България.Има креатин етил-естер,но трудно се намира в бг и е мн.скъп.От монохидрата също ще имаш ефект.Разрови се малко из форума има много информация и са написани добри комбинации от добавки с които може да се комбинира.

Аз пих взел креалкалина .. :roll:  Монохидрат винаги можеш да си купиш  :D

28.04.06
20:55

[quote author=“manson”]Аз пих взел креалкалина .. :roll:  Монохидрат винаги можеш да си купиш  :D

би ли казал с кво е по-различен  :?:  предполагам и с какво е по-добър

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“manson”]Аз пих взел креалкалина .. :roll:  Монохидрат винаги можеш да си купиш  :D

би ли казал с кво е по-различен  :?:  предполагам и с какво е по-добър

http://www.musclemass.com/kre-alkalyn-creatine-facts.html специално внимание обърни в края на страницата

28.04.06
23:39

Аз пия сега този и съм страшно доволен

http://www.fitnessexpress.hu/termek_logok/mid/462.gif

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1