къде продават бърнера Lipo 6

AN

28.04.06
14:07

къде може да се намери в София или Пловдив? Кажете някой магазин където го има

28.04.06
14:08

Никой не го внася :) официално...

AN

28.04.06
14:21

колко върви неофициално ?  :wink:

28.04.06
15:16

ако имаш кредитна карта :)

http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html

AN

28.04.06
15:43

не е само до кредитна карта, има и пари за доставка, както и митнически проблеми за решаване.

EN

28.04.06
19:24

Внася се 50лв излиза,ама да има кой да ти го донесе,гледах преди тук във форума се продаваше 100лв!
http://img209.imageshack.us/img209/9889/1998dx.jpg

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14625

29.04.06
15:20

какво има в него та е нелегален  ? Ефедра ?

EN

29.04.06
15:32

[quote author=“Voltmachine”]какво има в него та е нелегален  ? Ефедра ?

Кой каза че е нелегален!
Това че не се внася не го прави нелегален!

08.07.06
05:24

По-добро ли е от Animal Cuts?

Въобще...как разбирате кой бърнер е по-ефективен? Реклама? Цена? Съставки?
Моля разкажете как да се ориентирам в морето от продукти, често с многобройни съставки, които нищо не ми говорят! :oops:

08.07.06
07:08

[quote author=“Jicky”]По-добро ли е от Animal Cuts?

Въобще...как разбирате кой бърнер е по-ефективен? Реклама? Цена? Съставки?
Моля разкажете как да се ориентирам в морето от продукти, често с многобройни съставки, които нищо не ми говорят! :oops:

Сядаш пред компа за повечко време и с помощта на Google започваш да четеш за всяка една от съставките.Отнема време, но поне от части разбираш кое за какво е  :mrgreen:
Като цяло отзизвите за Animal Cuts са, че има много съставки, но в нищожни количества.Една часто от хората го хвалят, другата - не.
Липо 6 е най-продаван в USA и действа, там съставките са по-малко, но в необходимите количества.Въпреки това има хора, които поставят други продукти на 1 място.Като цяло можеш да си направиш собствен стак доста подобен на Липо6, само guggulsterons ще му липсват.
——
p.s. понеже не ми се даваха 120лв за цяла кутия анимал кътс преди да го пробвам, си взех 14 пака и днес ги приключвам, прилив на енергия не съм усетил, издръжливостта ми е същата както преди, обаче Diuretic Complex според мен действа.

08.07.06
17:31

Ами аз така и опитвам с Гугъл, но...първо, отнема адски много време и второ...съставките са си съставки, а какво съчетание от съставки да избереш и кое би било по-ефикасно, е отделен въпрос. :roll:

Да разбирам ли че Lipo 6 е по-добър?

А има ли по-добър от самия Lipo 6? (не съм в България)

С какво отстъпват например препарати изцяло на билкова основа? Разни там...кактуси Худия, Garcinia cambogia, Coleus Forskohlii и подобни... :roll:  :?:

Има ли резултат с килограмите с тези 14 пакета?

10.07.06
10:16

Тия неща с комбинациите, в повечето случаи не важат, а се беше хванала да почетеш за всяка от съставките щеше да откриеш отговора...
Като гледам в Lipo 6 има гугулстерон (който е доказано ефективен и безвреден), има и синефрин (който е като ефедрина, но без страничните ефекти, разбира се по-слабо ефективен, но все пак ефективен). Има и йохимбе, който също е ефективен, останалото е фабула. Та ако се комбинира с отделно големи количества L-Carnitine и добро хранене, разумно трениране и повечко кардио - ще ви стопи за много малко време. Жалко, че го няма в България, аз лично наскоро си поръчах по роднина от Канада една опаковка и я чакам тази седмица най-накрая, ще споделя резултати по-нататък  :)

За кактусите - майка ми гледа много в хола, ако знам как точно да си ги приготвя бих споделил резултати и от тях  :wink:

10.07.06
11:38

Абе да ти кажа можеш в БГ да си намериш всички съставки с изключение на гугулстероните.Колко са ефективни не знам, а и нещо не намирам инфо за тях.

11.07.06
00:07

Animal
Цена с доставка ти излиза на 36.48$ / мисля 4е не е много/, а за митни4ески проблеми,зависи колко ще поръ4ваш

13.07.06
01:27

[quote author=“Veseliq”]... аз лично наскоро си поръчах по роднина от Канада една опаковка и я чакам тази седмица най-накрая, ще споделя резултати по-нататък  :)

От къде точно го купува роднината ти и за колко? :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1