протеин

кажете си мнението за насипните протеини които ги продават по магазините за диабетици 21лв/кг. Нека само който е ползвал да пише.

29.04.06
14:37

[quote author=“RejiMillar”]кажете си мнението за насипните протеини които ги продават по магазините за диабетици 21лв/кг. Нека само който е ползвал да пише.

Би ли споделил, къде има такъв магазин, за да пробвам и аз туй насипно чудо.

навсякаде ги има аз още не съм обикалял да търся, тука от форума разбрах че се продавал такъв в магазините за диабетици.

EN

29.04.06
15:48

[quote author=“RejiMillar”]навсякаде ги има аз още не съм обикалял да търся, тука от форума разбрах че се продавал такъв в магазините за диабетици.

В наше село няма, ама в голямия град има,В София зад съдебната палата има 2 магазина за диабетици,там продават 3-4 вида насипни протеини(Гръцки,Немски и Новозенландски),2 суроватки(80% и 68%) и един соев(85% ама може и да бъркам)!
Цени няма да ви кажа :P:P:P:P

кажи цена на тоя немския незнаеш или не искаш да кажеш

29.04.06
16:33

около 25 лева е килото млечно-яйчен, неовкусен. Незнам обаче дали е добър. Ако някой го е ползвал да каже.

EN

29.04.06
17:33

[quote author=“RejiMillar”]кажи цена на тоя немския незнаеш или не искаш да кажеш

Ще ви ислъже,незнам как бяха цените преди тази сутоватка 80% беше 22лв/кг!

29.04.06
17:35

eи нека някои от пазарджик да каже къде има такива магазини

29.04.06
19:01

може ли да им се има вяра изобщо... :?:

EN

29.04.06
19:20

[quote author=“Jay_C”]може ли да им се има вяра изобщо... :?:

Да стига да ти е познат собствника на магазина,един приетел преди взимаше направо от склада чували по 10кг и иазлизаха по 12лв/1кг!

PS

29.04.06
19:43

[quote author=“energymax”]Да стига да ти е познат собствника на магазина,един приетел преди взимаше направо от склада чували по 10кг и иазлизаха по 12лв/1кг!

Ми и аз сега си купих един такъв...чувала беше от 20кг...новозелански на Probiotec…за 25лв/кг

EN

29.04.06
20:11

[quote author=“psixar”][quote author=“Jay_C”]Да стига да ти е познат собствника на магазина,един приетел преди взимаше направо от склада чували по 10кг и иазлизаха по 12лв/1кг!

Ми и аз сега си купих един такъв...чувала беше от 20кг...новозелански на Probiotec…за 25лв/кг

Първп тва горе го написах Аз а не Jay_C(не че държа да се знае кой е ,но да не бутаме думи в устата на човек като не ги е казъл),пак ще повторя моя приятел го взимаше от вносителя за 12лв/1кг,преди околу 3-4 месеца един колега ми предложи да си разделиме 10кг,а цената на която тои го намираше беше 10лв!
Изпил съм 5-7кг от този протеин,небеше лош но няма вкус!

30.04.06
00:06

Ако има някой навит и знае откъде може да вземем по голяма разфасовка (10-20 кг),аз съм готов да делим.Стига да е сигурно...

аз вторник ще обикола софия през всичките магазини за диабетици за да вида как стоят нещата със цените. Ще питам дали дават и намаление за по голями разфасовки. Относно за това дали е сигурно съмнявам се някой да тръгне да си играе на дребно и да го меша с някви боклуци. Все пак на едро на тях им излиза към 10лв/кг а те го продават за 20-25лв/кг пре достатъчно си печелят за да правят такива тънежи според мен.

01.05.06
23:01

И аз неска минах през два(ама в Бургас - единия до Св. Св. Кирил и Методий, другия на “Гурко” и “Републиканска”) и нямаше. В единия имаше някаква Сръбска(не скара  :lol: ) сурватка 95-98%(така пишеше на етикета) 100 гр. за 1.75лв. В другия бабката беше много вътре в нещата и обясняваше на някакъв младеж как кое се пиело за маса и т.н.  :lol: но там имаше само соев изолат за 5лв./500гр като чакали сурватка в четвъртък за 13лв/500гр. ама произход не знаеше понеже аз питах за насипна новозеландска сурватка.Някой от бургаските колеги да знае дали има някъде такава у нашия градец?

кажете някой магазин за диабетици в който да я има тая суроватка, аз минах неска през три магазина един до нас един на халите и един зад съдебната палата. Суроватъчен имаше само при халите и той беше някакъв сръбски за 50г/2.50лв нямаше по големи разфасовки направо тия незнаеха каде се намират 2.50лв 50г за сръбски я заеби!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1