29.04.06
03:37
Нз дали на някой вообще ще му е интересно, но...
Значи това правя аз, в момента, правил съм същото и преди, резултата беше около 8-9 кила нагоре, като свалих и малко мазнини(за сила не съм засичал но досста).
10-11 седмици
Creatine (1 седмица- 5дни)
- 20г на ден 1 седмица
- 15г на ден 2 ...
- 10г на ден 3 ...
- 7,5г на ден 4 ...
- 5г на ден 5 ...
Glutamine
- 10г на ден 5 седмици
- 5г на ден 5…
DHEA
- 1т. на ден когато тренирам
АминоКиселини
- много през цялото време :)
Коензим Q-10
Мултивитамини (Centrum)
Геритамин
Vitamin C
Vitamin E
Хром
ZMA+калций
ZMA
Рибено Масло
Аспирин
Omega 3
(витамините си е тайна по колко, когаи как)
Аз съм Мезоморф, влиая много лесно, нз при друг какви резултати ще има...
29.04.06
04:12
Витамините ти идват малко в повече... 2 пъти ZMA + Centrum. Особено цинкa мисля, че го предозираш здраво ама ти си знаеш. :wink:
Амм дам аз малко обърках, ZMA+Calcium първите 30 дни, следващите 30 без калции, а и към края малко намалявам...
Но си прав, че предозирам малко дори за мойте 90кила, но аз си нося, а и цял живот съм тренирал - сещаш се памет на мускула ала бала...
Добре щеше да е и ако напишеш какво друго си ял освен добавки. А също и как си тренирал. Щото тия 8-9кг не си ги качил само от витамини и креатин. Изобщо от тия добавки не виждам някое което да може да увеличи толкова главоломно килограмите ти. Сигурно и здраво си хапвал покрай тва? :lol: :wink:
Тоя “Коензим Кз 10’ срещу проблеми стс стрии ли го взимаш, или служи и за нещо друго?
Има един лаф че тренировката е само 30% останалите 70% са режим и хранене.Тренирал съм си 5 дни седмично понякога 6 когато разбивам Бицепс и трицепс поотрелно. А храненето е за друг раздел (не ме разбирайте погрешно не пиша всичко нарочно, защото всеки си има тайни, но не съм зимал никакви стероиди чак след това Станозолол в малки количества за да го запазя и подсиля)
@tpd
Не Q-10 е за по добро възтановяване, той е антиоксидант, и поробрява производството на енергия в организма.(предпазва и от тъй наречените свободни радикали - подмладява) ;)
[quote author=“king_pin”]
@tpd
Не Q-10 е за по добро възтановяване, той е антиоксидант, и поробрява производството на енергия в организма.(предпазва и от тъй наречените свободни радикали - подмладява) ;)
Скъпо ли излиза това подмладяване?? :D Как се продава?
Викам да го пробваме тука... да се подмладиме малко... :D
Ами, да ти кажа това е единствения на пазара препарат който има доказано дайствие срещу стареенето :wink:
(има и други но са експериментални)
Значи на Ultimate Nutrition e 44лв 30 хапчета по 1 на ден, има го на всички фирми, нз точно цените, но нз дали са и качествени.(абе скъпо е, както и да го погледнеш)