Суроватъчен протеин на Biogame

30.04.06
18:39

здравейте, интересуват ме мнения за суроватъчният протеин на Биогейм (мисля, че се казваше Ion Exchange Whey Protein). как ви се струва в сравнение с останалите български суроватъчни протеини? предпочитам да ми отговарят хора, които са го пробвали. Мерси!

30.04.06
19:51

[quote author=“gm_ivanov”]здравейте, интересуват ме мнения за суроватъчният протеин на Биогейм (мисля, че се казваше Ion Exchange Whey Protein). как ви се струва в сравнение с останалите български суроватъчни протеини? предпочитам да ми отговарят хора, които са го пробвали. Мерси!

аз сам го пробвал и не сам останал много доволен не се разтваряше хубаво ставаше на бучки и според мен е пълен боклук никога не си зимай бг

30.04.06
20:12

аз нямаше да си взимам, ако чуждите не бяха на такива цени:) по принцип си взимах на JC Nutrition и трябва да ти кажа, че бях доста доволен, но реших да пробвам и на Биогейм, все пак се водят от добрите български. та именно от финансова гледна точка засега съм все още на български протеини:)

01.05.06
08:43

Взимал съм 1-2 пъти от него и имаше отвратителен вкус,направо неможеше да се пие.А относно качеството  :?

01.05.06
16:14

ми и аз съм го пил...за разбиването съм съгласен...но маи аз съм един от малкотот които не са против биогеим(лично мнение).От доста време не пия нищо 
ама да ти кажа тои не беше ли 8 лв 250 гр => 1 кг е 32 лв...можеш да спестиш за нещо поне по-хубаво но ти си знаеш наи-добре :wink:

05.06.06
16:15

ще дам малко повече пари ...ама няма да си тровя живота със това подобие на протеин!!!

SU

05.06.06
16:19

пич темата ти е в грешен раздел  :wink:

05.06.06
21:32

[quote author=“gm_ivanov”]здравейте, интересуват ме мнения за суроватъчният протеин на Биогейм (мисля, че се казваше Ion Exchange Whey Protein). как ви се струва в сравнение с останалите български суроватъчни протеини? предпочитам да ми отговарят хора, които са го пробвали. Мерси!

Твърдо не!!! Ако иска6 ефект забрави българските продукти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1