Ефедрин

Темата е заключена.
SO

16.04.06
21:06

някой от вас взима ли ефедрин? можете ли да ми кажете какви са евентуалните странични ефекти, по колко се взима (70кг съм 171см) и колко кг могат да се свалят на седмица с него

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 16:28.

17.04.06
00:38

Не виждам каде са преместили раздела със забранени медикаменти но съм сигурен, че не и е мястото тук на тая тема!!!

Ефедрина сам по себе си няма да ти стопи мазнините! Иначе дава много издръжливост. Страничните ефекти може и фатални да са ако прекалиш.
Първите 3 дена по 25мг (1/2 хапче) и после по 50мг, 30-45 мин преди тренировка.

SO

17.04.06
06:40

преди освен и раздел за забранени медикаменти имаше и статия за ефедрина но всичко са махнали ;). а колко време се пие преди да се направи почивка? аз искам да сваля 3-4 кила само, нямам за цел да ми залепне кожата за мускулите ;)

17.04.06
07:04

[quote author=“sone1”]преди освен и раздел за забранени медикаменти имаше и статия за ефедрина но всичко са махнали ;). а колко време се пие преди да се направи почивка? аз искам да сваля 3-4 кила само, нямам за цел да ми залепне кожата за мускулите ;)

За 3-4 кила изобщо не ти трябват добавки :)

SO

17.04.06
08:31

ако бях да кажем с 10 кила над нормата 100% щях да свалям много лесно, но аз имам малко излишни така че трудно ще се изгорят ;) пък и от доста време яко се напъвам и има слаб резултат, на НВД съм, правя си кардио и т.н., не е след 2 дена да съм решил че нищо не става ;)

17.04.06
12:56

еми явно нещо не правиш като хората...зада няма резултат..а относно ефедрина...няма смисъл в твоя случай ....

18.04.06
16:44

При употребата на ефедрин се отделят хормоните адреналин и норадреналин които директно те “стопяват” само че имай в предвид, че го водят със зелена рецепта, забранен медикмент е, и има доста (меко казано) странични ефекти при злоупотреба...

за 3-4 килограма и една диета ще ти свърши добра работа
а това за “идеалната фигура” - това за мен е глупост, по простата причина че не кантара може да каже дали имаш добра физика, а ти самия като се погледнеш в огледалото (дано ме разбра правилно) :)

30.04.06
21:36

От Варна съм. Ако някой може да ми намери един блистер ще се отблагодаря.

24.05.06
05:41

sajalqvam che ne pi6a na kirilica purvo no ne6to se raze*a da se izvinq.vtoro ot kade moje da se nameri efedrin i po kakav nachin znam che e zabranen ama…....mejdu drugoto v extazito i amfetaminite znam che ima efedrin.

24.05.06
21:20

[quote author=“me008”]sajalqvam che ne pi6a na kirilica purvo no ne6to se raze*a da se izvinq.vtoro ot kade moje da se nameri efedrin i po kakav nachin znam che e zabranen ama…....mejdu drugoto v extazito i amfetaminite znam che ima efedrin.

само на черно може да си намериш някой хора из форума могат да ти предложат... пък и относно забранените медикаменти вече не се обсъждат в тоя форум

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1