11.08.04
16:04
nqkoi pil li e Animal pak na Universal?interesuva me kakuv e efekta,tuka v edin magazin mi kazaha 4e se pie po 1 pak 45 min predi trenirovka.o6te se 4udq dali da si vzema nqkoolko paket4eta da probvam(tuk gi prodavat i na broika na zena 2lv/broq)
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
vanisher
P.S. Къде ги продават насипно?
P.S.2. За пореден път пишеш с латински букви !!!
nqmam kiriliza.ami az sum ot tyrnovo i tuka v edna zala ima proteinov bar i gi prodavat nasipno.oba4e nikoi taka i ne mi otgovori ima li efekt ot tqh.
явно никой не ги е пробвал.
А бтв самия форум над мнението кат го пишеш имаш опция да избираш езика !
07.09.04
20:00
Аз съм го пил тоя Анимал пак и при мене нямаше никакъв ефект,но на двама мои приятели меннията им за този продукт са добри.Според мене няма смисал да си го взимаш.
[quote author=“wone”]Аз съм го пил тоя Анимал пак и при мене нямаше никакъв ефект,но на двама мои приятели меннията им за този продукт са добри.Според мене няма смисал да си го взимаш.
Щях и аз да попитам.. какво очакваш от витамини и минерали? Надявам се не стероиден ефект :lol:
07.09.04
23:25
ами просто пита какъв е ефекта :) и му казах че при мене няма никакъв ефект.Ам то остана и стероиден ефект да се очаква :)
Аз редувам няколко подобни продукта, включително и Анимал Пак! Доволен съм - чувствам се по-добре! Може и да си внушавам, но ми се покачва силата и общото състояние като цяло! Скъпичко е, но ако тръгна да си ги купувам отфелно всичките неща (особено в тези дози), няма да ми излезе по-евтино!
30.04.06
20:19
Аз лично Анимал Пак не съм ползвал, но пия Супер Витамин Пак на ISS. Мога да каже, че ефекта при мен е супер, може би защото не ям плодове и зеленчуци много често. Като взема един пакет 2-3 дни се наспивам за 6-7 часа и се будя бодър преди алармата на GSMa. Аз взима един пак на 2 дена и в първия ден урината ми е леко зеленикава. Случвало ми се е даже да съм на купон, да правя след това секс до 6 сутринта и след това в 9 да стана и да отида да играя футбол без проблем. :lol:
30.04.06
20:52
[quote author=“vanisher”]ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
vanisher
P.S. Къде ги продават насипно?
P.S.2. За пореден път пишеш с латински букви !!!
ами в Пловдив в Симфония 100% ги има насипно, а за София мисля че в зимния дворец продават, защото имаше стак насипно там преди 100% и май и пак, почти съм сигурен.
За пака искам да кажя, че голяма част от това което го изпиеш го изхвърляш после, защото е твърде много. Тоест - плащаш за нещо, което не получаваш. От друга страна пък си сигурен че всичко необходимо го взимаш и от трета страна :) - рискуваш и със хипервитаминоза евентуално. Аз имам една кутия в нас, но не го пия редовно, а само понякога. Според мен по-добре някакви мултивитамини от типа на центрум да вземеш и нещо за ставите и си готов. В пака има освен витамини и минерали и малко аминота, както и храносмиалтелни ензими и разни екстри за ставите.
Абсолютно съм съгласен.Аз също останах много доволен от тоя пак ,освен това е по силен от Анимал-а и доста по евтин.Докато ги пиех се чувствах супер.Е аз всеки ден си ги пиех със закуската.Един съвет - приемай задълйително с храна независимо дали е Анимал Пак или друг пак.В противен случай има опасност да си докараш язва :!:
Урината след първите 1-2 изпикавания след приема наистина е зелена.Както едно цигане викаше “Бате ти ламарина ше режеш с тая пикня” :lol:
Аз пия отскоро Анимал пакове и съм доволен. До момента не съм осетил някакъв прилив на сила, но издържливоста ми се повиши доволно и се пота по-обилно. И не са само витамини, минерали и амино киселини, но и садържа калций, магнезий, цинк, желязо и други такива. Изобщо садържа всички необходими неща за един спортист.
30.04.06
23:43
[quote author=“Pesho89”]Аз пия отскоро Анимал пакове и съм доволен. До момента не съм осетил някакъв прилив на сила, но издържливоста ми се повиши доволно и се пота по-обилно. И не са само витамини, минерали и амино киселини, но и садържа калций, магнезий, цинк, желязо и други такива. Изобщо садържа всички необходими неща за един спортист.
ми тва дето си го написал кво е ако не е тайна? Казах по-горе кво съдържа
[quote author=“Animal”][quote author=“Pesho89”]Аз пия отскоро Анимал пакове и съм доволен. До момента не съм осетил някакъв прилив на сила, но издържливоста ми се повиши доволно и се пота по-обилно. И не са само витамини, минерали и амино киселини, но и садържа калций, магнезий, цинк, желязо и други такива. Изобщо садържа всички необходими неща за един спортист.
ми тва дето си го написал кво е ако не е тайна? Казах по-горе кво съдържа
Еми сори, ама не беше споменал, че садържа калций, магнезий, цинк, желязо и други такива. И реших просто да го спомена, защото това е важно да се знае. И като цяло е плюс за тези пакове.