Каква е разликата-

26.04.06
15:35

Каква е разликата между правенето на ПОВЕЧЕ ПОВТОРЕНИЯ С ПО-МАЛКА ТЕЖЕСТ или ПО МАЛКО ПРОВТОРЕНОИЯ С ПО-ГОЛЯМ А ТЕЖЕСТ .
Кое за какво служи?
——-
Постпвете по долу до моя са от предната тема.Аз само корегирах старата за да напрая нова.

GU

26.04.06
19:10

Пробвай с Л-карнитин към тренировката но не си взимай евтин български защото са много съмнителни

27.04.06
17:04

ами какт казах аз дори по 1-2 лв за фитнес немога да отделям....ко остава за Л-карнитин
- Няма ли някакъв начин който да не изисква пари . бягане сабахлен , и разни менюта....
Някакви упр които и в къщи да могат  да се правят (освен коремни преси. от които........ве има ефект ама ме много голям...Ако поня някакви разновидности на тях има или нещо коет да можи да помогни ще са радвам да го разбераІ

27.04.06
17:15

[quote author=“guBak”]Пробвай с Л-карнитин към тренировката но не си взимай евтин български защото са много съмнителни

Е айде сега, дай да плюем всичко БГ... Ако имаш доказателства ОК, ама така да бъркате хората нества :roll:
Нека сме коректни, все пак :wink:  Кажи колко пъти и кои Л-карнитини си пробвал от БГ марките и тогава коментирай...

27.04.06
17:23

Има един начин - лежиш си у вас и си мислиш че отслабваш и така наистина ще остлабнеш. ;)

А сега сериозно по темата - така като гледам хем те мързи хем не искаш и пари да заделиш.. ами според мен няма как да си решиш проблема и долната част на корема така и ще си остане... освен ако не решиш да си промениш подхода..

Успех :)

28.04.06
14:04

Аз не че неискам да заделя пари .... аз НЯМАМ такива , а и ВРЕМЕ НЯМАМ ПОЧТИ НИКАКВО (освен по най-много 1 час на ден в някой случеи).
Ок явно решението 6е е коремните преси .
Но ся остава въпроса колко серии и по колко повторения ще ми препоръчате
...Неска избухах 2х100 (първите 100 със свити крака а 2рите 100 с изправени :) ) НО ЗАЩО АДСКИ МНОГО МИ СЕ НАТОВАРВАТ КРАКАТА и КРЪСТА а КОРЕМА не ми се товари толкоз—тва при условие че спазвам указанията в статията на сайта ?
Та колко серии и по колко повторения преси е НАЙ-ДОБРЕ да правя на ден и от кой вид или комбинирано .

28.04.06
14:10

Какво правиш та нямаш време?

Поне малко пари ще отделиш... за сметка на кафетата и дискотеките?

28.04.06
14:45

[quote author=“FRG”]Аз не че неискам да заделя пари .... аз НЯМАМ такива , а и ВРЕМЕ НЯМАМ ПОЧТИ НИКАКВО (освен по най-много 1 час на ден в някой случеи).
Ок явно решението 6е е коремните преси .
Но ся остава въпроса колко серии и по колко повторения ще ми препоръчате
...Неска избухах 2х100 (първите 100 със свити крака а 2рите 100 с изправени :) ) НО ЗАЩО АДСКИ МНОГО МИ СЕ НАТОВАРВАТ КРАКАТА и КРЪСТА а КОРЕМА не ми се товари толкоз—тва при условие че спазвам указанията в статията на сайта ?
Та колко серии и по колко повторения преси е НАЙ-ДОБРЕ да правя на ден и от кой вид или комбинирано .

Значи и пресите не правиш както трябва.Така може и по500 да правиш,ефект няма да имаш.А може и с по15-20 бройки да свършиш доста по-голяма работа.За 1 час може чудеса да направиш стига да има желание,а ми се струва че при тебе е дефицит.Без да се обиждаш

01.05.06
15:13

ок ве хора.......бахти съветите :)
правя пресите както трябва—гърба ми е изправен краката съм ги сложил отдолу леглото , ръцете зад главата .ОК ЩОМ НЕСТАВА ТАКА АДИ КАЖЕТЕ МИ НАЧИН ПО КОЙТО МОГА ДА ПРАВЯ ПРЕСИТЕ АМА В КЪЩИ но така 4е САМО КОРЕМА ДА МИ СЕ ТОВАРИ ..щото имам чувството 4е ако не ме заболяваха краката и кръста щях да мога да направя и 200 без проблем .—бтв: ве4и по 150 по4нах да ги прая и кръста ма заболява 4ак на 90тата преса някаде .

01.05.06
15:56

здравей,значи не знам дали ги правиш правилно или не ,но проблемът ти не опира само до пресите дори и хиляда да правиш на ден пак няма да постигнеш желания резултат ако нямаш добър хранителен режим т.е малко диетка ,което не означава глад,а правилно трябва да се храниш, по въпроса има достатъчно инфо в сайта успех,и запомни ,че без жертви не става

01.05.06
17:22

Значи според мен ти трябва следното: 3-4 пъти в седмицата тичане навън по 35-40 мин макс (колкот имаш време - толкоз).... комбинирано с ПРАВИЛНИ преси ще свалиш всякакъв корем..

01.05.06
18:10

[quote author=“kao”]Има един начин - лежиш си у вас и си мислиш че отслабваш и така наистина ще остлабнеш. ;)

А сега сериозно по темата - така като гледам хем те мързи хем не искаш и пари да заделиш.. ами според мен няма как да си решиш проблема и долната част на корема така и ще си остане... освен ако не решиш да си промениш подхода..

Успех :)

Всички работим,учим,а някои правим и двете едновременно,като се опитваме и да спортуваме.Всичко е постижимо с желание.Това,че не обичаш да спазваш хранителен режим,или както каза,че мразиш да спортуваш не може да ти бъде извинение.Нищо не идва на готово.Има някои основни неща,кото отказваш да спазваш и без които незнам как може да искаш резултати.Също ти пожелавам успех.Дано при теб се получат нещата по твоя си начин :)

01.05.06
21:14

Бих ти препоръчала за долната част на корема упражнение което е определено дава добър ефект ,обаче трябва да правиш не по 2 серии по 100 повторения ,а по 3-4 серии по 50 повторения!
Лягаш на легло,диван или нещо от този вид но не като за сън а напречно (на примерно леглото).С ръцете се хващаш за леглото както ти е удобно отзадq до тялото или както намериш за добре и оттук започваш.спускаш краката до земята без да опират и ги свиваш до корема,но най-важното дупето ти трябва да е на ръба на леглото,вече ти казах калко серии с по колко повторения.
Усепх в начинанието!

02.05.06
01:02

Благодаря на вси4ки за съветите и най ве4и на cvetelina_645 .....
Аз забраех да спомена работата не е за сваляне на колограми - тлъстините на корема ми са около 5-6 ММ (тва в горната 4аст) а в долната са 7-8 мм—по птинцип би трябвало да тежа около 75 килограма но сум само 60кг закото попрекалих с таебото и диетите  .
Аз не съм скаран със спорта—просто нямам толкоз времи а са занимавам но по принцип в рамките на тоз един 4ас  оспявам да напрая 50-60 лицеви опори, по 100 дигания на гири (10 кила 6тот имам само такива) на по 5*20 и още 60 разтягания на пружини, както и 2х150 коремни преси и 70 повторения от онез упр за задните мускули на ръката
——(дет са подпира6 на 1 стол и по4ва6 да са набира6) и 3*20 от онуй упр дет са слага 1-та ръка на 1-я стол 2-рата на другия )—просто леко корема е проблема ама тай кат глеам сса опрай .
Аз ся сса поразбърнкам из нета да вида кво има о6ти по моя въпрос :))))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1