29.04.06
01:49
тренирам от около 7 месеца и съм наддал 10 кг и съм направил луд релеф
Вече съм 70кг
Обаче искам о6те поне 30 кг
а много трудно ми се отдава качването кажете кфо да права
(не искам никфи лишаващи рецепти)
Без да се имам за експерт...само ще те питам. Според теб 10 кила за 7 месеца малко ли са. Аз не мисля... :?
Ако искаш да качиш 30 кг. Чисто...и без добавки ....те чакат няколко години усърдни тренировки :twisted:
Кви 30 кила бе хора кво приказвате ве.30 кила чисто не може да се качат нито с храна нито с добавки нито с тренировки.Съмнявам се че и след 20 години ще си постигнал такъв ефект...
[quote author=“Snuffer”]тренирам от около 7 месеца и съм наддал 10 кг и съм направил луд релеф
Вече съм 70кг
хем си качил 10кг. хем си направил релеф, как го праиш бре :shock: искам и аз да качвам същевременно да съм релефен :shock:
[quote author=“Snuffer”]тренирам от около 7 месеца и съм наддал 10 кг и съм направил луд релеф
Вече съм 70кг
Седни се образовай малко. хранене тренировки...
Успех
01.05.06
18:59
ми 30 кг чиста мм без химия естествено———за 2-3 живота може и да ги качиш
01.05.06
19:01
За 5 години при много сериозна воля и средства може да стане номера :roll:
01.05.06
19:17
Абе аз примерно не качвам много бързо,но за сметка на това качествено...и бих казал че ако си отдам ЦЯЛОТО време на културизма ще успея да кача тия 30 кила чиста ММ за 3 години примерно...(с най-дoбрите добавки)...просто се искат страшно много лишения и воля...с тях не мисля че тези 30 кила ще са непреодолим проблем!
Представете си тренирам секи ден,ям непрестанно само най-качествената храна,спя по 12 часа,без стрес,тичам и т.н.Освен това пия само най-качествените добавки на пазара....не ходя по дискотеки,не пия,не пуша..Абе направо си отдам целия живот на културизма-определено ще успея да го направя...се пак по 10 кила на година с тоя режим не е чак толкова недостижимо :wink:
01.05.06
20:44
[quote author=“InDaHEad”]Абе аз примерно не качвам много бързо,но за сметка на това качествено...и бих казал че ако си отдам ЦЯЛОТО време на културизма ще успея да кача тия 30 кила чиста ММ за 3 години примерно...(с най-борите добавки)...просто се искат страшно много лишения и воля...с тях не мисля че тези 30 кила ще са непреодолим проблем!
Представете си тренирам секи ден,ям непрестанно само най-качествената храна,спя по 12 часа,без стрес,тичам и т.н.Освен това пия само най-качествените добавки на пазара....не ходя по дискотеки,не пия,не пуша..Абе направо си отдам целия живот на културизма-определено ще успея да го направя...се пак по 10 кила на година с тоя режим не е чак толкова недостижимо :wink:
за 3-години не ми се верва нали знаеш колко по-голям ставаш толкова по-трудно ти става да качваш ММ
[quote author=“InDaHEad”]Абе аз примерно не качвам много бързо,но за сметка на това качествено...и бих казал че ако си отдам ЦЯЛОТО време на културизма ще успея да кача тия 30 кила чиста ММ за 3 години примерно...(с най-дoбрите добавки)...просто се искат страшно много лишения и воля...с тях не мисля че тези 30 кила ще са непреодолим проблем!
в наши дни, без стрес и некачествена храна, успех баце :lol: :wink:
треа да се посветиш изцяло на химията :wink:
21.05.06
00:25
Аз качих 10 кила за 4-5 месеца. Бързичко, ама ся съм в застой така си седя. Зимата пак, че за лутото тря да съм елегантен :lol:
22.05.06
00:22
Досега не съм виждал подобно нещо, но знав ли човек.И релеф и маса за 7 месеца :)
, но все пак успех !
[quote author=“realityman”][quote author=“Snuffer”]тренирам от около 7 месеца и съм наддал 10 кг и съм направил луд релеф
Досега не съм виждал подобно нещо, но знав ли човек.И релеф и маса за 7 месеца :)
, но все пак успех !
Няма и да видиш :twisted: :twisted: :twisted: за такива неща само се чува....