Гейнър

30.04.06
23:35

Здрасти, преди няколко месеца почнах диета за покачване на маса и 62 станах към 70 кг. Искам да кача още килограми и ми препоръчаха Гейнъра- Universal Mega Mass 3000. Можете ли да ми кажете някакви отзиви за него... 1,5 кг за колко време ще ми стигне горе долу - мисля да го пия сутрин и след тренировка... Искам да стана около 80 кг , висок съм 182 см...

Пиши нормално!
manson

30.04.06
23:36

какво си пил преди???

01.05.06
00:20

Eми доста добър ,но на мен ми препоръчаха Giant Mass 4100 пак на Universal :wink: Разликата е ,че giant-a струва 31лв и е 1.3кг ,а mega mass-a е 29лв за 1.5кг.Сравних сега двете кутии и най-забележителната разлика е че giant-a съдържа L-glutamin и креатин...Така че избора си е твой  :wink: А колкото до това за колко време ще ти стигне зависи от това по колко ще пиеш на ден...Принципно по 3 дози в тренировъчен и по 2 в нетр. ден (3 дози с тяхната “лъжичка” са 180гр за mega mass-a и 150гр за giant-a ,въпреки че двете лъжички от кутиите ми изглеждат напълно еднакви.Ама тези грамажи са написали от Universal :wink:

01.05.06
00:33

А колко горе-долу ще мога  да наддам с това количество ???

01.05.06
08:54

Това колко ще качиш зависи от много неща-ген,тренировки,хранене,сън.Повечето хора си мислят че като си вземат 1кило протеин обезателно ще качат,независимо да ли спазват режим или не :?

01.05.06
11:23

Все пак нали това му е целта на този гейнър - да покачиш килограми...Препоръчайте ми и някакъв начи на приемане - колко грама и кога?

01.05.06
11:45

[quote author=“Hush Puppy”]Eми доста добър ,но на мен ми препоръчаха Giant Mass 4100 пак на Universal :wink: Разликата е ,че giant-a струва 31лв и е 1.3кг ,а mega mass-a е 29лв за 1.5кг.Сравних сега двете кутии и най-забележителната разлика е че giant-a съдържа L-glutamin и креатин...Така че избора си е твой  :wink: А колкото до това за колко време ще ти стигне зависи от това по колко ще пиеш на ден...Принципно по 3 дози в тренировъчен и по 2 в нетр. ден (3 дози с тяхната “лъжичка” са 180гр за mega mass-a и 150гр за giant-a ,въпреки че двете лъжички от кутиите ми изглеждат напълно еднакви.Ама тези грамажи са написали от Universal :wink:

Знаеш ли колко е количеството креатин и глутамин в 150гр-50мг креатин и 10мг глутамин :lol: .Това е нищожно количество.Според мене е по добре да си вземе megamass или да види гейнерите на Biotech те са в пакети и идват много евтино.

01.05.06
12:08

Body_Builder за какви цени говорим за тези на Биотек? Те по-добри ли са от Maga Mass?

01.05.06
12:16

[quote author=“black_mind”]Body_Builder за какви цени говорим за тези на Биотек? Те по-добри ли са от Maga Mass?

Еми фирмата е немска и качеството е на 100%.Виж в www.sncway.com Или пусни тема някой да ти даде цени.Мисля че бяха от 20-25лв кг.

01.05.06
21:56

Сега разглеждах в  www.sncway.com и ми направиха впечатление LEAN WEIGHT GAINER или SUPER GAIN? Някой пил ли ги е? Можете ли да ми дадете някава информация за тях? Дали ще ми свършат работа?

01.05.06
23:02

Universal е доста добър гейнер,таз фирмичка си е блага.Освен всичко излиза и доста изгодно,като се има предвид,че е американска.

01.05.06
23:43

[quote author=“Oblivion_”]Universal е доста добър гейнер,таз фирмичка си е блага.Освен всичко излиза и доста изгодно,като се има предвид,че е американска.

Прятел трета тема подред те чета и не виждам смисъл от твойте коментари.По-добре само чети,а недей да пишеш глупости,които всеки ги знае.Остави писането нас.

Аз обяснявам ясно и точно в темата за CGT,защо таурина усилва комбинацията,а ти питаш верно ли е. :evil:

02.05.06
01:19

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Oblivion_”]Universal е доста добър гейнер,таз фирмичка си е блага.Освен всичко излиза и доста изгодно,като се има предвид,че е американска.

Прятел трета тема подред те чета и не виждам смисъл от твойте коментари.По-добре само чети,а недей да пишеш глупости,които всеки ги знае.Остави писането нас.

Аз обяснявам ясно и точно в темата за CGT,защо таурина усилва комбинацията,а ти питаш верно ли е. :evil:

Само не почвай да се правиш на дупе,щото много ги мраза такива.Ще питам и ще говоря квото си искам.Адиос!

EN

02.05.06
09:18

опитай този Muscle Juice-Ultimate Nutrition; -10.45 lb-79.99лв.

HA

02.05.06
09:59

black_mind с какво ги качи тези килограми,ще разкриеш ли тайната  :wink:  и кажи за колко месеца си ги качил..

02.05.06
11:06

аз сега си взех на Биотек един в пакет дето е 1 кг. - 19.80 (5 кг. - 89.90 ).
Ще го пробвам и след 20тина дена ще постна резултат.

В него има 25% Протеин и 56% въглехидрати, 5% креатин.

Biotech - HyperMass 5000

02.05.06
17:50

И преди сам го казвал и пак ще повторя.
По принцип най-добрия гейнер спрямо цена/качество е Muscle Juice,както каза energy max.В 150гр има 55гр протеин и 10гр глутамин,също така се разтваря и мн.лесно(за разлика от някой други).И това 4.75кг за 80лв-няма какво повече да искаш.

А и Oblivion_,като няма какво да казваш по добре не казвай нищо.Просто,като не разбрираш от хранителни добавки(ако мислиш обратното жестоко се лъжеш)недей да пишеш в този раздел.Няма само да ти чета глупостите.

03.05.06
13:22

Охладете страстите и двамата, за да няма модераторска намеса!
vanisher

03.05.06
14:34

С какво съм ги качил? Със ядене ги качих спазвам хранителната си програма и това е. Не гледам колко мазнини приемам с точност. (смисъл аз не мога да ям мазно месо гледам да е възможно най-чистото), мляко, ориз и така  за месец някъде месец и половина от когато почнах да спазвам сраненето съм качил толкова. Но задължително си гледам колко белтъчини приемам на ден. Преди това пак си ходех на фитнес ама...

EN

10.05.06
22:27

ТОВА Е ГЕЙНЕРА!!!!!
http://www.weider.com/zone/us/products.asp?p=275
http://www.weider.com/zone/us/products.asp?p=296

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1