катастрофирах :((

02.05.06
22:56

здравейте колеги,значи преди 20 дни катастрофирах,най важното е че съм жив но не толку здрав  :cry:
счупих горната част на десната раката по точно HUMERUS :cry:
лекара ми каза някаде към 45 дена да го държа в гипс,най ми е яд че за малко време постигнах
много добри резултати!!!
въпроса ми е дали някой има в форума да имал счупена рака и да тренира и да няма проблеми :?:
благодаря..

02.05.06
23:18

Ми пич аз януари си счупих лявата ръка (хумеруса).Преди това бях тренирал към 1 година.Начи и аз първо бях с шина маи за 3 седмици някъде и после с пластмасов гипс пак там някъде.Преди 2 седмици започнах да тренирам пак (още когато свалих пластмасата доктора ми каза че може пак да тренирам но мене ме мързеше а и нямах време  :D ).Преди да почна си премерих ръцете за да видя откъде почвам.Та лявата беше паднала от 35 на 30 а дясната от 36 на 34, така че няма да се плашиш ако ти се стопи ръката докато си с гипса.Сега лявата за 2 седмици дръпна на 32 и се надявам да продължава да расте.Малко по трудно е заради разликата в двете ръце ама няма друг начин.Та отначало ще имаш малко проблеми, но с времето ше се опраиш.

02.05.06
23:38

аз съм си чупил лявата на 2 пъти .. но всичко това е преди да започна да тренирам , неизпитвам никви трудности от това , началото на тая година си счупих безименния пръст пак на лявата .. боже ама след като махнах шината изчаках някаде 1 месец докато възстановя напълно движението с него .. сега си е добре , съвета ми е след като свалиш гипса да почакаш известно време все пак най-важното е да си здрав :) консултирай се и с ортопеда ти

ZA

02.05.06
23:53

един мой много добър приятел си беше чупил 5 пъти едната китка и 3-4 пъти другата....за друго по рацете му незнам, но само да ви кажа, че той ме запали по фитнеса и той си тренираше на равно с мен и нямаше никакви проблеми. Но това беше известно време след като ги беше чупил

03.05.06
15:31

благодаря ви пичове,успокоихте ме малко  :)  :)

03.05.06
21:58

Споко бе фалко Има време за всичко.Ако си бил  постигна резултати пак ще ги имаш и то по лесно, важното е че си жив и здрав

03.05.06
23:42

а дали може да пия протеин сега,че 5 дена пред катастрофата взех 4.75 кг  :?:

04.05.06
18:04

според мен не .. няя смисал , ще го изхабиш напразно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1