02.05.06
16:32
България е раждала,ражда и ще ражда шампиони :!: :!: :!:
За мен най-великият българин за всички времена,който е прославил България е Дан Колов.Ние българите сме на кръстопът и от всякаде се опитват да ни мачкат,в някой случаи успяват ,в други не.В тази анкета няма да питам дали се чувствате достойни и значими -все пак това е форум за Bodybuilding.
Тук просто трябва да посочите начина по-който се усещате.
Друго важно нещо :!:
Кажете до колко познавате Дан Колов и какво сте чували за него?
И ще бъде добре да кажете имената на други българи,които за вас са велики силови (а не политици или писатели) атлети.
Стана малко объркано но следвайте този план:
1-Отговорете на Анкетата
2-Кажете нещо за Дан Колов
3-Споменете друг силов атлет (ваш идол)
4-Анкетата е за моментното ви състояни с времето се надявам да се измествате в желаната от вас посока :wink:
02.05.06
18:24
Ами аз лично се определям като начинаещ билдър с високи цели :lol:
А иначе любимият ми силов атлет не е българин(за съжаление)-най-великият...МАЙК ТАЙСЪН :twisted:
02.05.06
21:42
Аз се определям като Висок,мускулест и много силен само кадето не сам много висок 180см...
Гледал съм филми за Дан Колов велик човек найстина ...
Любим атлет (не българин) кефи ме Рони Колман ама много ме кефи много силен изруд голям :twisted:
02.05.06
22:30
Когато имам време ще ви кача материали за него защото се знае много малко,а това което той е постигнал...е наистина велико Ще кажа само някой неща засега :
Заминава 13-годишен за Америка (работи какво ли не докер в мини в железници...)
1500 официални мача и в продължение на последните 21 от неговата кариера не е побеждаван.Побеждава Ригуло(Родом от Франция той е бил най-силният мъж за времето си -щангист и кечист,Анри Деглан и оше стотици звезди на кеча)
Дан Колов е висок малко повече от 170см. и тежи 110-115кг. (Ръстът му не пречи да побеждава и високите кечисти като например Раул Паоли 205см. 125кг.)
През всички тези години в чужбина той не сменя българското си гражданство.
За мен той е олицетворения на българският спорт-чист (мисълта за стероиди преди толкова време е несериозна) и всеотдаен на поставените цели.
Той е човекът който ме кара да се гордея ,че съм Българин.
02.05.06
22:57
Да наистина това което е постигнал е невероятно за онова време,но имаш ли представа за коя година точно става дума?
[quote author=“morphey”]Когато имам време ще ви кача материали за него защото се знае много малко,а това което той е постигнал...е наистина велико Ще кажа само някой неща засега :
Заминава 13-годишен за Америка (работи какво ли не докер в мини в железници...)
1500 официални мача и в продължение на последните 21 от неговата кариера не е побеждаван.Побеждава Ригуло(Родом от Франция той е бил най-силният мъж за времето си -щангист и кечист,Анри Деглан и оше стотици звезди на кеча)
Дан Колов е висок малко повече от 170см. и тежи 110-115кг. (Ръстът му не пречи да побеждава и високите кечисти като например Раул Паоли 205см. 125кг.)
През всички тези години в чужбина той не сменя българското си гражданство.
За мен той е олицетворения на българският спорт-чист (мисълта за стероиди преди толкова време е несериозна) и всеотдаен на поставените цели.
Той е човекът който ме кара да се гордея ,че съм Българин.
Написаното от теб е вярно.Аз знам горе долу това което и ти знаеш за Дончо Колев-Невероятен човек и спортист(може би един от най,най-великите световни спортисти)Спирам да пиша за Колов защото ти си написал почти всичко за Този изумителен българин.
Много е трудно да кажеш кой е най-великият български спортист.Днес разговарях с едни набори французи и те знаеха някои наши спортисти—Албена и Максим,Ицо Стоичков(но за жалост само те).
Да оставим футболистите:
Например щангистите-Г.Боевски,Янко Русев,Величко Чолаков,Милен Добрев,Георги Георгиев,Стефан Ботев(и тук спирам да пиша още имена защото списъка е безкраен):Абсолютно,повтарям абсолютно всички велики шампиони по вдигане на тежести не зависимо от коя страна са тренирани от български треньори.Да не говорим че ако не ни режат колкова жестоко в този наш спорт отново няма да имаме равни.
Ами борбата:Армен,Николай Гербов,Бързаков,Боян Радев... Спирам да пиша имена защото определено ще изпусна някой.В този спорт отново сме Велика сила.
Не може да се каже кой е най-великият българин в силовите спортове :!:
А за мен няма 2 мнения:България ражда и ще ражда шампиони,които въпреки мизерията ще показват на света коя е най-великата държава :twisted:
Напреднал билдър с прилична мускулатура ,не много як :lol: Любимец в спорта - Кевин Леврон
Ми... и аз сложих едно вотче в тая графа :oops:
И все пак също е доста важно дали не само ние, но и хората около нас ни определят като “такива” (или изобщо който-каквото е писал)
Ако трябва да бъда честен - НИКОГА не съм се чувстал “голям”, или “огромен”, или “много едър”...
Доста хора ми го казват и то не защото “така искам да чуя”, а просто го мислят - че съм бил наистина много як... А тия думи галят душата на всеки един от нас тук, нали ;)
Иначе като мерки съм 183-184 см, към 100 кг, около 120 гръдна отпуснат, около 43 ръка, около 69 бедро... снимки също съм публикувал... и все пак лично аз НЕ мисля, че всявам особен страх в хората “по улицата”...
Естествено за човек занимаващ се доста време и с определени цели с подобен вид “спорт” - фитнес, щанги и изобщо с цел израстване на мускулите като цяло - определено е приятно да излгедаш някой и той да не смее да си отвори устата... Приятно е когато хората се замислят преди да ти кажат нещо на криво...
Доста се поотклоних... но съм почти напълно сигурен, че повечето хора “като нас” са изключително спокойни... и колкото по-грамаден ставаш, толкова по-уравновесен и стабилен се чувстваш... (извинявайте, ма 60 кила хлапе дето ходи като 100 марки на цяло... нещо не всява особен респект в очите ми...)
За мен е важно как се чувствам, ествествено и как изглеждам. За останалите хора, които са просто наблюдатели, или е важно как изглеждаш (а не как всъщност се чувстваш в това тяло), или просто не ги интересува - това си е твоя работа нали така...
И мисля, че НЕ е само мое впечатлението, че жените не си падат особено по “яки мъже” във всеки смисъл на думата... Доста “по-модерни” така да се каже са по-нежни момчета, по-слаби... не мога да я разбера цялата работа...
Любим атлет... не мисля, че имам любими спортисти. Не съм запознат с живота на никого, нито със спортната му кариера... Но съм гледал кадри за Дан Колофф (;)), чел съм това-онова за него... но само толкова. Мисля, че е... такъв, какъвто един български мъж трябва да бъде!
Определено не съм привърженик на идеята да гаджето ми е да 50 кила, а аз да мога да и обувам дънките... и както по-горе споменах - това е модерно, нормално, жените го намират за готино, сладко, естествено... Странна работа... май само мене ме гложди тоя въпрос?
По-здрави!
03.05.06
14:02
^^^ Не не само тебе. Мен тези метро момци по ми приличат на педераси ама жените натам клонят. Явно искат приятелки за пазар :?
Все пак човек трябва да бъде себе си и според мен точно тези изрусени, изнежени, с маникюр “мъже” са едно стадо овце. Сега на мода е метро сексуалността, утре нещо друго и тези индивиди ще гледат да се придържат към модата, неосъзнавайки, че губят собственото си Аз. Смисъл аз съм си аз и, за да се котирам измежду жените последното нещо, което ще направя е да стана “моден”. Важното е, че кат минават покрай тебе такива мъжленца не смеят да те погледнат в очите :lol:
((това не е офф-топик))
До някъде си прав... макар, че това си е чисто моя и твоя гледна точка... Аз също не мисля да се... вписвам в класацията, като следвам някакви измислени и педалски модни тенденций...
Факт е, че все пак има доста мъже, които отиват на фитнес с идеята да правят тела, които ще се харесат на жените... което е пълна простотия според мен. Има и такива, които се вманиачават до степен - “за кво са ми жени, в залата е по-яко”! О да, има и такива! И това е пълна простотия...
Аз тренирам толкова години заради себе си, защото ми е приятно времето прекарано там, или изобщо в правене на нещо за собственото ми тяло, готино ми е да изглеждам силен в собствените си очи... като му теглим чертата единствения повод с който съм свързвал блъскането с жените - е именно как могат да се кефят толкова много и очевидно масово на някви изрусени на кичури и с лакирани нокти 60 килограмови подобия на истински мъже...
Та както казвах в началото... това, че аз и ти ги мислим така нещата - въобще не ни “класира” на по-предна позиция...
И изобщо за кво трябва да му пука на някой кво щяла да каже тая и оная за тялото му, или пък да подкрепя така наречената педалска мода и този измислен образ на “красив мъж”...
От време на време тия въпроси почват да дразнят като се позамислиш върху тях :roll:
03.05.06
15:34
[quote author=“InDaHEad”]Да наистина това което е постигнал е невероятно за онова време,но имаш ли представа за коя година точно става дума?
Спортната му кариера се развива в периода 1910-1940 (Всъшност той умира същата година Април -бори се до самата си смърт.Предполага се,че той е заразен с туберкулозни бактерий от френски лекари заради втората победа над Анри Деглан което е прието много остро от обществеността)
penywise-много от нещата които казваш са вярни и моето мнение е същото.
Лично аз кокото повече раста (кг и години ) толкова по-толерантен ставам към околните и нямам желание да се заяждам с момчета на по 15-16 години (аз съм на 17 ) или дори по-големи ,защото -ще се смеето много ама от там го чух :lol: -Имаше един сериал които веднъж инцидентно гледах “Звездни рейнджъри” както и да е та казва се :
С голямата сила идва и голяма отговорност.
А сега за да се посмеете от сърце (е поне на място ще е примера ) ще ви разкажа как се запознах с едно много красиво и недостъпно (за другите ми познати :wink: )момиче от моето училище :
Миналия Петък бях в една дискотека (то нали в Пазарджик са много :? )и на масата до мен беше това момиче с нейна приятелка и двама изрусени изсребрени манекени по 50-60кг с дънки натъпкани в ботушите руси кичури и розови фанелки.
Не се сдържах (бях и пийнал леко) и отидох при тази компания.
Приближих се към това момиче и я й казах:”Имаш много хубави приятелки-като посочих момчетатакоито бяха с нея ще ме запознаеш ли?” Тя се смя поне 1 минута и накрая се запозна с мен като каза,че се надява че и тя ще ми се хареса.След известно време попитах момчетата дали имат против да ми отстъпят дамата -разбира се нямаха нищо против.След няколко дни разбрах ,че те са били на 20 и на 21години (аз съм на 17) Извода е един :бъди себе си и ще си доволен от себе си -другите също изкуственото си личи :!:
1.Напреднал билдър с добра мускулатура
2.Дан Колов - велик спортист прославил Б-я
3.По принцип нямам идол, но се възхищавам на Христомир Христов
[quote author=“m0nst3r”]1.Напреднал билдър с добра мускулатура
2.Дан Колов - велик спортист прославил Б-я
3.По принцип нямам идол, но се възхищавам на Христомир Христов
присъединявам се към теб :wink:
06.05.06
00:44
Хората ме бъркат с момиче,когато съм в гръб към тях. :lol: :lol: :lol:
Дан Колов... си е MASTER няма какво да го обсъждам. Мене от българските атлети ме кефи Ивайло Мариов ( бокс ), Георги Петров
( Джудо ), Начко Михаилов ( Футбол )... Абе секи които е постигнал нещо и е порславил България е достоен за Уважение!
06.05.06
21:29
[quote author=“protein”]Хората ме бъркат с момиче,когато съм в гръб към тях. :lol: :lol: :lol:
Дан Колов... си е MASTER няма какво да го обсъждам. Мене от българските атлети ме кефи Ивайло Мариов ( бокс ), Георги Петров
( Джудо ), Начко Михаилов ( Футбол )... Абе секи които е постигнал нещо и е порславил България е достоен за Уважение!
За Дан Колов Якъта Раута тва мога да кажа
Христомир Христов
напреднал билдър с добра мускулатура повече не ми трябва
08.12.07
11:24
Дан Колов знам че е бил наи великия за времето си !! Бил е отровен нз от кои !!Силови атлети се кефя на Владо Ризов на Тодорчев и на Пудзиановски