Animal Stack 2 + Glutamine + Amino 2700

03.05.06
14:06

Здравейте вече 2 ден пия Animal Stack 2 + Glutamine + Amino 2700 и мисълта ми е дали е добра комбинацията и какво друго може да се вземе с тях, в главата ми се върти таурин но не сам сигурен за тва се обращам към вас

AN

03.05.06
17:16

според мен вече си се вътрил с този стак2, така че не взимай друго.

03.05.06
17:27

също така искам да питам дали някой го е пил и какви са му отзивите, като четох в форума никой не го е пил а според теб тва е увътряне така ли

DA

03.05.06
18:36

аз съм го пил, освен малко сила , друго като че ли не усетих, за тия пари по-добре един хубав протеин, с глутамина и аминото, ако добавиш и един креатин, друго не ти треа като че ли, естествено храната на 1-во място

03.05.06
21:52

ще видиме като минат 21 дена ще постна какво е положението, а ти между другото пи ли го с нещо друго или само стака а и ми е интресно ти на колко години си с колко стаж в залата и преди стака взимал ли си нещо друго

DA

03.05.06
22:42

[quote author=“scarymovie”]ще видиме като минат 21 дена ще постна какво е положението, а ти между другото пи ли го с нещо друго или само стака а и ми е интресно ти на колко години си с колко стаж в залата и преди стака взимал ли си нещо друго

стаж 2години, аз съм на 17, сега лятото правя 18.
Стака с аминокиселини и креатин го пиех. Преди тва съм пил амино и креатин само и съм бях пробвал и Анимал Пак. Но истината е протеин,амино,креатин и глутамин.

04.05.06
00:01

а ако не сам нахален искам да тепитам какви са ти постиженията - лек, мъртва тяга прав лост за бицепс

DA

04.05.06
06:43

[quote author=“scarymovie”]а ако не сам нахален искам да тепитам какви са ти постиженията - лек, мъртва тяга прав лост за бицепс

ми като го зимах не помня, но сега са:
лек : 90 серия(7-8х) (като трета ,и лек ми е второ упражнение) , скоро не съм правил за макс.
тяга: 120 серия (8-10х), за макс никога не съм пробвал.
прав лост бицепс : 55 2-3 пъти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1