04.01.06
12:38
Търся от два месеца видеокасети с упражнения по магазините в София и не мога нищо да открия. Само в един спортен център имаха една единствена касета собствено производство. Имам и на Синди Крофърд но търся нещо друго. По принцип с моя компютър теглене от интернет не е вариант. Някой може ли да помогне? Да знаете къде се продават?
Никъде, за жалост. Има само с културисти филми, и за продан дори, но тип Синди Крауфорд, незнам никъде
Колко жалко! А културистките касети какво представляват—само уреди ли използват? Или има такива с упражнения които не изискват помощни уреди?
Ето виж тази тема и ще разбереш :wink: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=721
Bolkers, мерси, погледнах линка и мисля че схванах за какво става дума. Освен това се позабавлявах с мъжкия форум защото си има свой така да се каже “стил”.
Изтеглил съм доста интересни неща от нета.Не са на разни суперзвезди така че няма опасност да се отчайвате. Проблема е че са на английски а някой на френски и испански.Ако има някой да му се занимава с превод мисля че всички ще са му благодарни но и така ще схванете идеята.Пишете ми за да се разберем как да ги споделим помежду си.Аз бих могъл да Ви ги изпращам на дискове или торенти или като ед2к линк.Едно обаче не можах да открия-упражненията които правят за загрявка.Тука стават не по-малко грешки...Пишете!Непрекъснато намирам нови неща и списъка бавно се попълва.