03.04.06
22:01
Значи имам следния проблем : Краката ми са дебели спрямо останалите части на тялото ми и то не прасеца а бедрата . Какво може да ми предложите някакъв хранителен режим или тренировъчен режим !!? ?!
03.04.06
22:32
просто не тренирай краката наблегни на горната част на тялото. И аз бях така и една година не тренирах крака докато стана симетричен, започнах да ги тренирам когато започнах да чиста. Трябва си време за това ако не наддадеш в горната част на тялото доста трудно ще се оправиш особено ако това е въпрос на костна структора при някой хора костите на краката са по голями от по принцип и от там може да ти изглежедат така краката дори и да имаш малко подкожни мазнини. По някой път си е въпрос на генетика.
03.04.06
23:48
Е как да не тренирам крака . Аз ги тренирам 1 път на седмицата за да си стегна, ама да ги не тренирам изобщооо... ще стане още по зле , поне аз така мисля :)
Не прави серии за хипертрофия, т.е., не повече от 4 - 5 повторения.
Тренирай ги за сила, така няма да растат много, а стягането ще е налице, пък и ще си по - силен ;)
А ако имаш мазнини по тях - диета за изчистване.
04.04.06
10:10
Е щом казваш .
изобщо не ги слушай тези глупости да не тренираш крака! представям си го този специалист, дето ти ги разправя, на какво прилича! просто ги тренирай с повече повторения - поне 20 на серия и къси почивки между сериите - най-много 1 минута. и освен това - аеробика след всяка тренировка и когато можеш, сутрин на гладно - по 30-40 минути. намали въглехидратите и мазнините.