Креатин с какво?

WE

05.05.06
10:02

много изчетох из форума и тотално се убърках...
с каква течност да взимам креатина

05.05.06
10:52

вода,сок с някаква течност пропоръчително е да е сладка

05.05.06
12:00

[quote author=“web__master”]много изчетох из форума и тотално се убърках...
с каква течност да взимам креатина

С прост въглехидрат ( сок,сироп , нещо сладко)

05.05.06
12:02

с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

SP

05.05.06
12:03

[quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

Питоне, една суп. лъжица декстроза колко грама е?

05.05.06
12:09

[quote author=“Sportex”][quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

С връх 15гр.

SP

05.05.06
12:10

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”][quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

С връх 15гр.

не е протеин... някъде бяхме писали друг грамаж при декстрозата.

05.05.06
12:11

[quote author=“Sportex”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”][quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

С връх 15гр.

не е протеин... някъде бяхме писали друг грамаж при декстрозата.

20-25гр.

SP

05.05.06
12:12

[quote author=“red”]

20-25гр.

мерси и аз се въртя около 25 до 30 гр. Значи 25гр. вероятно

MR

05.05.06
22:35

с гроздов сок креатина дава наистина най добри резултати ,но сега няма грозде още и може с някаква сладка напитка или декстроза ,най важно е да има въглехидрати!

06.05.06
12:00

[quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

.................Я пак!?

SP

06.05.06
13:10

[quote author=“The_KiLLeR1”][quote author=”Питона”]с 40 грама декстроза ;) Или плодов сок, до 40 минути след тренировка с тежести

.................Я пак!?

Какво пък не ти е ясно?!

06.05.06
20:29

Аз го пия със сок и таурин  :roll:

09.05.06
19:49

А като взимам креатина заедно с глутамин пак глутамина е било задалжително да се разтваря вьв вода и в никакьв слукаи с бьглехидрати кво да правя?

09.05.06
21:46

Нали ти казваме,че няма нищо да се промени ако го разтваряш в сок.Аз както и мн.други го правим по този начин и няма никакви проблеми.

10.05.06
08:54

То е ясно че нищо няма да ти стане , но мисьлта ми е да не се получава няква рякция както мляко и риба или да няма никакьв ефект,затов питам.Щото ако беше така нямаше да пише отзад на глутамина ,,да не се приема сьс сок или някакви вьглехидрати,, пак musashi е една от наи-добрите марки,защо да го пишат ако не е така!!!

10.05.06
11:45

Абе човек изпил съм така 500гр глутамин,няма да ти говоря свободни съчинения.Аз и колко още хора ти казахме,че няма проблем да го пиеш с натурален сок.Вече,като не разбираш от дума си го пии как искаш.Интересно ми е защо пускаш тема като не се влияеш от коментарите в нея.

10.05.06
11:52

А киселото или прясно мляко? Има ли някакъв проблем да се пие протеина и глутамина разбит в тях?
Това че се забавя усвояването ме устройва, защото ги пия вечер преди лягане.
Нали не се губи ефекта на протеина и глутамина като се приема с кисело мляко?

промяна: Леле колко правописни грешки... Много бързам.

10.05.06
11:57

[quote author=“Nova”]А киселото или прясно мляко? Има ли някакъв проблем да се пие протеино и глутамина разбит в тях?
Това че се забавя усвояването ме устройва, защото ги пия вечер преди лягане.
Нали не се губи ефекта на протеина и глетамина като се приема с кисело мляко?

Не разбира се.Аз права така сипвам много малко натурален сок,сипвам глутамина и разбърквам хубаво.Изпивам го и след това пия протеина с млякото.Глутамина прави млякото с ужасен вкус.Дори и като има протеин пак се усеща малко.Но ако не те притеснява може да ги пиеш и двете заедно,както казах няма никакъв проблем.

10.05.06
12:01

Ами глутамина веднага след тренировка го пия с декстроза, а преди лягане с протеина и кисело мляко.
Глутамина е на П&Б 100 гр. и гаден вкус с киселото мляко не съм усетил. Скоро го свършвам и ще пробвам и 100 гр. разфасовка на JC какъв вкус има. Никъде няма Scitec в София.. каква е таз мистерия.
Благодаря.

10.05.06
12:16

[quote author=“Nova”]Ами глутамина веднага след тренировка го пия с декстроза, а преди лягане с протеина и кисело мляко.
Глутамина е на П&Б 100 гр. и гаден вкус с киселото мляко не съм усетил. Скоро го свършвам и ще пробвам и 100 гр. разфасовка на JC какъв вкус има. Никъде няма Scitec в София.. каква е таз мистерия.
Благодаря.

На глутамина си му е такъв вкуса,ако ще и Оптимум да е.И ако си взимаш глутамин си взимай големи разфасовки изилза мн по изгодно.Примерно събирате се 2-ма и си взимате 500гр на П&Б и така за 30лв имаш 250гр.В silata.com е 55лв и е с безплатна доставка.Иначе най-изгодно,като цена/качество идваше на Biofit,ама не се сещам за цената му в момента.Нека някой запознат да я напише.

10.05.06
13:07

Значи и аз ще го хакам с сок глутамина ама ако ям и след това пия глутамин или креатин ще повлияе ли на усвоемането от организма?

10.05.06
15:19

Ами като ти е пълен стомаха и добавиш глутамина и сока по-бавно ще стигне всичко това до червата и ще има да се обработи по-голямо количество преди да се усвои.

10.05.06
19:18

[quote author=“petko_1987”]Значи и аз ще го хакам с сок глутамина ама ако ям и след това пия глутамин или креатин ще повлияе ли на усвоемането от организма?

По принцип приема на добавки трябва да е 1-2часа след ядене.За креатина и глутамина 2часа може и повече,не е проблем.Вече протеин/гейнер може и един час след храната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1