Super sleep trim

05.05.06
15:28

Какво ще кажете за тоя продук на фирмата Генезис? Ако някой го е пробвал нека сподели впечатленията си!

Ето и линк, за да видите за какво става дума:
http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_weightSleepT.html

IN

05.05.06
18:00

Еми да аз един път си зех такова,но не с цел топене на мазнини,а с цел дърпане на височина :wink:
Както и да е дръпнах малко(не знам дали е от него)....обаче странното беше че докато го зимах почти не дигах килограми...предполагам заради хром пиколината....както и да е може и да си внушавам но според мен действа мн добре :wink:

05.05.06
18:19

[quote author=“InDaHEad”]Еми да аз един път си зех такова,но не с цел топене на мазнини,а с цел дърпане на височина :wink:
Както и да е дръпнах малко(не знам дали е от него)....обаче странното беше че докато го зимах почти не дигах килограми...предполагам заради хром пиколината....както и да е може и да си внушавам но според мен действа мн добре :wink:

То и аз горе-долу с такава цел ще си го взимам ;). Само да те попитам с колко сантиметра порасна докато го взимаше?

05.05.06
18:32

Може ли някой да каже на каква цена е, защото и мен ме заинтригува пък в този сайт не видях цени или възможност за поръчка.

05.05.06
19:23

Цената му е около 30 лева

IN

05.05.06
21:33

Ми брато гледай сега не мога да ти кажа с колко съм дръпнал защото не знам дали е точно от хапчетата или от упражненията които правя...сега почнах интензивно да се разтягам на лост с тежест и да правя стречинг упражнения и би трябвало да порастна...поне като правех дръпнах с 1-2 санта...сега напоследък ги занемарих щото са доста болезнени ама изглежда че като спрях да ги правя спрях да раста :wink:

Засега съм към 175-176 см висок на 17 години....искам да изцедя още 4-5 санта поне :lol:

05.05.06
21:34

По добре си вземете Grown hormon stimulaor има същите съставки като слип трима но без хром

IN

05.05.06
22:09

Мислиш ли че действа наистина lukabrazy….щото аз моя съм го ползвал само 1 месец и не знам дали вобще имаше ефект... :wink:

B_

05.05.06
22:44

хаха за един месец какъф ефект искаш да видиш!?!?!
а тоя стимулатор кви китни е? :twisted:

IN

05.05.06
23:10

[quote author=“Pesho89”]Цената му е около 30 лева

Чети малко се пак :wink:

B_

05.05.06
23:31

питам за Grown hormon stimulaor !!! :wink:

05.05.06
23:56

http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_Sport.html

IN

05.05.06
23:56

Tой е пак 30 кинтака :lol:

B_

06.05.06
00:31

е па от тоя стимулант некъв тумор нещо нема ли да ме застигне???

06.05.06
09:44

Само не знам как можете да очаквате да пораснете на ръст от него,ефекта е по добро  и бързо възстановяване,спомага за по добар релеф при диета и аз поне съм усетил че и  се наспивам по бързо и пълноценно с него

IN

06.05.06
13:15

Е да де аз точно за това казах че не очаквам да дръпна от него...казах само че топи мазнинки...а иначе и да повлиява на ръста,то трябва да го зимаш сигурно поне 1 година...и представи си нищо не стане :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1