03.05.06
17:35
здравейте, нов съм тук а и като цяло във фитнеса. =)
но ми е интересно да видя какъв е вашият хранителен режим или поне какво ядете(ако ядете нещо) преди и след тренировка.
аз едва сега започнах да се интересувам от храненето но за 2-те ми седмици във фитнеса разбрах че е много важно за трупане на маса
03.05.06
18:52
ми веднага след тренировка хапвам 3 супени лъжици мед и нещо сладко а след около 1 час и белтъчни храни дали ще са яйца или нещо риба тон или пилешко зависи.Хапвам и плодове
УСПЕХ !!! :wink:
Ми гледам да ям здравословно но нямам някакви точни часове за тояни манджи :) Просто гледам да се храня добре а не по часовник :) Но понякога като съм на работа и ме погне глада си взимам един хамбургер колкото и гузно да ми е :D
верно ли в пилешкото има белтъци?
аз си мислех че са въглехидрати.
аз обикновено преди тренировка ям нещо шоколадово за да имам енергия, а след тренировка - медец, овесени ядки, яйца... но за жалост месо почти не ям.
дали ще мога да натрупам малко маса така?
а верно ли банички/кифли и такива неща са много вредни за трупането на маса?дали е щото са мазни или щото са тестени?
аз като се замисля през по-голямата част от деня само с такива неща се хранех допреди 1 седмица.
[quote author=“bLaf”]1. верно ли в пилешкото има белтъци?
аз си мислех че са въглехидрати.
аз обикновено преди тренировка ям нещо шоколадово за да имам енергия, а след тренировка - медец, овесени ядки, яйца... но за жалост месо почти не ям.
дали ще мога да натрупам малко маса така?
2. а верно ли банички/кифли и такива неща са много вредни за трупането на маса?
3. дали е щото са мазни или щото са тестени?
аз като се замисля през по-голямата част от деня само с такива неща се хранех допреди 1 седмица.
1. Да
2. Да
3. И двете...
добре, щом тестеното не е полезно тогава изобщо хляб трябва ли да се яде?и защо?
05.05.06
15:07
аз лично съм против белият хляб, ама в период за маса много хора го ползват.
благодаря на всички за отговорите.
мисля просто в яденето си да включа повече яйца, овесени ядки, царевица, пшеничен хляб и др. белтъчни храни.